Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hadi onların saçma sapan, yalan dolan bi karın ağrısı var.. Eskişehir'e ne oluyor ? Yoksa onları da küme düşürdükte haberim mi yok ?İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar kendi takımımlarımız dedigimiz ordu samsun bize küfür ederken,aleyhimizde tezahürat ederken satılmışşehir etmesini normal karşılamak lazım...Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
-
Şunlara plaka yapsak ne güzel olur..
Yorum
-
Olmaz onlara bir golde haramİlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunlara plaka yapsak ne güzel olur..
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
avrupa liginde oynadığımız maçlarda aldığımız puanlarıdamı eklemişler ?İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
hucüm hattimiz iyice alternatifsizlesti. Vittek yok, Henrique yok, gol yollunda Buraga kaldik. Pawele inanilmaz bir sans cikti artik hocanin gözüne girip birseyler yapamassa oda devre arasi yolanmalli.İlk olarak Altan 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique'den şok haber!
Sakatlıklardan çok çeken Trabzonspor'da sol dizinde ağrıları bulunan Brezilyalı oyuncu, ameliyat masasına yatıyor. Yıldız oyuncunun en az 2 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.
bu ne simdi ????
Yorum
-
Bunu puan sıralaması başlığında da dile getirmiştim. Ön eleme karşılaşmalarında alınan galibiyet veya beraberliklere puan verilmiyor. Ancak Şampiyonlar Ligi 3.turu ile Avrupa Ligi play off turunu garantileyen takımlara bir şartla 1.500 puan ekleniyor. Eğer o takım Avrupa Ligi'ne girer ve tüm maçları kaybetmezse o aldığı puanı da iade ediyor. Keza Şampiyonlar Ligi 3.ön elemenin ardından play off'u da geçen takım da bu 1.500 puanı iade ediyor. Ama nedense UEFA hesaplama sayfasında bizim bu 1.500 puanımızı silmemişler. UEFA sıralamalarında önemli bir isim olan Bert Kassies'e konuyu sorduğumda, kendisi UEFA'nın hesaplamasında yanlışlık olduğunu dile getirdi. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak...İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupa liginde oynadığımız maçlarda aldığımız puanlarıdamı eklemişler ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sehir baska sehirrr SATILMIS ESKISEHIRRRRRRR
Yarin su tezahurati duysam satilmislar diyarinda icimin yaglari erirdi..Maca gidecek renkdaslarin bi kulak verin..
Yorum
-
orduspor damı bize sövmüş?
Eskişehire geçen sene en azından saygım vardı.Şimdi nefretim çok büyük.Yukarıda Allah biliyor.Birisine intikam duygusu beslemek,nefret etmek doğru değil,kim olursa olsun biliyorum bunu.Ama tutamıyorum kendini.
O kitapsızların açtığı fener bayrağı,maçtan sonra taraftarının şampiyon olmuş gibi sevinmesi, kameraya bir p.. kurusunun'' fenere maçı sattık,96 intikamını aldık'' demesi...Üstelik 96 da bizim farklı galibiyetimzle küme düşmüş bir takım değil o eskişehir...yalanşehir,nefretim...
İnsanlardan nefret etmem normalde,tek nefret ettiğim, bir haltı yiyipte yapmadım diye çingenelik yapanlardır,herşeye rağmen...bu da maalesef fb nin bugünkü rolü...Birde şerefini satanlara nefret beslerim,onurunu gururunu satanlara nefret beslerim.
Eskişehirden nefret ediyorum.Allah affetsin bu huyumu.Ama görsem bir taraftarını,iki taraftarını duramam.Geçen sene onların o şerefsizlikleri yüzünden otobüste döktüğüm gözyaşını unutamam,halk otobüsünde...Ama Allahıma çok şükür,her gece dua ettim,her gece yalvardım,Allahım ilahi adaletini tecelli ettir diye,çok şükür gerçekler ortaya çıktı...
Şimdi ne mi yapıyor eskişehir taraftarı,hoca yapmış biz şikeci değiliz diyorlar...
Ben korkuyorum,neden mi, bir eskişehir taraftarı(görmek nerdeyse imkansız burda ama bir iki kere görmüştüm) gördüğümde kendimi tutamayıp kalbini kırcam,canını yakacağım diye...ki yakarım biliyorum.Biliyorum sebepsiz yere o taraftarın canını yakarım...Övünerek söylemiyorum,belki o takımını yürekten seviyor,belki bukalemun değil sadece şehrinin takımını tutuyor ama dayanamam,yakarım biliyorum.Belki o taraftar hiç o maça gitmedi,biliyorum ama yakarım,bunu söylerken utanıyorum...
Dua ediyorum,böyle sınamasın beni yaradan diye...çünkü sınarsa,biliyorum yakarım.cayır cayır yakarım onu,onları...
Nefretim çok büyük,nefret insana zarar verir biliyorum,ama nefretim çok büyük o onun bunun çocuklarına karşı...Çok büyük Allah biliyor...
edit: Allah izin verirse gitcem Trabzondaki eskişehir maçına...En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 02.10.2011, 09:34.Entropi İyidir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum