Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Karsimizda her zamanki gibi 1 puan icin cikmis Eskisehirspor var. Onuda unutmamak lazim...
    Aynen bu şerefsizler bizden 7 yedikten sonra bu psikolojiye girdiler 96 yılında..
    Psikolojileri aynen devam ediyor....
    böyle eziklik olur mu yahuuu..
    Top oynayın biraz...
    BU yunus yıldırım dene hıyar ceza sahası dışındaki pozisyonlarda pyuncular ah diyor faul veriyor ceza sahası içerisinde adam biçseler bir şey vermiyor..
    Seni hakem yapan zihniyetin......ta içine etsinler
    TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....

Yorum

• Bizim bi takım var Halı sahada Trabzon'a Çok benzetiyorum.. Hatta Aynısı!
      Topu Alan Kaleye gidiyor kardeşim , Top çevirelim Diye Tek bi düşünce yok Takımda..

Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.

Yorum

• İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        205 açılmıyor.. digitürk de yayın yok mu? lig tv 2 için lig tv üyeliği lazım. ben sadece trabzon maçlarını almıştım.. bilgisi olan yazarsa çok makbule geçer.. lütfen..
        aynı sorun bendede vardı ama dk30 da acıldı taraftar 205 fişi cıkarıp tekrar takın deneyın bır daha
        61

Yorum

• Jaja gibi adamı kovarcasına satanlar kına yaksın.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

205 açılmıyor.. digitürk de yayın yok mu? lig tv 2 için lig tv üyeliği lazım. ben sadece trabzon maçlarını almıştım.. bilgisi olan yazarsa çok makbule geçer.. lütfen..
            205 ile bi alakası yok olayın maç LigTv 2'de. Nasıl LigTv üyeliğin yok renktaş anlamadım? Trabzon maçlarını satın almışsın işte.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Adrian > Alanzinho

İlerleyen dakikalarda Pawel'e şans verilebilir.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Halil'in pozisyonu penaltı ise her hafta 15 tane penaltı olması lazım.
                Herşeye bir neden arıyorsunuz. Sanki bu takım kötü oynayamaz, sürekli birinin bizi engellemesi gerekiyor gibi konuşuyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hamle bekleyen 60!a kadar bekler...Klasiktir bu.
                  Ne olacak, 45. dakikada 3 değişiklik mi yapsın....
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• mac linki árayanlar özelden msj atsin bana..

Yorum

• Her zaman ki gibi 2. yarı daha iyi bir futbol bekliyorum takımımızdan.

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yapmayın Yahu Halil in pozisyonunda göremediğim ne var benim ? Bence penaltı değil.
                        şakacı seni
                        BMN İZMİR

Yorum

üye olduğun yetkiliyi ara.. cihazına sinyal atsınlar.. muhtemelen sinyali yakalayamadın ..
                          "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
                          Johan cruyff

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adrian bu takıma ne zaman alışacak? Bir maç var olanlar diğer maçta ortalıkta yok.
                            Bence adrian bu kadar..bir futbolcu bir uyum surecinde olursa yine biseyler gösterir ama adrianda hic bisey yok...bi 5 milyonluk adriana bak birde 5 milyonluk zokoraya.. Zokoraya neden uyum süreci gerekmedi cünkü klas futbolcular icin futbolun dili her ülkede ayni
                            1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adrianin sorumluluk alacagi maci 4 gözle bekliyorum
                              Kan uyuşmadı. Çok kaliteli futbolcu ama bir maç var bir maç yok.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Devre arasi jajayi alsak geri cok iyi is yapmis oluruz. Birtek jajayi ariyor bu takim gerisi hikaye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X