Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yoğun bir maç takviminden geçtik, futbolcularımız boşuna efor sarfetmesin, parası neyse alalım maçı derim ben.

alan razı veren razı yani...
    "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
    (ALINTIDIR)

Yorum

• Bizim bu sakatlarımız ne zaman düzelecek? Onur sakatlığı şimdiye tamamen geçmesi lazımdı. Ama hala ortalarda yok. Barış özbek desek onu tam hatırlamıyorum ama baya bi süre önce sakatlandı onunda şimdiye düzelmiş olması lazımdı ama ortalarda yoklar nerde bu oyuncular? Tayfun bile bazen ihtiyacımız olabilecek bir oyuncu. Brozekin bağları mı koptu ne oldu da adam aylardır piyasada yok. Durumları nedir kimse bilmiyor.???

Yorum

• Her ne kadar zor olsada bu maçı kazanacağız. Geçen senenin hesabını kesme vakti...
        BMN|KOCAELİ

Yorum

• Takımda bu ne sakatlık ha! Hücum Perişaan.
          Eskişehir'e karşı hiç olmadık bi hırsım var. Golleride Özellikle Halil'den bekliyorum

Yorum

• Digiturkwebtv'den 5 lira karşılığında maçımızı alıp izleyebilirsiniz. Kredi kartı ile uğraşmak istemeyenler için mobil ödeme seçeneğiye de var. Telefondaki bakiyeden 5 lira çekiyorlar.

Yorum

• Avrupada olan arkadaşlar bakabilirler mi?

Benim enişte hollandada ve lig tv almak istiyor galiba aylık 70-80 euro tutuyormuş orada şimdi ben buradan lig tv üyeliği alsam yollasam hollandaya izlemesinden bir sorun olur mu ?

sağlıkla

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Digiturkwebtv'den 5 lira karşılığında maçımızı alıp izleyebilirsiniz. Kredi kartı ile uğraşmak istemeyenler için mobil ödeme seçeneğiye de var. Telefondaki bakiyeden 5 lira çekiyorlar.
                5 liraya mı düşmüş? Sezon başlamadan 9,90 liraydı
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

Digiturkwebtv'den 5 lira karşılığında maçımızı alıp izleyebilirsiniz. Kredi kartı ile uğraşmak istemeyenler için mobil ödeme seçeneğiye de var. Telefondaki bakiyeden 5 lira çekiyorlar.
                  PayPal ile ödeme yapiliyor mu?
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Arkadaslar. Trabzonspor - Lille macinin Seremonisini (sampiyonlar muzigi calindigi an) nerden izleyebilirim.
                    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Bu arada kadın ve 16 yaş altı çocuklar için maçlar ücretsiz 5.haftadan itibaren uygulamaya başlanıyor..

Tribünleri boş kalan takımlar için güzel bir uygulama..

Yalnız neye göre ödeme yapacak federasyon merak konusu arena gibi lüx bir statla manisanın stadyumunun ödemesi aynımı olacak..

Federasyondan düşünmeden alınmış bir karar gene birde kombine almış bir sürü bayan var baya karmaşa çıkacar bakalım nasıl çözecekler...
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yoğun bir maç takviminden geçtik, futbolcularımız boşuna efor sarfetmesin, parası neyse alalım maçı derim ben.
                        evet yaa parasıyla değilmi verelim bu satılmışlara parayı alalım maçı? bize çok büyük bir özür borçlular..hiç bir şey değilde bizim maçtan sonra şampiyon olmuş gibi sevindiler ya işte o zaman bitirdiler kendilerini...
                        Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

Şimdi baktım da 6.99 TL yazıyor...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaslar. Trabzonspor - Lille macinin Seremonisini (sampiyonlar muzigi calindigi an) nerden izleyebilirim.
                            Bu sayfada var. Gökçe abi paylaşmış.

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrupada olan arkadaşlar bakabilirler mi?

Benim enişte hollandada ve lig tv almak istiyor galiba aylık 70-80 euro tutuyormuş orada şimdi ben buradan lig tv üyeliği alsam yollasam hollandaya izlemesinden bir sorun olur mu ?

sağlıkla
                              olur sinyale göre hareket ediyorlar izleyemezler

Yorum

• arkadaşlar eskişehirspor- trabzonspor maçını digiturkwebtv.com.tr'den izlemek isterseniz 6.99 ödemeniz gerekiyor. paypalle ödeme şansı yok malesef ama mobil ödeme veya kredi kartıyla ödeyebilirsiniz.

ayrıca tek maç için 6.99 yerine aylık trabzonspor paketini 13.99'a da alabilirsiniz. sezonluk trabzonspor paketi de 79.99 . Tek maça 7 lira vereceğinize playofflar dahil geri kalan tüm maçları 80 liraya izleyebilirsiniz. Tabi maddi durumu olanlar için söylüyorum. Para var da mı izlemiyoruz demeyin
                                Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yok. Şaşılacak olan odur ki, bu kuzu kurda gonul baglamis, asik olmustur. 'Mevlana'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X