Bi de bunlarin bir dusuncesi vardi, gerci dusunebilmeleri de oldukca ilginc, 70'lerde Istanbul'u onlar yormus, biz sampiyon olmusuz. Hatirlar hatirlar gulerim, aslinda oldukca komik adamlar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
tarlarmi sürdürüyordular istanbula...İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi de bunlarin bir dusuncesi vardi, gerci dusunebilmeleri de oldukca ilginc, 70'lerde Istanbul'u onlar yormus, biz sampiyon olmusuz. Hatirlar hatirlar gulerim, aslinda oldukca komik adamlar...
bu nasil bir kafadir...
Yorum
-
tsklrİlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasbinallah
Adamın başını ezdik çoktan, misafir olarak bakıyor buraya, bir sakin olalım, kontrolümüz altında
heyecan yaptim
ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Savunmanın başka neresi var ki Sacitİlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehücum hattında bir problem yaşamayız bu maçta.. umarım yanılmam..
tek sıkıntım savunma da
bireysel hatalardan korkuyorum, savunmanın sol, sağ beki ve ortası beni düşündürüyor..
21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Savunmanın bir de arkası var bence ve çok şükür orası sağlamİlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavunmanın başka neresi var ki Sacit
Yorum
-
espana yaptığımız için teşekkür etmeliler.. bu taklit değil, örnek almadır..
es es !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
savunmanın her tarafı demek istedim Mustafaİlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavunmanın başka neresi var ki Sacit
Yorum
-
espiri yaptı galıba,fenerbahcenın en buyuk metresi,gelmıs utanmadan burda yazıyor.
yahu metressınız metres,bır tarafınızda yırtsanız,parayla gecelık kadın gıbısınız..
yalanmı ?
iddanamede ıspatlanacak zaten...
İstanbul yalakası satılmıssehır.ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
-
Valla Lille maçında Glowacki'ye hayran kaldım...Nazar değmesin...Giray'da fena değildi ama Sow'a bir pozisyonda çalım yerken elini kaldırıp hakeme bakacağına müdahale yapabilirdi...Adam çalım atıyor, bizim Giray hakeme el kaldırıyor
Glowacki kesin oynamalı...Sol tarafı Mustafa+Ferhat 'a bırakırsak harap ederler bizi...
Defans işallah:
Serkan-Giray-Glowacki-Celustka şeklinde olur...
Yorum
-
Kusacak adamları şu an var mı bilemiyorum..malum doğa antalyaya transfer oldu..bu maçta mehmet yıldız kusabilir..kusana kadar koşsunlar..kusmayana puan yok..
Bu lig biter mi bitmez mi hala şüphelerim var..sanki boşuna oynanıyor gibi bir hava var..ligtv decoderleri sattığına göre bu sezonun sonu gelmese de olur..
şike yaptığı kanıtlanmış takım ligin lideri..boşuna oynuyoruz boşuna..
Bu arada maçın sonucuna hakem direkt etki eder..yunus yıldırım maçın içine ... ..Herkese Merhaba
Yorum
-
"Kusmayana puan yok!"
Aslında böyle bir pankart ile gidilebilir.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum