Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gün kü maçımız da takımımızın ilk golünü Halil'den bekliyorum, eğer olursa çok anlamlı bir gol olur.
    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
    .

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eren oynayıp mağlup olursak ne diyeceksin?

Eleştirelim ama iftira atmalım.Sırtını döndüğünü kim çıkardı Mustafa Yumlu gökten mi düştü.
      O Allah'ın bize bir hediyesi.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• - Başlığı Satılmışşehir olarak değiştiremezmiyiz...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İnşallah yeneriz...
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Eren'i bir kere kadroya alsa hoca ya. Yedek kulübesine 3 tane defans oyuncusu almaya gerek yok bence. Bir kere şans verilse şu adama ne olur, her şey antrenman performansıyla ortaya çıkmıyor. Maçta harikalar yaratır belki bilemiyoruz. Bir kere oynatsa bizde izleme şansı bulsak, kafamızda bir fikir oluşsa. Sonuçta Burak Yılmaz gibi bir adama bile forma verilmiyordu Fenerbahçe'de.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• arkadaşlar az önce maçın saat 15 te olduğunu söyledi radyo böyle birşey varmı gerçekten...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• radyonun dötünten haberı yok.maç 3 gün önce saat 19:00'a alındı.
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Amaçlar eskısehırı gaza vermekmı taraftarını gaza vermekmı
                  Yoo ikiside değil...
                  Hem öyle birşeye ihtiyaçları mı var ..?
                  HAMİ_41

Yorum

• - Mükemmel ferhat varken Eren yine kadroda yok öylemi , valla ne denirki...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      radyonun dötünten haberı yok.maç 3 gün önce saat 19:00'a alındı.
                      umarım öyledir maç akşam diye işe geldim yoksa maçı izleyemem...
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Mehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu gün kü maçımız da takımımızın ilk golünü Halil'den bekliyorum, eğer olursa çok anlamlı bir gol olur.
                        Bende halilin gol atmasını çok istiyorum.
                        Herşey gol değil ama o kadar emek veren futbolcunun kendi attığı golün sevincini yaşamasınıda istiyorum...
                        HAMİ_41

Yorum

• Mustafaya genç diyen arkadaşlar sanırım kaç yaşında olduğunu bilmiyorlar

Yorum

• Eskişehirden rica edelim devre arası Hamit'i getirip şehri gezdirsinler.Şampiyonlar liginde tur atlarsak çok işimize yarar
                            *
                            *
                            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar az önce maçın saat 15 te olduğunu söyledi radyo böyle birşey varmı gerçekten...
                              Ben askerde ddaha iyi takip ediyorum onlardan
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• dostum ne ummas mumması?maç aksam.1 saat sonra Istanbuldan Eskışehıre maça gıdeceğim.elının altında bılgısayar yokmu?gırsene resmı sıteye.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X