Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi de bunlarin bir dusuncesi vardi, gerci dusunebilmeleri de oldukca ilginc, 70'lerde Istanbul'u onlar yormus, biz sampiyon olmusuz. Hatirlar hatirlar gulerim, aslinda oldukca komik adamlar...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bi de bunlarin bir dusuncesi vardi, gerci dusunebilmeleri de oldukca ilginc, 70'lerde Istanbul'u onlar yormus, biz sampiyon olmusuz. Hatirlar hatirlar gulerim, aslinda oldukca komik adamlar...
      tarlarmi sürdürüyordular istanbula... bu nasil bir kafadir...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hasbinallah

Adamın başını ezdik çoktan, misafir olarak bakıyor buraya, bir sakin olalım, kontrolümüz altında
        tsklr heyecan yaptim
        ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hücum hattında bir problem yaşamayız bu maçta.. umarım yanılmam..

tek sıkıntım savunma da
          bireysel hatalardan korkuyorum, savunmanın sol, sağ beki ve ortası beni düşündürüyor..
          Savunmanın başka neresi var ki Sacit
          21.12.2009 Unutmayacağız...
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
          Cemil Usta
          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Savunmanın bir de arkası var bence ve çok şükür orası sağlam

Yorum

• espana yaptığımız için teşekkür etmeliler.. bu taklit değil, örnek almadır..

es es !
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• şampiyonlar liginde tur atlayınca ezikler asıl espanayı görürler belki

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  savunmanın her tarafı demek istedim Mustafa

Yorum

• espiri yaptı galıba,fenerbahcenın en buyuk metresi,gelmıs utanmadan burda yazıyor.

yahu metressınız metres,bır tarafınızda yırtsanız,parayla gecelık kadın gıbısınız..

yalanmı ?

iddanamede ıspatlanacak zaten...

İstanbul yalakası satılmıssehır.
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Valla Lille maçında Glowacki'ye hayran kaldım...Nazar değmesin...Giray'da fena değildi ama Sow'a bir pozisyonda çalım yerken elini kaldırıp hakeme bakacağına müdahale yapabilirdi...Adam çalım atıyor, bizim Giray hakeme el kaldırıyor

Glowacki kesin oynamalı...Sol tarafı Mustafa+Ferhat 'a bırakırsak harap ederler bizi...

Defans işallah:

Serkan-Giray-Glowacki-Celustka şeklinde olur...

Yorum

• En iyi oyuncularımızla bu maça çıkmalıyız. Şunları bi silkeleyelim sahada görsünler günlerini şerefsizler.

Yorum

• e$-e$ i 7-1 yendiğimiz maçın videosu var mı arkadaşlar.

Yorum

• Hep şunun hayalini kurdum 2-3 gündür...

İlk golü atacağız (Burak atacak tabii ki ), hırslı bir sevinç ve Burak topu alıp hemen santraya koşacak...Fark olacak..

1-0 olsun bizim olsun tabii ki ama yeneceksek işallah farklı,ezici olur...

Yorum

• Kusacak adamları şu an var mı bilemiyorum..malum doğa antalyaya transfer oldu..bu maçta mehmet yıldız kusabilir..kusana kadar koşsunlar..kusmayana puan yok..

Bu lig biter mi bitmez mi hala şüphelerim var..sanki boşuna oynanıyor gibi bir hava var..ligtv decoderleri sattığına göre bu sezonun sonu gelmese de olur..

şike yaptığı kanıtlanmış takım ligin lideri..boşuna oynuyoruz boşuna..

Bu arada maçın sonucuna hakem direkt etki eder..yunus yıldırım maçın içine ... ..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• "Kusmayana puan yok!"

Aslında böyle bir pankart ile gidilebilir.
                                Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X