Halİl bİ gol at Şu kÖpeklere be
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
biz trabzonsporuz kimse bizimle yarisamaz,20 million sehir takimlar bizimle kafa tutamiorsa,demeki türkiyenin en büyük külüp istanbuldan degil,cok yasa trabzonsporum,alman arkadaslar bile bana trabzonspor en büyük dedi,neden ?
nedeni ortada üc büyük türkeyi kendi basina isitor,trabzon gibi bir kücük sehir size her sene kafa tutiorsa bu takim TRABZONSPOR en büyük
Yorum
-
Şike yi onlar değil de biz yapmışız gibi vazılayacakları,benliğini ruhunu satmışlıklarını unutacakları atmosferde geçecek bir maç olacak.Net bir skor la yenip dönersek belki yaptıkları şerefsizliği hatırlatabiliriz,yoksa bu sarhoşlukları devam edebiliyor malesef.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Fenere yatarken hissetmedikleri utancı,oyunumuz ve skorla hissetmelerini istiyorum...Mazide, kalbimizde yeri olan es-es i yok edenler, Allahlarından bulsun...Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, “Şikeye küme düşme cezası verilirse, Türk Futbolu’nun ekonomisi çöker. Düşme olmasın” sözünü yinelerken,
Herkes okusun da anlasın satılmış şehir cenahında değişen birşey yok.
Adam ısrarla ekmek kapımızı kapatmayın diye yalvarıyor.Bu kadar aşağılık bir yönetim olur mu ?
Sefil Bilo,Rezil Ümit gitti.Gitti de ne oldu ? Hala para en büyük değer onlar için.
Bizim kadro geçen seneki oyuncularımızdan oluşsa gerilimi daha yüksek bir maç bizi bekliyor diyebilirdim.Ancak takımın yarısından çoğu değişmiş aynı hırsla nasıl oynarız bilemiyorum.Ama tribünler kin ve hırs dolu olacaktır.Buna eminim.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Allah'ın izni ile bu maç bizimdir.Başka maç olsa temkinli konuşurdum ama bu maç bırak temkinli konuşmayı 3-0 alacağımızı bile düşünüyorum,engel olamıyorum bu düşünceme.Eze eze bu pislikliklere sahayı dar etmeliyiz.
Geçen seneki ruh halim geliyor aklımada çıldırıyorum.Fenerden bile bu kadar nefret etmemişim.Sanırım sebebi biri satın alan diğeri satılan olması.Satın alanda da bir şeref problemi vardır ama satılan her zaman daha aşağılıktır.
-------Tolga-------
Celu-Giray-Glo-Cech
---Zokora--Colman--
-Burak-Adrian-Volkan
-----Henriuqe-------Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
-
-
haha komediye bak tek eğlence fenerbahçeİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum