Fener maçını seyreden var mı bilmiyorum;
Maçın başında geçen yılki k.bük-fener maçındaki gibi arkadan bir çekme vardı hakem faul bile vermedi,
İlk yarının sonuna doğru Orhan Şam arkadan faulüne rağmen ikinci sarı kartı hakem vermedi,
İlk yarı İBB ezdi gerçekten
İkinci yarı fener ilk yakaladığı pozisyonu gol yaptı, sonra da rahat 2 gol daha buldu
Bunun üzerine ben de telefon açıp Lig TV aboneliğimi sadece Trabzonspor maçlarına indirdim. Gerekçe olarak da yukarıdaki ilk iki maddeyi belirtip, üzerine kulüpler birliğinin almaya çalıştığı şike serbest kararını da ekledim.
Sözün özü; şikeye devam herşey aynı tas aynı hamam...
Bu sene lig bir anlam ifade etmiyor, lig maçlarını pek takmıyorum, lekelerden ve şaibelerden arınmadan başlatılan bir sezondan beklenti ne olabilir ki? Fakat her şeye rağmen bazı maçlar var ki eze eze galip gelmemizi, farklı sonuçlarla rakibi rencide edici sonuçlar almamızı istiyorum. İşte bu maç da onlardan biri.
lig temiz değil, hala temizlik yapılmadı ve halen eskişehir şikecidir.
kayseri, antep, belediye, ordu, manisa
fenerbahçe bu maçlarda 13 puan alması normal. şike yapmadık hırsı.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
ligdeki siralama icin degil gecen senenin serefsizlikleri icin satilmissehiri yenmemiz sart.
bakmayin bu eseslerin abartildigina.cok yakin arkadasim eskisehirde calisiyor.ara ara maclara gider.
hepsi fb sempatizanidir.gecen sene bizim macta eskisehirsporludan cok tribunde sikebahceliler vardi dedi.
bu sene avrupada tam lklasik senol günesin dünya kupasında yaptığı taktikle oynuyoruz ve beceriksiz forvetlerle..
ayrıca ligde ise nal topluyoruz..bir toparlayamadık. rakipleri aldı başını gidiyor. biz bu hafta da eses e yeniliriz..klasik artık.
güvenemiyorum bu takıma. cl de turu geçeriz ama ligde de nal toplarız. bari cl kupasını alsak
eskişehir , sivas, manisa, kayseri veya diğer maç satan takımlar veya o şehrin taraftarı suçlu değildir...
örgüt kurup bu takımlara yönetici olarak çöken zihniyet sorgulanmalı.
devlet buna izin veriyor.
örn. fenerbahçe üyesi olan biri , sivas veya eskişehir başkanı olmamalı !!
Şahsen taraftarlarına bir takıntım yok zaten. Ama eskişehir tribünlerini geçen sene ki maçtan hatırlıyorum hala. 90 dakika boyunca yapılan tezahürat hala aklımda. Kaldı ki sanki ilk defa Bize Her Yer Trabzon sloganını duydular, sanki 7-1 yendikten sonra ilk defa maç yaptık adamlarla. Geçen sene ki tribünden sonra bence eskişehirin takımı, yönetimi ve teknik heyeti kadar tribünüde suçludur..
Arkadaşlar kendi takımımlarımız dedigimiz ordu samsun bize küfür ederken,aleyhimizde tezahürat ederken satılmışşehir etmesini normal karşılamak lazım...
Yorum