Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu mal alman Halil le Burak ın pozisyonlarına faul yok dedi bu sezon un rengi belli oldu her taraflarını yırtacaklar için playoff için 3 istanbul takımı yanlarına Trabzon gelse tadından yenmez durumundalar.
    Halilin pozisyonunda kesinlikle faul yok..adam ayğını basarken halil şut vurdu,Halilin ayak adamın bacağına vurdu...Burağınkinde de bir omuz var ama o tür omuzlar normal şarja girer,ayakta kalacaksın...objektif olalım...bence de ikisi de penaltı değil
    .....

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      trt 1 de büyük bi o.ç. var millet
      ben 4 tane saydım ama...
      Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Trt ve stadyum programı aşşağılık, rezil, tiksinti verici bir duruma geldi..

Yorum

• - Ya arkadaşlar niye izliyorsunuz ki , Erdoğan Arıkan'dan sonra Trt izlenicek proğrammı kaldı...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Balcklabel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çıplak gözle izlediğim kadarıyla takımımıza ilişkin düşüncelerim;
            - Takım olmak için sabırlı olmalıyız,
            - Bireysel anlamda çok muhteşem yeteneklerimiz var, takım olgusunu yakaladığımızda onlar daha da öne çıkacak.
            - Biraz yorgunuz...
            - Tolga artık gerçekten Bir TRABZONSPOR ruhunu herkese yaşatan bir kaptan, maç sonu tüm takımı ısrarla tribüne götürmesi bunun örneği....
            - Giray Milli Takımın da vazgeçilmezi olacak...
            - Mustafa ayaklarına biraz daha hakim olsa çok iyi olacak; özgüveni gelişirse çok daha iyi... Bir atakta savumadan topu alıp kenara açması ve ceza alanına gitmesi güzeldi.
            - Serkan önceki yıllara göre biraz dağınık ama hala emeğini esirgemiyor.
            - Celutska güven veriyor, karşısında kim olursa olsun, bir şekilde müdahale yapıyor.
            - Volkan, Trabzonspor'un oyun anlayışına bir an önce uyum sağlamalı, henüz neredeyse hiç katkısı yok. Savunmaya yardım aşamasında rakibin geriye dönüşünü değil öncelikle hücum alanını kapatması gerektiğini öğrenmeli. Şenol Güneş'in biraz uğraşması gerekiyor.
            - Adrian, çoğunluğunun eleştirisine karşın, çıplak gözle izlendiğinde oyun anlayışı ile kişiliği ile çok çok iyi şeyler katacak takıma ama onun da biraz da güç ve uyuma ihtiyacı var. Henüz Burak ile doğru frekansı tam olarak yakalayabilmiş değil.
            - Zokora, özellikle savunmada sorun çözücü, fazla söze gerek yok.
            - Colman, çözemiyorum bu adamı bir adım daha öteye geçebilse Avrupa'nın sayılı takımlarının ağzının suyu akacak. Ama bizim için herşeyi yapmaya çalışan ve başarılı olan bir adam. Kısaca futbolda yeni bir Colmanite
            - Halil, forvet oynayıp böylesi güzel takım oyununa katkı sağlayan ve görev adamlığı yapan bir futbolcu çok azdır. Özellikle Eskişehir tribünlerinin sürekli ıslık ve küfürlerine karşın hiç yılmadı, performansını hiç bozmadı.
            - Burak, B(ı)urak yaaww...
            - Ve taraftar yazmadan tekrar geçemeyeceğim... Harikaydılar...

Genel olarak belki daha gollü bir maç olabilirdi, ama Eskişehir çok kokak bir kadro çıkardı sahaya... İlk yarı o nedenle keyifsizdi... İkinci yarı Burak'ın golleri oyunu güzelleştirdi. Penaltı pozisyonları bana göre kesin penaltıydı, başka hakem olsa verirdi...
            Çok güzel bir değerlindirme olmuş. Hepsine katılıyorum.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• HAlilin pozisonu net penalti tartismak bile komedi...
              Buraka yapilanda yüzdeyüz faul ama disardaydi sanirim...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Selçuk Ofansif Ortasaha ?? Sezonda Kaç Gol Atıyor Peki. 3-4..

Çok Ofansif ..
                Geçen sene Colman'ın yaptığını Zokora yapıyor Selçuk ofansa daha yakın bir oyuncu defansif görevi 2.planda zaten öyle ısıran pres yapan bir oyuncuda değil.Pas trafiğini iyi ayarlıyor topu defanstan alıp takımı hücüma kaldırıyor defansın arkasına top atıyor.
                Bu sene o rolde Colman var.Colmanda bu görevi rahatlıkla yapar.Takımın alışması gerek hala daha hazır değiliz

Yorum

• Umut Bulut`un gidişi Burak Yılmaz`a yaradı diyebilirmiyiz ?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Ya arkadaşlar niye izliyorsunuz ki , Erdoğan Arıkan'dan sonra Trt izlenicek proğrammı kaldı...
                    Kimi izleyecez valla kimse yok Erdoğan Arıkan ın derhal program yapmaya başlaması lazım.

Bu arada satılımışşehir i 18 deplasman maçında 4. kez yenmişiz la bu nasıl istatistir. Zaten son 3 sene de 2 kez yendik.

Yorum

• İlk olarak kunteper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben 4 tane saydım ama...
                      ayıptır yahuu, hakan ünsalın neyini gördün de bu tabiri yakıştırdın. sana yazıklar olsun diyorum...

Yorum

• halilin pozisyonu kesinlikle penaltı, illede sakatlanması mı gerekiyor penaltı olması için?
                        "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                        (ALINTIDIR)

Yorum

• İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Halilin pozisyonunda kesinlikle faul yok..adam ayğını basarken halil şut vurdu,Halilin ayak adamın bacağına vurdu...Burağınkinde de bir omuz var ama o tür omuzlar normal şarja girer,ayakta kalacaksın...objektif olalım...bence de ikisi de penaltı değil
                          Burak'a atılan omuz karşısında ayakta kalabilecek bir futbolcu var mı Türkiye'de ? Topla alakası yok adamın.. Halil pozisyonunda şayet şut çektiği değil de diğer ayağına bir darbe yoksa haklısınız..
                          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2. yarıda burak'a yapılan faulü vermeyen hakemin hakemliğinden veya iyiniyetinden şüphe ederim....
                            Yunus Yıldırım denen Fırın kapagi agizlı adamın kotu niyetinde suphe etme
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• Burağın pozisyonu zaten penaltı değil ceza sahası dışında oluyor olay ama net faul objektif baktığın zaman öyle bi müdahale de ayakta kalamaz kimse ayakta kalacaksın diye bişey yok yani, hamitin pozisyonu da bariz penaltı vuruş yapacak topçunun önüne ayağğını atıyorsun topla alakan yok üstelik objektif bakmak yanlışları görmemek değildir

cevap niteliğinde olmasın diye yazdım bunları da tartışma yaratmak istemedim ama yazmadan da geçemedim

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kimi izleyecez valla kimse yok Erdoğan Arıkan ın derhal program yapmaya başlaması lazım.

Bu arada satılımışşehir i 18 deplasman maçında 4. kez yenmişiz la bu nasıl istatistir. Zaten son 3 sene de 2 kez yendik.
                                - Valla Beğenirsin beğenmezsin şuan bizim dilimizde konuşan tek proğram Telegol , hatta kadınların bize küfrettiğini ilk defa Erman söyledi az önce ...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X