Bende sadece Trabzonspor'un maçlarının olduğu paket var.Haliyle maçları 204. kanaldan izliyordum.Şimdi maç ligtv2'de olduğuna göre hangi kanaldan izleyeceğim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
Lig Tv 2'de.İlk olarak alfadog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim mac lig tv 2de mi yoksa 3de mi ?Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Bende onu sormak için girdim taraftar paketi kullanıyorum maçı hangi kanalda izliycez bende tüm lig tv kanalları şifreli şuandaİlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi kahvede normal ligtv yi izliyebiliyoruz. Mac vakti ligtv2 yide acacaklarmi bu febetv ? Yoksa izleyemeyecekmiyiz?HAMİ_41
Yorum
-
maçın ardından hanımınaİlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskişehirsporun teşvik prirmi aldığı maçın ardından kalp krizi geçirip vefat eden abimiz için oynayın.
galiba bu senede şampiyon olamayacağız diyip kalp krizi geçirmişti
Allah rahmet eylesin...En son cihatöztürk tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 17:39.
Yorum
-
Barış sakin ol gardaşım yaa,takama kafana-üzme tatlı canını,İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle maçlar gelince,holiganlığın kötü birşey olmadığını düşünüyorum...Vurmanın,kırmanın,dökmenin...cidden istiyorum.
onlar şimdi olmasa kısa vade de layık oldukları lige döneceklerdir,biz bugün yensek te yenmesek te metres oldukları gerçeğini üzerlerinden atamayıp hep o eziklikle yaşayacaklar.İnan ki değmez moralini bozmaya,çünkü son süreç te anladım ki hepsi aynı.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Taraftar paketiniz varsa yine her zaman izlediğiniz kanaldan izliceksiniz büyük ihtimalle yanılmıyorsam taraftar paketleri 200 küsürlü kanallardaydı yine ordan izleyebilirsiniz maç saati açılmazsa (ki hiç sanmıyorum açılır maç saati) bi ararsınız müşteri hizmetlerini.İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende sadece Trabzonspor'un maçlarının olduğu paket var.Haliyle maçları 204. kanaldan izliyordum.Şimdi maç ligtv2'de olduğuna göre hangi kanaldan izleyeceğim.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
biz 204 ten izliyorduk ama 204 te GS-ANK yazıyor...İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaraftar paketiniz varsa yine her zaman izlediğiniz kanaldan izliceksiniz büyük ihtimalle yanılmıyorsam taraftar paketleri 200 küsürlü kanallardaydı yine ordan izleyebilirsiniz maç saati açılmazsa (ki hiç sanmıyorum açılır maç saati) bi ararsınız müşteri hizmetlerini.HAMİ_41
Yorum
-
Amiiin amin,İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçın ardından hanımına
galiba bu senede şampiyon olamayağız diyip kalp krizi geçirmişti
Allah rahmet eylesin...
Cihat ben de hiç unutamıyorum Mustafa Çelik abimizi,bu sene bi yılgınlık var ama geçen seneye kadar hep bende o durumlara düşerdim onun için hiç aklımdan çıkmıyor çok ama çok üzülüyorum Rahmetliye.Allahım ailesine sabır versin,normal gidişatı etkileyen satan ve satılanlara da hesabını sorsun inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz 204 ten izliyorduk ama 204 te GS-ANK yazıyor...İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır kanal 204'te Ligtv'nin yayını yapıyor zaten.Ama bizim maç ligtv2'de onu anlatmaya çalıştım...
Abi şimdi baktım bizim maç büyük ihtimalle taraftar paketi olanlar için 205'ten izlenicek merak etmeyin her zamanki gibi açılır kanal maç saati sadece kanallar değişti o kadar.
Maç saati 205'ten bizim maçı izleyebilirsin yani her zamanki gibi.
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Bu maç satan şerefsizler kulüp başkanı olsun, teknik direktör olsun ya da futbolcu olsun. En önce kendi camiaları tarafından lanetlenmeli. Ama hiç bir camiadan görmedim ki bu şerefsizler yüzünden utanıyoruz ve sizden özür diliyoruz diyen. Bunu demeyen camialar satılmış olmayı kabüllenmiş camialardır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum