Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tolga
    Celutska Giray Glowacki Cech
    Colman Zokora
    Volkan Halil Adrian
    Burak
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• geçtiğimiz yılın intikamını almak için kesinlikle kazanmalıyız,
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tolga
        Celutska Giray Glowacki Cech
        Colman Zokora
        Volkan Halil Adrian
        Burak
        oh bee halili göbeğe koyan bir kişi
        Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
        zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Nasil bakacaklar bizim futbolcularimizin yuzune... Utanmayacaklar mi ?
          gecen yil icin Allah ne verdiyse atmak lazim.
          Gol olup yagmak lazim.
          Basarilar Trabzon 'um.

Yorum

• Benım için bu maçın onemi lille maçından daha önde..Aynı ciddiyetle hazırlanıp, Yeni oyuncularımıza bu takımın ne mal olduğunu anlatmak lazım..

Eskişehir maçını kazanın, herşey yoluna girsin..
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Yenilmemeye oynamayı ne zaman terk edeceğimizi merak ediyorum. Oyunun hakimi olmamız lazım artık. Butun toplar direkt stoperlerimizle karşılaşıyor..Oyunu ilerde basarak atak futbol oynamalıyız..Eskişehiri yenmek için topun bizde olması lazım..Onlara oynama şansı verirsek asla kazanamayız..
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Maç havasına girelim yavaştan yahu.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Futbolcularımız çok yoruldu. İnanılmaz yoğun bir maç trafiği var. Adamlar son dakkaları kramplarla geçiriyor. Satılmışşehir maçının zor geçeceğini düşünüyorum.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Maça yine Alanzinyo ile başlamalıyız..Adrian şu anda 45 dakkalık oynuyor onun enerjisinden ıkıncı devre faydalanmalıyız..

Volkan bu maçın oyuncusu seçilecek çünkü, Burak'a özel önlem alacaklardır,bu arada volkan sıyrılacak ve maçın önüne geçecektir

Yorum

• bulent totoşu yok ümidi karan yok sımdı golu attık mı kıme hareket cekıcez tamam tamam ben buldum satılık es-es bandosuna cekeriz !!!!

Yorum

• Maç pazar günü.Herkesin yeterince dinlenme vakti var.En ideal kadromuzla çıkmalıyız.
                        Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç.

Yorum

• Maç 5 gün sonra; herkes dinlenir. Zaten maçtan sonra milli takım arası var. En ideal kadro ile çıkılmalı. Büyük takımın büyük kadrosu 5 gün önce oynanan maçı bahane edemez.
                          En son anth tarafından düzenlendi; 29.09.2011, 10:31.

Yorum

• Bazı arkadaşlar ligi önemsemiyoruz ŞL varken diyor ama şu lanet ligde dereceye girmeden de ŞL de oynanmıyor.

Yorum

• alakasız bıryer olacak bılıyorum ama yazmak ıstedım...su lılle macında herhangı bır bez parcasına bıle I LOVE YOU PLATINI dıye bı yazı yazarak herkese ne anlatmak ıstedıgımızı gostere bılırdık,ama bunu bıle dusunup yapamadık,,,tff sus sakın sıke ıle ılgılı bırsey soyleme dıyor hepımızde tamam efendım soyleyemyız dıyoruz aferın bıze...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X