Bu gün kü maçımız da takımımızın ilk golünü Halil'den bekliyorum, eğer olursa çok anlamlı bir gol olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
-
O Allah'ın bize bir hediyesi.İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren oynayıp mağlup olursak ne diyeceksin?
Eleştirelim ama iftira atmalım.Sırtını döndüğünü kim çıkardı Mustafa Yumlu gökten mi düştü.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
- Başlığı Satılmışşehir olarak değiştiremezmiyiz...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İnşallah yeneriz...
Yorum
-
Eren'i bir kere kadroya alsa hoca ya. Yedek kulübesine 3 tane defans oyuncusu almaya gerek yok bence. Bir kere şans verilse şu adama ne olur, her şey antrenman performansıyla ortaya çıkmıyor. Maçta harikalar yaratır belki bilemiyoruz. Bir kere oynatsa bizde izleme şansı bulsak, kafamızda bir fikir oluşsa. Sonuçta Burak Yılmaz gibi bir adama bile forma verilmiyordu Fenerbahçe'de.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Yoo ikiside değil...İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmaçlar eskısehırı gaza vermekmı taraftarını gaza vermekmı
Hem öyle birşeye ihtiyaçları mı var ..?HAMİ_41
Yorum
-
- Mükemmel ferhat varken Eren yine kadroda yok öylemi , valla ne denirki...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
umarım öyledir maç akşam diye işe geldim yoksa maçı izleyemem...İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleradyonun dötünten haberı yok.maç 3 gün önce saat 19:00'a alındı.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Bende halilin gol atmasını çok istiyorum.İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gün kü maçımız da takımımızın ilk golünü Halil'den bekliyorum, eğer olursa çok anlamlı bir gol olur.
Herşey gol değil ama o kadar emek veren futbolcunun kendi attığı golün sevincini yaşamasınıda istiyorum...HAMİ_41
Yorum
-
Ben askerde ddaha iyi takip ediyorum onlardanİlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar az önce maçın saat 15 te olduğunu söyledi radyo böyle birşey varmı gerçekten...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum