Adama pankartı böyle yedirirler. Trabzonsporla uğraşmak kimsenin haddine değil.Hadi es es boyunu görelim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
- Adrian'a kabahat bulan futbol ulemaları hangi maçı izlediler çok merak ediyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
kadro yu saat 20.00 deki yorumlara giderek bulabilirinİlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler nasıl oynuyoruz
bir de biri kadroyu yazabilir mi?(ilk 11'i)
oyuncular hakkında görüşleri de bekliyorum
çok şey mi istedim ?
maç bitti oynamıyoruz,
iyi değildik ama Burak 2 tane taktı net bir skorla galip geldik,
oyuncular hakkında ki fikirlere bakma sen 0-0 iken bi şekil, 0-2 iken bi şekil
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
çok şükür dönüşümüz muhteşem olacak, bir hafta dinlenme zamanı, daha iyi bir takım olup geri gelicez...Bu arada burak ikinci golde pas verseydi daha iyi olurdu, Futbolun gereği böyle ama bu çok canımı sıktı, Alanzinho kamikaze zannediyor kendini, biri hatırlatsın...Adrian iyi Volkan kötü oynadı,
NOT: Milli Takımda SErkan oynarsa Bİr penaltı yaptırır diye iddia ediyorummm....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum