Nasil bakacaklar bizim futbolcularimizin yuzune... Utanmayacaklar mi ?
gecen yil icin Allah ne verdiyse atmak lazim.
Gol olup yagmak lazim.
Basarilar Trabzon 'um.
Yenilmemeye oynamayı ne zaman terk edeceğimizi merak ediyorum. Oyunun hakimi olmamız lazım artık. Butun toplar direkt stoperlerimizle karşılaşıyor..Oyunu ilerde basarak atak futbol oynamalıyız..Eskişehiri yenmek için topun bizde olması lazım..Onlara oynama şansı verirsek asla kazanamayız..
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Futbolcularımız çok yoruldu. İnanılmaz yoğun bir maç trafiği var. Adamlar son dakkaları kramplarla geçiriyor. Satılmışşehir maçının zor geçeceğini düşünüyorum.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Maç 5 gün sonra; herkes dinlenir. Zaten maçtan sonra milli takım arası var. En ideal kadro ile çıkılmalı. Büyük takımın büyük kadrosu 5 gün önce oynanan maçı bahane edemez.
En son anth tarafından düzenlendi; 29.09.2011, 10:31.
alakasız bıryer olacak bılıyorum ama yazmak ıstedım...su lılle macında herhangı bır bez parcasına bıle I LOVE YOU PLATINI dıye bı yazı yazarak herkese ne anlatmak ıstedıgımızı gostere bılırdık,ama bunu bıle dusunup yapamadık,,,tff sus sakın sıke ıle ılgılı bırsey soyleme dıyor hepımızde tamam efendım soyleyemyız dıyoruz aferın bıze...
Yorum