Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ..................Tolga..................
    Celustka...Aykut..Mustafa...Cech
    ....................Barış.................
    .............Sapara..Colman..........
    Sercan............................Eren
    ....................Halil...................

Rakibi küçümsemek olarak algılamayın, sadece bu ligdeki maçları Şampiyonlar Ligi için hazırlık olarak görüyorum ve bazı oynamayan ve kulübede pas tutan oyuncuların artık yavaş yavaş oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Her kulvarda lazım olabilecek oyuncular.Sürekli oynatıldığı takdirde bize çok şeyler katabilecek oyuncular var bunların içinde.Şans verilmeli mutlaka.Mutlaka oynadıkça bir şeyler katacaklardır üstüne.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ..................Tolga..................
      Celustka...Aykut..Mustafa...Cech
      ....................Barış.................
      .............Sapara..Colman..........
      Sercan............................Eren
      ....................Halil...................

Rakibi küçümsemek olarak algılamayın, sadece bu ligdeki maçları Şampiyonlar Ligi için hazırlık olarak görüyorum ve bazı oynamayan ve kulübede pas tutan oyuncuların artık yavaş yavaş oynatılması gerektiğini düşünüyorum. Her kulvarda lazım olabilecek oyuncular.Sürekli oynatıldığı takdirde bize çok şeyler katabilecek oyuncular var bunların içinde.Şans verilmeli mutlaka.Mutlaka oynadıkça bir şeyler katacaklardır üstüne.
      Kesinlikle katilmiyorum,zaman macera arama zamani degil.

Ben; tolga
      celustka giray glowacki cech
      volkan zokora colman burak
      adrian
      halil
      kadrosuyla baslamamiz gerektigini düsünüyorum.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Gecen sezon Eskisehir'deki maci unutamiyorum. Burak'in sayilmayan golu dunyanin adil yonetilen her liginde tereddutsuz gol sayilirdi. Sampiyonlugu o macta birakmistik, daha dogrusu biraktigimizi dusunmustum. Hepimizin malumu sikenin, tesvigin ortaya cikacagina ben de herkes gibi ihtimal vermiyordum tabii o zaman. Isbu sebeplerden bu maci almamizi cok istiyorum.

Yorum

• Lige iyi başlamış olsak dinlendirmeye belki diyebilirdim ama hem kötü başladık hemde geçen seneden almamız gereken intikamımız var.

Yorum

• Bu maçı kazanmak önemli . Buradan çıkacak galibiyetin morali hem ilk yarının kalan bölümü için hem de ŞL'deki motivasyonu için gerekli .

Yorum

• Yeni gelenler neysede geçen seneki kadroda bulunan yerli yabancı hangisi olursa olsun farketmez,bu maçın önemini bilmeliler.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesinlikle katilmiyorum,zaman macera arama zamani degil.

Ben; tolga
                celustka giray glowacki cech
                volkan zokora colman burak
                adrian
                halil
                kadrosuyla baslamamiz gerektigini düsünüyorum.

Bencede ideal kadromuzla cikmaliyiz. Adrian artik 90 dakika oynamali takima tam olarak adapte olmali
                En son GULER tarafından düzenlendi; 30.09.2011, 21:42.

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence ideal kadromuzla cikmaliyiz. Adrian artik 90 dakika oynamali takima tam olarak adapte olmali
                  Yukarda yazdigim kadro ideal kadromuz degil mi?
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Yeni sezon öncesi kendime demistim artik birdaha liglere bakarsan serefsizsin diye. Hala da bakmiyorum ama gecen seneden beri dört takimdan acaip nefret etmeye basladim.

1. Fener zaten önceden de sevmezdim babasini da sevmezdim zaten.
                    2. Satilmissehir
                    3.Sixvas
                    4.Gayseri

Diger takimlara karsi yensinler yenilsinler umrunda degil ama bu saydigim takimlara karsi futbolcular her seyini vermezlerse yaziklar olsun onlara.
                    En son ThePatriot61 tarafından düzenlendi; 30.09.2011, 21:47.
                    Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Glowacki oynamalı...

------------tolga------------
                      serkan-giray-glowacki-celustka
                      ------------zokora-----------
                      ---------colman-adrian-------
                      volkan-------burak-------halil

Cech sakatlanıp çıkmıştı, eğer durumu iyi ise o oynar bence...

Ayrıca Burak otursun, yenileri de motive etsin, maçın ne kadar önemli olduğunu...
                      En son Fatih ÇOLAK tarafından düzenlendi; 30.09.2011, 21:48.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yukarda yazdigim kadro ideal kadromuz degil mi?
                        Dikkat ederseniz mesajimi duzenledim

Yorum

• Skıbbe denılen deyyuz bızı kucuk takım olarak kıyaslıyor.Ona ıyı bir ders vermelıyız.Eskısehır denılen sıkecı bır takımı rezıl edıp onları yerın dıbıne sokmak ıcın var gucumuzle mucadele etmelıyız.bu macı kazanıp mıllı arayıda ıyı degerlendırmelıyız.es es degıl fırtına esecek ıns
                          2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR

Yorum

• Tolga-Celu-Giray-Glo-Cech-Zokora-Colman-Adrian-Halil-Volkan-Burak

Yorum

• bi fenerliyle iddaaya girdim beraberliği bile ona verdim o kadar yani

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bi fenerliyle iddaaya girdim beraberliği bile ona verdim o kadar yani
                                Ben işi abarttım direk handikap atacağız dedim

Hatta sadece Burak ve Volkan yetecek dedim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X