2. yarıda burak'a yapılan faulü vermeyen hakemin hakemliğinden veya iyiniyetinden şüphe ederim....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Emre Şerefsizinoğlu ..İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim varya Trt'de biri daha yazmıştı merak ettim.
Yorum
-
it emreİlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim varya Trt'de biri daha yazmıştı merak ettim.
maci izleyemedim bende isterim bu herifi izlememek ama bu macin ozetini izlemeliyim
Yorum
-
- Hala Adrian'dan jaja Zokoradan Selçuk bekleyen arkadaşlar var , onlar farklı insanlar ve o iki arkadaş bu takımda değil artık , bazı şeyleri kabullenin artık çokmu zor yani...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yaşını almamış bebeği üzerine yemin eden, anne tarafından Trabzonlu olan bir ....İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim varya Trt'de biri daha yazmıştı merak ettim.
Bizim maçı verecekler şimdi. Hangi duygularla izleyecek bir bilebilsem keşke..Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Dostum adrian kaliteli oyuncu. Jaja ile kıyaslarsak yetenek olarak ondan geride fakat takım oyuncusu olarak daha iyi. Dİsiplin kısmını hiç yazmıyorum jajayı hizaya getiremedik ve bitti gitti artık bu kıyaslamaları yapmayalım bence.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadrianı öven arkadaşlara soruyorum
bu adam bugün minimum 10 top kaptırdı
bana yarım metre yanındaki adama pas atmak dışında yaptığı tek olumlu 1 hareket söylermisiniz ?
ADRİAN bu takıma ne katıyor bana birisi bunu anlatsın.5 milyon euroluk napıyor bu adam ?
Dİğer açıdan bu takım kadro olarak geçen yılki takımdan daha iyi geçen yılki takımdan tek eksiği iyi bir stoper. Takım iyi top oynamıyor ama şu var ki bu oyuncuların çoğu yeni ve bir alışma süresi var bu oyuncuların takdir edersin ki. Haa şimdiye kadar bir takım olarak uyum sürecini atlatamadılar. Bu uyum sürecinin uzun sürmesinin en önemli nedeni kadronun sürekli değişmesidir bana göre. Bir maçta çıkardığımız kadro ile diğer maçta çıkardığımız kadro bir değil. SÜrekli oyuncular değişiyor, onu geçtim oyuncular değişirken saha içindeki yerleri bile değişiyor sürekli. Böyle bir takımdan iyi bir takım oyunu beklemek mantıksız.
Yorum
-
Sevgili Emirhan,
Bana göre de Zokora
+ çok profesyonel ve sakin
+ oyunu yavaşlatabiliyor isterse, takımımızı sakinleştirebiliyor, özellikle baskı yediğimizde (bunu yapabilen geçen yıl bizde kimse yoktu)
(Bu konuya en iyi örnek, koymayı çok seven kaleci volkandır. fenev ciddi atak yesin 2 tane üst üste, dikkat edin volkan hemen sakatlanır ve oyunu soğutur, hep yapar bunu)
+ kondisyon süper
+ topsuz koşuları ve hamleleri (hem adam karşılama hem top sürerken) bence aşmış
+ gayet yerinde üstürüplu faul yapıyor (fenev, manisa, antalya, ibb ve eskişehirin nin bize yaptığı sistematik faulleri hatırla !)
- her maç aynı seviyede değil
- dediğin gibi yeterince yaratıcı gözükmeyebilir
- hala takımla tam uyumu yok
vs.
Ancak iyi oyuncu diye düşünüyorum. Bizim takım gereğinden fazla masum ve iyi niyetli oyunculardan kurulu. Zokora bu yüzden daha da faydalı olacak bana göre.
selamlar,
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuğu beğenmemek Tolgayı beğenmemekle eş değer sanırım sonradan ters köşe olabiliyor insan bunda da olurum inşallah.
Ancak selçuktan sonra üretken olmadığını yani stilinin o olduğu için ben alışamadım belkide yani iyi futbolcu tamam ancak sanki daha yaratıcı daha üretken olabilen birisini istiyordum , birde ağır olduğunu düşünüyorum ikili pozisyonlarda bu yüzden çok faul yapmak zorunda kalıyor tabi bu benim görüşüm ve şuanda kadar ki bütün maçlarda bunu yapmadı çok düzenli ve güzel oynadığı maçlarda oldu .İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
neye göre değerlendiriyorsunuz adrian'ıİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian iyi degildi.Kendimizi kandirmayalim.[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
- Yanlız ben artık bu şımarık Alanzinho'yu hiç hazmedemiyorum , o golü yesek yine son dakikalarda sıkıntı yaşayacaktık...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Selçuk la Zokora kıyaslanamazİlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZokora niye dokunulmaz ilan edildi ki burada . Ne yani herkesin söylediğini söylemek zorunda mıyız? Asalaım keselim de demiyoruz. Siyah'la beyaz kadar net yargılarda da bulunmuyoruz.
Ben Zokora'nın futbol geçmişini gözümün önüne getirince şu anki genel performansından memnun değilim diyorum.. Neden kimse anlamak istemiyor ki. Tekrar ediyorum bu bir " Zokora kötü topçudur" eleştirisi değil ,"Zokora kendi seviyesinin altında top oynuyor" eleştirisidir.
Selçuk ofansif ortasaha, zokora defansif ortasaha. Selçukla adrianı kıyaslayın. Zokora çok iyi bir ortasaha ve defans katkısı çok iyi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum