Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adriana son pozisyonda kızmamak lazım. Dakika olmuş 90 , topla beraber attığı deparı da sayarsak normal yani...

Takımda acayip bi hava var çözemedim. Aşırı rahat kontrollü sakin... Ama şunu da görmek gerek , rakipler gerçekten iyi mücadele ediyor ve oyun bozmaya yönelik çok sert oyun oynuyor.

Aslında takımımızın lig deki bu halini anlıyorum. Futbolcular şimdi şampiyonlar ligini görmüşken ve orada oynamak varken bu saçma ligde sakatlanıp kendilerini şampiyonlar liginden mahrum etmek istemiyorlar diye düşünüyorum.
    TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• Maçın Özeti : Demekki mamalanmayınca böyle oluyormuş..

Beyler bi saat ara verin sevinelim ya sonra yazarız..

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2004-2005'te Gökdeniz de vardı geçen sezon Jaja vardı bu sezon skorer ikinci bir adam yok...
        Halil başlar yakında .

Volkan-Burak-Halil

Yorum

• İster misiniz bütün golleri Burak atsın

5 maç 7 gol

34 maçta 42 golü aşar
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Nobre müthis Gol atti yine cok fena güldüm
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Devre arası €$€$ tribünlerinde bi pankart vardı yazıları bordo maviydi ne yazıyordu tam okuyamadım ?

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2004-2005 Fatih Tekke
                2011-2012 Burak Yılmaz
                Bi sakatlık falan yaşamazsa o kadar atabilir..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Trabzonun ligdeki tüm gollerini burak attı, farkındamısınız
                  ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok yok valla azarlamadım ne haddime de,
                    bitmiş maçın kadrosunu ve nasıl oynadığımızı sorunca bizim Sofu kafa mı buluyor ki dedim
                    yok yahu
                    maçı takip ediyordum netten
                    fark etmemişim bittiğini
                    özet var saat 21.30 da ,oradanda anlaşılmıyor takımın nasıl oynadığı(inat ettim zaten bu sene, maçlara gitmeyeceğim fener düşürülene kadar)
                    kısacık veriyorlar özeti,bi sorayım dedim de

neyse kötü oynayalımda kazanalım
                    herkese hayırlı olsun
                    oh oldu iyi de oldu çokta güzel oldu
                    eskişehiri hem içerde hem dışarda yenmemiz lazım
                    birini hallettik hem de zor olanı
                    cümleten hayırlı akşamlar
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• burak,halil,adrian,mustafa,celustka iyiydiler.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Burak Reloaded 2v2
                        :meşale2::meşale2:
                        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• adrian jaja kıyası yapmaya ne gerek var.yorgun takım,yaşananları bilmeyen mi var.şampiyonlar ligi hakkımız önce yendi,tonla yıpratıcı maç oynadık,hakem şanssızlığı da eklendi ve elendik.sonra da pattan kısmet yüzümüze güldü ama yeterli transfer yapacak vakit yoktu.
                          .
                          hatırladınız mı balık hafızalılar?
                          .
                          sonra jaja şu kritik şampiyonluk senesinde rakibin dışlanmış oyuncusu ile gece dışarıda elinde kadehlerle alem yapan ve kameralara yakalanan disiplinsiz oyuncu değil mi?
                          .
                          adrian ne tanır jajayı.transfer teklifi gelmiş ve uefa planı dahilinde yıpranmış,haksızlığa uğramış takıma katılan bir takım oyuncusu.gelmese kim gelecekti.
                          .
                          fener şike yapmamış olsa,şampiyon olsak,bu mutlu kadroya dahil olsa yine kızmaya hakkınız yok ona.yönetime kızardık ki şuan onu bile yapamayız çünkü haksızlık olur.
                          .
                          kısaca bunca duruma rağmen şampiyonlar liginde 2 maçta 4 paun alan,ligde son 10 dk.da yediği gollerden dolayı 5 maçta 8 puan alan şu takımı değil eleştirmek ayakta alkışlamak gerekmez mi?
                          En son İslam Sezer tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 21:13.
                          Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                          Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Şenol Hoca'nın 2. gole tepkisi süperdi.. Napıyo bu çocuk ya der gibiydi.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• - Bu tişört olayı nedir , ve Satılmışşehir tribünlerinde bir pankart vardı o neydi okuyamadım ben...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• hala daha hakemler kartlarını göstermiyorlar, bu maçı sakatsız kapattık allahtan
                                ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
                                verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
                                Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X