Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    '' Sen de unutma bizi, unutama bizi.'' yazıyordu.
    Onu bizimkiler açmadı mı?
    Yok satılmışşehirliler yazmış,
    biz onları düşürmüşüz,onlar da geçen sene şampiyonluğu bizden alıp babalarına teslim etmişler,
    bizim Sibel de biz yazmışız diye övünmüş
    gökten 3 elma düşmüş vsvs.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu maÇ İÇİn İyİdİr

Ben de çoğu yorumda görülen gibi takımın iyi olmadığını düşünüyorum.Ama olacak,kadro öyle eski dönemlerdeki gibi felaket değil.
      En azından, bu toparlandığında iyi oluruz diyeceğimiz oyuncular var.

Özelde bu maç için süper oldu,nefis oldu,harika oldu,kral oldu.

Ah ah es-es keşke ruhunu şeytana satmasaydın da senin için böyle düşünmeseydim.

Ama çok diyodunuz be yeğen kolbastı oynayın bik bik bik diye geçen sene.

Al oynadık, sevdin mi kolbastıyı?

herkese selamlar.

Hep destek tam destek.

İNADINA ULAN.

Yorum

• Ben de Jajaya değincektim bazı arkadşlar da bahsetmiş..
        Geçen sene o bölgede oynayan oyuncumuz Jaja diye örnek gösteriyorum lakin bizim takımda orta saha ve forvet hattı arasındaki bağlantıyı sağlayacak futbolcu eksiklğimiz var bi Jaja,Batalla,Alex tarzı oyuncumuz yok..Alanzinho ve Adrian bunu yapamıyo daha çok solda oynuyolar.4-4-2 oynadığımızda da sol ve sağ kanatlarımız fazlaca sıkıntılı..
        aynen aynen

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence senol hocanin sistemini de artik bir sorgulamasi gerekir.

2 önlibero ve ilerde takilan 3 oyuncu ile gecen sezon da bircok macta organize futbol oynamakta zorluk cekmistik.

Bu nedenle colman ve selcuk bu takimin yükünü cekmemismiydi?

Gercek anlamda savunma yapan sag ve solacigimiz olmadigi sürece sikintimiz devam edecek görünüyor.
          Senol Hocanin sistemini herzaman sorgularsiniz sorgulamayada devam edin...

ama 10 defa gelip gider bu takimi yine sampiyon yapar herzaman haaa saha disi isini haledersen tabiki...

Eninde sonunda da takimi iyi oynatir buda bir gercek...bunuda sorgulayin...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İşte bu resim.
            Bu resim benim için anlamı büyük.Gözlerimi yaşlandıran bir resim.Emeklerini çalanlara öfke,hırs,azim sevinç,gurur hepsi var gözlerim doluyor her baktığımda.

Yorum

• burak şımarıyor havaya giriyor ve bencil oynuyor sanki. takımda kimse vazgeçilmez değil. daha olgun davranmalı.
              istediği topu alamayıncada trip atıyor. umarım düzelir.golcülüğüne diyecek bişey yok.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Üslubunu düzeltte önce.

Zokora'nın İnter ve ilk Benfica maçı dışında 90 dakikalık performanslarından ben memnun değilim. Bundan önceki lig maçlarında da sadece yenik duruma düşünce veya gole ihtiyacımız olunca sorumluluk almaya başladı son dakikalarda.Kısa bölümlerde iyiydi ama genelde kopuk ve kaçak oynadı.

Benim ondan beklentim bu değil. Zokora ismi gelen topa DAAANNNN diye vurmayacak. Onu yapacak çok oyuncu var ucuza.

"Zokora kötü oyuncudur" eleştirisi değil benimki. Zokora kendi sınıfına uygun oynamıyor diyorum. Oysa İnter maçında tam olarak kendi seviyesindeki bir futbolcu gibi oynamıştı.

Düzgün eleştiri de yapılmıyor artık forumda. Ama eminim ki 2 mağlubiyette saha içindeki oyununa bakılmaksızın Zokora-Adrian-Volkan hepsini satın gitsin diyenler daha çok takdir ve taraftar toplayacaktır.

Üslübumda sıkıntı görürsem düzeltirim o işin beni ilgilendiren kısmı. Zokora net şekilde bu takımın en iyi adamıdır. Bir futbolcunun 90 dakika sıfır hata ile oynaması imkansızdır...

Düzgün eleştiri yapmak için mantıklı bir şeyler karalayabilmek lazım tabi. Ayrıca Zokora'nın "daaan" diye vurmasıyla Hasan Üçüncü veya Ayman'ın "daaan" diye vurması arasındaki farkı bu takım taraftarları en iyi şekilde tecrübe etmişlerdir !

Selametle...
                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 22:19.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  S'OLDŞEHİR !... Çok zekice :))
                  çok zekice olduğu kesin ancak patenti bana ait değil

Yorum

• Dun yeneceklerini iddia eden satilmis taraftarindan gelen olmadi mi? Kac kurusluksunuz adiler, tokatladik donuyoruz...

Yorum

• İlk olarak Çakıroğlu İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de Jajaya değincektim bazı arkadşlar da bahsetmiş..
                      Geçen sene o bölgede oynayan oyuncumuz Jaja diye örnek gösteriyorum lakin bizim takımda orta saha ve forvet hattı arasındaki bağlantıyı sağlayacak futbolcu eksiklğimiz var bi Jaja,Batalla,Alex tarzı oyuncumuz yok..Alanzinho ve Adrian bunu yapamıyo daha çok solda oynuyolar.4-4-2 oynadığımızda da sol ve sağ kanatlarımız fazlaca sıkıntılı..
                      Alex-Jaja tarzi hatta Batalla tarzi oyuncularla lokal ligde basarili olursunuz edirne disi fos cekersiniz...

Böyle oyuncu tarzlari artik dünyada yok...

Burak Yilmaz güzel söylemisti.."Bu takim gecen sezonki takimiyla kiyaslamamayiz cünkü gecen sezonki takim 3 sene önce kurulmus takim bu seneki takim daha cok yeni"

Hersey otursun takim keyif verecektir.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• hücumla orta saha arasında bağlantıyı sağlayamıyoruz, adrian sorumluluk almıyor zokora geriyi toparlamakla yetkili colman pasör ama adrian ne yapıyor belli değil bu adamın görevi nedir nerde oynar hala çözebilmiş değilim çok yanlış bir transfer yapmışız.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok satılmışşehirliler yazmış,
                          biz onları düşürmüşüz,onlar da geçen sene şampiyonluğu bizden alıp babalarına teslim etmişler,
                          bizim Sibel de biz yazmışız diye övünmüş
                          gökten 3 elma düşmüş vsvs.
                          Ertan abi ççç
                          Valla sevdiğim de şarkıydı, bordo maviyi de görünce dedim ne güzeldir o pankart. Aferin bizimkilere. Neyse bir dahakine renklere kanmadan arkadaki taraftara bakayım ben.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok zekice olduğu kesin ancak patenti bana ait değil
                            Trabzonsporlu bir kafadan çıktığı kesin ama... Olsun, anonim olsun da rahat rahat kullanalım her yerde...
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alex-Jaja tarzi hatta Batalla tarzi oyuncularla lokal ligde basarili olursunuz edirne disi fos cekersiniz...

Böyle oyuncu tarzlari artik dünyada yok...

Burak Yilmaz güzel söylemisti.."Bu takim gecen sezonki takimiyla kiyaslamamayiz cünkü gecen sezonki takim 3 sene önce kurulmus takim bu seneki takim daha cok yeni"

Hersey otursun takim keyif verecektir.
                              Sen bu sağ ve sol kanattan memnun musun yani?
                              Edirne dışında gereken taktikle oynarsın ama bu ligde herkes 3 lü kalas ortasahalarla top oynuyor ilerde topu tutacak adam gerekiyor..
                              Temennimiz o yönde tabi ki orası ayrı.
                              aynen aynen

Yorum

• Bu Akşam ki Yorumum Gayet Açık

Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X