Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstanbulun metresi.

Bırde bunlar Bursaya kufur ederler.Ulan kufur ettıgınız bursa gibi dık durup erkek oslaydınız. keske.

sız erkelıgı secmedınız,siz metres olmayı sectınız.Allah yolunuzu acık etsin.

Bugun yenerız Yenılırız,sıkıntı degıl,ama bu Eskısehırın metres oldugu gercegını degıstırmez.
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Geçen sezon deplasmana gitmiş, şampiyonluğu kaybettiğimiz o maça canlı tanık olmuştum.
      O günü unutacağımı sanmıyorum...

Bu akşam farklı bir galibiyet gelmeli.

Yorum

• Sımdı kusana kadar kosun kopekler,ıstanbuldan mamalanırsınız.
        KÜLTÜRÜ!

Yorum

• Döve döve kazanmalıyız.Saldır Trabzon'um!

Yorum

• Gecen seneki takım olsaydı bu Metressporu dumduz ederdi..Bugunde farklı olucagını sanmıyorum.
            KÜLTÜRÜ!

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mustafaya genç diyen arkadaşlar sanırım kaç yaşında olduğunu bilmiyorlar
              Baktım 44 yaşındaymış.Herkesten özür diliyorum!
              *
              *
              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dostum ne ummas mumması?maç aksam.1 saat sonra Istanbuldan Eskışehıre maça gıdeceğim.elının altında bılgısayar yokmu?gırsene resmı sıteye.
                tamam abi ne kızıyon bacak kadar çocuğa
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bugun mac oncesindeki selamlasma seromonisinde mumkunse kimse m.yildiz denen satilmis itin elini sIkmasin.

Yorum

• - Bizim maçlara ayrı bir önem veriyoarlar artık , fark gelmesin yensek yeter bunları...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• kızdırma adamı canım.Allah Allahgıdıyoruz satılmış şehire.yenmeye yenmeye yenmeye
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Beyler milletin karısına kızına laf atmayın burda!!! (Kim kimin karısı kızı anladınız sanırım. )

Yorum

• Haydi şu Fenevbahçe yalakası takıma atalım 5 tane... O şehir başka Şehir, Satılmış es es ki ki ki eski eski es
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Bu eti cinleri yicez bu gece bunlara 7 attık 5 attık ama en güzeli bunları 3-0 yenmek olur ne aşağı ne yukarı tam kararında..
                            Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Futbolcuların bu maça ekstra konsantre olarak çıkması lazım..
                              Şenol hocanın, ''geçen sezon ki maçı unutun'' telkini bence yersiz. Şenol hoca bunun açıklamasını yapmıştır ve maçtan önce de yapacaktır. bu hırsla oynamamız lazım ve 90 dk koşmamız gerekiyor..

Yorum

• halil gol atsa asrın kapağı olur tüm takım halile çalışmalı
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X