Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman Zokora Halil Cech Celustka .Bu oyuncular dinlendirilmesi gerek ama Aykut ,Burak .. Yok abi kimi oynatacaksın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu maçı almalıyız başka yolu yok

Yorum

• fenerin alt yapısını yeneriz diye düşünüyorum.
        eskişehir karşısında alacağımız galibiyet aynı zamanda sahipleri fenerbahçeyide oldukça üzecektir.
        kazanacağız..
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• orda burda okuyorum. espanalarını taklit etmişiz fenerin alt yapısının. sanki espanayı dünyada ilk kendileri söylemiş . kuş kafalılar

ama aklı selim bazıları yazmış gerekeni
          ES ES , Gol Gol Gol '' diye tezahurat yapıyoruz. Bu bize ait bir tezahurat mı ?
          Hep merak etmişimdir karşıyaka nın ''Kaf kaf kaf-sin sin sin- kafsin kafsin kaf'' tezahuratı ile bizim ''ES ES ES - Kİ Kİ Kİ - ESKİ ESKİ - ES

ama gerizekalı olanlar yine anlamıyor

kısacası bizi kıskanan fenerin yalakaları ne dediklerini bilmiyor.
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• yine gündüz macı demi

İnşallah bir gün batacaklar

cine5 gibi)))
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              -----------Tolga----------

Celustka-Glowacki-Giray-Cech

------Zokora-Colman-----

Volkan-----Adrian------Halil

-----------Burak----------
              Bence de böyle olacak, umarım sonradan oyuna dahil olmaz Volkan direkt ilk 11'de başlar.
              7

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Glowacki oynamasa??
                Glowacki oynamazsa yerine kimin oynayacağı belli zaten. Ama dün hiçbir sıkıntısı gözükmüyordu. Bugünde dinlendiler Pazar gününe kadar iyice fit olur. Gereksiz puan kayıpları verdiğimiz maçlar varken, sağlam bir Glowacki yerine Mustafa'yı oynatmak bana pek mantıklı gelmiyor. Cech için de sıkıntı var gibi ama belki o da maça kadar toparlar. Yine de hocanın Ferhat'ın geçen haftaki durumundan sonra yine ona şans verme ihtimali var. İşin ilginç noktası Ferhat geçtiğimiz sezon da 4 ve 5.haftalarda üst üste 11'de şans bulmuştu. O günden sonra sadece bir lig maçında 11'e girebilmişti. Yabancı kontenjanı buradan boşalırsa, hoca Halil'i dinlendirip Karabük maçındaki gibi yine Pawel'e şans verebilir...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Glowacki oynamazsa yerine kimin oynayacağı belli zaten. Ama dün hiçbir sıkıntısı gözükmüyordu. Bugünde dinlendiler Pazar gününe kadar iyice fit olur. Gereksiz puan kayıpları verdiğimiz maçlar varken, sağlam bir Glowacki yerine Mustafa'yı oynatmak bana pek mantıklı gelmiyor. Cech için de sıkıntı var gibi ama belki o da maça kadar toparlar. Yine de hocanın Ferhat'ın geçen haftaki durumundan sonra yine ona şans verme ihtimali var. İşin ilginç noktası Ferhat geçtiğimiz sezon da 4 ve 5.haftalarda üst üste 11'de şans bulmuştu. O günden sonra sadece bir lig maçında 11'e girebilmişti. Yabancı kontenjanı buradan boşalırsa, hoca Halil'i dinlendirip Karabük maçındaki gibi yine Pawel'e şans verebilir...
                  Zaten mustafanın oynadığı maçlardaki (mesela ibb) defans kurgusu hiç hoşuma gitmemişti. Katılıyorum. Sağlam bir glowacki varken mustafayı oynatmam.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

SL'i de düsünmeliyiz. Eskisehir macindan sonra saglam bir Glowacki kalmayabilir...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şimdi dinlendirme zamanı değil,zaten bu maç sonrası milli ara giriyor herkes geniş geniş dinlenir.

Yorum

• ------------Tolga-------------
                        Celu----Giray--Mustafa-Cech(Ferhat)
                        ------------Zoko-------------
                        ------Sapara---Colman--------
                        Volkan--------------Adrian
                        -----------Burak---------------

Veya orta sahadan birisini yedege cekip paweli ileri koyabiliriz buda mantikli.

Insallah cech oynayabilir cünkü Mustafa-Ferhat ikilisine güvenmek zor.
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Fenerden daha fazla nefret ediyorum Bu Eskişehirden o yüzden Bu maçı yenelim Çok mutlu olucam.
                          NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Bunları sadece yenmek yetmez... ezmek lazım ezmek .
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• yunus yıldırımla ne kadar zor maç kazandığımızı hepimiz biliyoruz adam bize ters ggeliyor gerçi en son yönettiği maçı kazanmıştık karabükü 4-0 yendik.

eskişehirin galatasaray maçını izlemedim ama bana göre hiç sıkmamışlar kendilerini skor gösteriyor zaten büyük ihtimalle bizim maça konsantre oluyorlardır.

sonuçta geçen sezon şike yapmış bir takım birden düzelmiş olamaz bize karşı geçen sezon ki gibi oynayacaklardır.
                              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Bence bu maça çok asılacaklar. Bakın biz bu sene de oyuna asılıyoruz, sebebi mamalanmamız değildiye getirecekler. Çok zor maç olacak.
                                TRABZONSPOR
                                Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                                Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                                ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X