şunu anladım ki konunun zeminle meminle ilgisi yok.ortasaha forvet arasını bağlayacak adamlarımız sıkıntılı.volkan aldığı her topu rakibe veriyor.etkinliği yok.adrian desen artık umutlarımı tüketmeye başladı.sercan kayayı koy adrianın yerine en az bu kadar iş yapar yada eren.bilmiyorum ama gol atıcak gibi durmuyoruz.gene burak halil ne yapacaksa yapacak.tabi colmanın pozitif futboluna da değinmeden edemeyeceğim.son olarak alışılmış gibi tetikçi hakem bizi ince ince doğruyor yine.penaltının dikalası olacak pozisyonumuzu yedi.bunların her hafta ismi değişiyor ama içindekiler aynı şerefsiz ruh!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
bu oyunla ilk 4 e giremeyiz 5 haftada bunu gördükİlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkinci yarıda gol atarız inşAllah.
zemine mazeret bulduk yorgunluğa mazeret bulduk
zemin iyi 5 gün dinlenmişiz
2 tane pas yapamıyoruzSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
Hayir katilmiyorum...bence sapara ve vittek haric hepsini senol günes istedi... Senol günes bugüne kadar hangi yil hangi kadroyu kurduda basarili oldu????İlk olarak lazside61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takim senol gunesin takimi degil yonetimin takimi
Senol günes sifirdan takim kuramiyor...
Toplarlar siradan polonyalilari hele birisindede kazigin daniskasini yerler....
Senol günes engini sildi yattarayai sildi jajayi sildi adamlarin yerleri bile dolmadi.. Milli futbolcularini yollarsan öyle olursun iste...1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Dışarıda olduğum için maçı izleyemeyeceğim diye üzülüyordum ama neyse ki Turkcell'in cepten izletme servisi varmış. Biraz ufak ve kalitesiz olsa da izleme şansı buldum. Lâkin oyun pek tat vermiyor. Çoğu oyuncularımızın ne yapacakları biraz papatya falına bağlı olduğundan şimdilik olumlu işler yapamıyoruz. Tipik bir beraberlik maçı ama inşallah ikinci yarı kendimize gelip bir iki tane sallarız...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
yanlisin var malesefİlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakem disinda hersey iyi gibi
takim ataga cikamiyor... ciksa bile karma karisik... cok pas hatasi... berbat futbol
*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Bu sene izlediğim bütün süper lig maçları gibi, vasatın altında oynayan bir Trabzonspor var sahada.
Özellikle şu çok açık ki, bizi ileriye taşıyacak adam eksikliği çok bariz ortada. Ne Zokara ne Adrian ne de Colman bunu yapamıyor. Aynı zamanda defans bloğuyla orta saha arasında uçurum var, kimse de sorumluluk almak istemiyor.
Ayrıca takımda benim anlayamadığım bir heyecansızlık isteksizlik var, herkes top benden çıksın da ne olursa olsun kafasında.
Son olarak birinin Burak'ı uyarması lazım. Herkesi geçip çalımlayarak gol atamazsın, uygun zamanda şu topları arkadaşlarına çıkarmasını öğren artık.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum