Eskisehirde aslinda hic is yok.Kesinlikle kazanmaliyiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Sorunun cevabı imzamda var abiİlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçek mehdi değilsen sorun yok
T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
Bugün hesapta maçımız var.
Kiminle?
Şikeci şerefsizlerin metresleriyle.
Yapan yaptığıyla kaldı.
Yine her türlü hakkı gaspedilen biz.
Hala da gaspedilmeye devam ediyor.
Bugünkü maçın değeri var mı peki?
Yensek te yenilsek te her zaman hakkımızı çalıyorlar.
Şu şerefsizlerle dolu ligte 102 puan alsak bu köpekler ne yapar ne eder 103 puan alır mı?
Alır!
Buna ses çıkaran olur mu?
Bizim başkan ve yönetim sesini çıkarır mı?
Çıkardı mı?
Çok canım sıkılıyor. Resmen boğazımın orta yerinde bir şeyler düğümlendi kaldı.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
iyiymişİlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorunun cevabı imzamda var abi

Bu arada 0-3 alırız."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Tek maç 6.99 tl alabilirsiniz...İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDigiturk WebTV'de tek mac satin alinmiyor mu?
Haftalik abonelik diyor.. Fiyati 9.95$
Tek mac 6TL degil miydi?"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Es es geçen seneye kadar Anadolu futbolunda saygı duyduğum bir kulüpken, geçen sene bizim maç bir kenara Fener maçında yapılanlarla yıllardır taşımadığı satılmışlık sıfatı geçen sene milyonların gözü önünde
kazanmış savcılık ve polis tutanaklarıyla tescillenmiştir.Eskişehirli rastladım ne kadar kişi varsa Fenere başkanın maçı sattığını söylüyordu...Benim tanıdığım mert es es liler de bunu kabullenemiyorlar...Değer miydi Fenerin metresi olmaya...Değermiydi şanlı es es tarihini karalamaya...Bu leke kolay kolay çıkmaz artık..Yensenizde yenilseniz de genel algı bu...İstanbul dükalığına ilk başkaldırıyı gerçekleştirip göz göre göre şampiyonluğu elinden alınmış bir es es camiası, geçen sene kafasını ezen istanbulun(Fener) şampiyon olması için tüm stadda Trabzonspora küfür edip 1 puana kutlama yapıyor...Karakter gerek karekter...Metresliği kabul ettiysen, dün fenerin yarın diğer istanbul takımlarının kullandığı olmaktan kurtulamazsın...Bize karşı mert ol yeter...2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
arkada kalmasın.İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleorduspor damı bize sövmüş?
Eskişehire geçen sene en azından saygım vardı.Şimdi nefretim çok büyük.Yukarıda Allah biliyor.Birisine intikam duygusu beslemek,nefret etmek doğru değil,kim olursa olsun biliyorum bunu.Ama tutamıyorum kendini.
O kitapsızların açtığı fener bayrağı,maçtan sonra taraftarının şampiyon olmuş gibi sevinmesi, kameraya bir p.. kurusunun'' fenere maçı sattık,96 intikamını aldık'' demesi...Üstelik 96 da bizim farklı galibiyetimzle küme düşmüş bir takım değil o eskişehir...yalanşehir,nefretim...
İnsanlardan nefret etmem normalde,tek nefret ettiğim, bir haltı yiyipte yapmadım diye çingenelik yapanlardır,herşeye rağmen...bu da maalesef fb nin bugünkü rolü...Birde şerefini satanlara nefret beslerim,onurunu gururunu satanlara nefret beslerim.
Eskişehirden nefret ediyorum.Allah affetsin bu huyumu.Ama görsem bir taraftarını,iki taraftarını duramam.Geçen sene onların o şerefsizlikleri yüzünden otobüste döktüğüm gözyaşını unutamam,halk otobüsünde...Ama Allahıma çok şükür,her gece dua ettim,her gece yalvardım,Allahım ilahi adaletini tecelli ettir diye,çok şükür gerçekler ortaya çıktı...
Şimdi ne mi yapıyor eskişehir taraftarı,hoca yapmış biz şikeci değiliz diyorlar...
Ben korkuyorum,neden mi, bir eskişehir taraftarı(görmek nerdeyse imkansız burda ama bir iki kere görmüştüm) gördüğümde kendimi tutamayıp kalbini kırcam,canını yakacağım diye...ki yakarım biliyorum.Biliyorum sebepsiz yere o taraftarın canını yakarım...Övünerek söylemiyorum,belki o takımını yürekten seviyor,belki bukalemun değil sadece şehrinin takımını tutuyor ama dayanamam,yakarım biliyorum.Belki o taraftar hiç o maça gitmedi,biliyorum ama yakarım,bunu söylerken utanıyorum...
Dua ediyorum,böyle sınamasın beni yaradan diye...çünkü sınarsa,biliyorum yakarım.cayır cayır yakarım onu,onları...
Nefretim çok büyük,nefret insana zarar verir biliyorum,ama nefretim çok büyük o onun bunun çocuklarına karşı...Çok büyük Allah biliyor...
edit: Allah izin verirse gitcem Trabzondaki eskişehir maçına...Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek maç 6.99 tl alabilirsiniz...
"ESK-TS satin al" - Tikliyorum fakat her defasinda üstteki paket geliyor
#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Bugün maç var ama geçen yıllarda olan heyecandan eser yok..
Uyku tutmazdı maçlardan önce oysa şimdi herşey çok sıradan..
Eses le olan malum olaylara hepimiz kızdık nefret ettik..
Şimdi düşündükçe adı kullanılan teknik direktörlerinin karaktersizliklerinin kurbanı olduklarını düşünüyorum..
Hiç bir taraftar takımının bile bile maçı vermesini kendine yediremez..
Geçen yıl bizim maçta tribünlerde yaşanan olaylarıda aralarına sızan şikecilerin provake ettiğini düşünüyorum..
Başkanlar yöneticiler teknik adamlar kişisel çıkarları için her türlü haltı karıştırıyorlar olan arada hesapsız formaya aşık taraftara oluyor..
Bu akşam yeneriz yeniliriz pekte önemsemiyorum insanları birbirine düşüren içlerindeki futbol sevdasını öldüren vicdansızlar ALLAHLARINDAN bulsun..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
http://forum.bordomavi.net/showpost....&postcount=759İlk olarak BayzanTs61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEs es geçen seneye kadar Anadolu futbolunda saygı duyduğum bir kulüpken, geçen sene bizim maç bir kenara Fener maçında yapılanlarla yıllardır taşımadığı satılmışlık sıfatı geçen sene milyonların gözü önünde
kazanmış savcılık ve polis tutanaklarıyla tescillenmiştir.Eskişehirli rastladım ne kadar kişi varsa Fenere başkanın maçı sattığını söylüyordu...Benim tanıdığım mert es es liler de bunu kabullenemiyorlar...Değer miydi Fenerin metresi olmaya...Değermiydi şanlı es es tarihini karalamaya...Bu leke kolay kolay çıkmaz artık..Yensenizde yenilseniz de genel algı bu...İstanbul dükalığına ilk başkaldırıyı gerçekleştirip göz göre göre şampiyonluğu elinden alınmış bir es es camiası, geçen sene kafasını ezen istanbulun(Fener) şampiyon olması için tüm stadda Trabzonspora küfür edip 1 puana kutlama yapıyor...Karakter gerek karekter...Metresliği kabul ettiysen, dün fenerin yarın diğer istanbul takımlarının kullandığı olmaktan kurtulamazsın...Bize karşı mert ol yeter...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum