Bizim bu sakatlarımız ne zaman düzelecek? Onur sakatlığı şimdiye tamamen geçmesi lazımdı. Ama hala ortalarda yok. Barış özbek desek onu tam hatırlamıyorum ama baya bi süre önce sakatlandı onunda şimdiye düzelmiş olması lazımdı ama ortalarda yoklar nerde bu oyuncular? Tayfun bile bazen ihtiyacımız olabilecek bir oyuncu. Brozekin bağları mı koptu ne oldu da adam aylardır piyasada yok. Durumları nedir kimse bilmiyor.???
Digiturkwebtv'den 5 lira karşılığında maçımızı alıp izleyebilirsiniz. Kredi kartı ile uğraşmak istemeyenler için mobil ödeme seçeneğiye de var. Telefondaki bakiyeden 5 lira çekiyorlar.
Benim enişte hollandada ve lig tv almak istiyor galiba aylık 70-80 euro tutuyormuş orada şimdi ben buradan lig tv üyeliği alsam yollasam hollandaya izlemesinden bir sorun olur mu ?
Digiturkwebtv'den 5 lira karşılığında maçımızı alıp izleyebilirsiniz. Kredi kartı ile uğraşmak istemeyenler için mobil ödeme seçeneğiye de var. Telefondaki bakiyeden 5 lira çekiyorlar.
5 liraya mı düşmüş? Sezon başlamadan 9,90 liraydı
diğerlerinden farklı...öteki... Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
Yoğun bir maç takviminden geçtik, futbolcularımız boşuna efor sarfetmesin, parası neyse alalım maçı derim ben.
evet yaa parasıyla değilmi verelim bu satılmışlara parayı alalım maçı? bize çok büyük bir özür borçlular..hiç bir şey değilde bizim maçtan sonra şampiyon olmuş gibi sevindiler ya işte o zaman bitirdiler kendilerini...
Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil,TRABZONSPOR'lu Olandır.
Benim enişte hollandada ve lig tv almak istiyor galiba aylık 70-80 euro tutuyormuş orada şimdi ben buradan lig tv üyeliği alsam yollasam hollandaya izlemesinden bir sorun olur mu ?
arkadaşlar eskişehirspor- trabzonspor maçını digiturkwebtv.com.tr'den izlemek isterseniz 6.99 ödemeniz gerekiyor. paypalle ödeme şansı yok malesef ama mobil ödeme veya kredi kartıyla ödeyebilirsiniz.
ayrıca tek maç için 6.99 yerine aylık trabzonspor paketini 13.99'a da alabilirsiniz. sezonluk trabzonspor paketi de 79.99 . Tek maça 7 lira vereceğinize playofflar dahil geri kalan tüm maçları 80 liraya izleyebilirsiniz. Tabi maddi durumu olanlar için söylüyorum. Para var da mı izlemiyoruz demeyin
Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yok. Şaşılacak olan odur ki, bu kuzu kurda gonul baglamis, asik olmustur. 'Mevlana'
Yorum