Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bilmiyorum katiliyormusunuz ama giray bugün bi paslar atti agizim acik kaldi!
    demekki senol hoca herkesten futbolcu yapar yeterki o istesin!
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• volkan----burak----jaja

cok fena olurdu be
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Şenol Güneş:Tüm oyuncular Burak'la konuşsun,o ne yapıyorsa yapsın hepsi gelişme kaydeder.

Burak tartışmasız ülke futbolunun yıldızıdır.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Adrian kanatta oynamaz. Koy Burak'ın arkasına al istediğini..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mustafa Yumlu gayet iyi oynadı fakat.

Burhan'ın dışarı atıp Tolga'nın sakatlandığı pozisyonu tekrar izlerseniz Giray-Mustafa aynı anda oyuncuya basıp göbek bomboş kaldı.

Eğer defansta Mustafa oynayacaksa daha çok zaman alması gerekiyor.Sürekli Glowacki-Mustafa değişikliği olmaz.

Mustafa saatli bomba gibi .
            Mustafa, bu takımın altyapıdan yetişen genç oyuncusu.Hataları olması gayet doğal.Ama kumaşı iyi bir futbolcu.Oynayarak zamanla çok daha iyi olacak.Mustafa'yı eleştirmek için çaba harcamak çok yanlış.Bırakın çocuk oynasın,hata yapsın.Önemli olan onun TS için atan temiz kalbi...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İster misiniz bütün golleri Burak atsın

5 maç 7 gol

34 maçta 42 golü aşar
              bir maçta da forma giymedi

Yorum

• Şenol Güneş : Burak Yılmaz Avrupa'da her takımda oynayabilecek göze batacak bir oyuncu , sıradan bir oyuncu değil yıldız olabilecek kapasitede bir oyuncu .
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Parasını verip 3 puanı alırdık ama biz günahların takımı değiliz,bileğimizin hakkı ile yeneriz.

BU ŞEHİR BAŞKA ŞEHİR ÇÜNKÜ SATILMIŞ ŞEHİR

ççç
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Eskisehirli oyuncu macin hakimi bizdik. Ama oynayana degil atana 3 puan veriyorlar dedi.

Hangi mactan bahsediyor bu? Biz LigTV2 deydik. Ankaragucunu kast ediyor herhalde

Yorum

• İlk olarak Asprilla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pankartta ne yazıyordu?
                      İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Bu tişört olayı nedir , ve Satılmışşehir tribünlerinde bir pankart vardı o neydi okuyamadım ben...
                      Yok mu bize kulak veren ya ?

Yorum

• İlk olarak haltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hala daha hakemler kartlarını göstermiyorlar, bu maçı sakatsız kapattık allahtan
                        - Bizede verebilirdi yanlız...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mustafa, bu takımın altyapıdan yetişen genç oyuncusu.Hataları olması gayet doğal.Ama kumaşı iyi bir futbolcu.Oynayarak zamanla çok daha iyi olacak.Mustafa'yı eleştirmek için çaba harcamak çok yanlış.Bırakın çocuk oynasın,hata yapsın.Önemli olan onun TS için atan temiz kalbi...
                          Eleştirmeyelim diye körü körüne de kabullenmeyelim dimi
                          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eskisehirli oyuncu macin hakimi bizdik. Ama oynayana degil atana 3 puan veriyorlar dedi.

Hangi mactan bahsediyor bu? Biz LigTV2 deydik. Ankaragucunu kast ediyor herhalde
                            pek yalnış birşey söylemedi bence

takım günden güne kötüye gidiyor.
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Bu tişört olayı nedir , ve Satılmışşehir tribünlerinde bir pankart vardı o neydi okuyamadım ben...
                              Bir taraftarımız düz mavi tişört giymiş.Tişörtü kaldırıp kafasına geçirince içerdeki Burak Yılmaz resmi maske gibi duruyor.Anlatamadım pek ama çok güzeldi.Resmi düşer kesin yakında.

Pankartı ben de merak ediyorum.
                              Yeterki ONUR'suz
                              olmasın
                              aŞk
                              !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X