Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçın gergin geçeceğini futboldan haberi olmayanlar bile öğrenmişlerdir..Peki bu maça neden en iyi hakem verilmez! Yunus Yıldırım sıralama yapılcak olsa hakemler arasında kaçıncı gelir?
    Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ahahah Yunus Yıldırım ciddiyse çok komik şakaysa hiç komik değil. Federasyon 1 numaralı eyyamcıyı maça atamış.
      hahahaha ona ragmen maci alacagiz KAHPESEHIRden.

Yorum

• Dün akşam ki hakemden sonra gel de yunus yıldırımı çek..sabır yarabbim..
        Herkese Merhaba

Yorum

• gs maçında hiç beğenmedim.. tabi bize karşı böyle oynayamacaklar. yine vargücüyle savaşacaklar belki yorgunluktan yine sahanın içine kusacaklar ama geçen senenin dersini vereceğiz.

Yorum

• Kazanacağımızı düşünüyorum. Burak Yılmaz ve Volkan Şen umarım takımı sırtlayabilecek performansı gösterebilirler.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• *futbolcularımız yorgun olmayacak,futbolcu 3 gün arayla maç yapabilir basın ve bizler yorgun olacaklarını söylüyoruz futbolcuda bunu net biçimde kullanıyor bizim takım dün(salı)oynadı maçımız pazar günü böyle bir mazeret
              olmaz çıkacaksın çatır çatır topunu oynayacaksın.

**yunus yıldırım bence eyyamcı değil çok katı maç yönetiyor,kolay kolay faul ve penaltı vermiyor ikili mücadelelerin çoğunu oynatıyor.başta burak,volkan ve alanzinyo olmak üzere uyarılmaları lazım çünkü bu oyuncular en ufak temasta kendilerini yere bırakıyor.yunus yıldırım kimseden etkilenmiyor onun için bizimkilerin sadece maça odaklanması şart

***es es maça hızlı başlayacak defansı çakılı oynatacaklarını düşünmüyorum,ataklarımız esnasında hızlı olursak gol pozisyonlarını cömertçe harcamassak gülen taraf biz oluruz.

****mehmet yıldıza dikkat etmemiz lazım özellikle defans oyuncularımız dikkatli olması gerekiyor topu iyi saklıyor takım arkadaşlarının gelmelerini ve pozisyon almalarını sağlıyor.dikkat edilmesi gereken biri

*****tolga,celuska,giray,glo,cehc,colman,zokora,sapara,volkan,burak,halil

Yorum

• İlk 11'i çok merak ediyorum...
                En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 18:45.
                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• -----------Tolga----------

Celustka-Glowacki-Giray-Cech

------Zokora-Colman-----

Volkan-----Adrian------Halil

-----------Burak----------

Yorum

• Artık ustuste bikaç maç kazanıp ustten kopmamamız lazım.İlk yarı sonuna kadar maksmum 3 puan falan gerıde bıtırırsek 2. yarı bız bu ısı hallederız playyoff falan derken..Busene bana takım hiç sarmıyor...

Yorum

• İlk olarak Efendioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk 11'i çok merak ediyorum...
                      ----------- Tolga -----------

Celustka Giray Glowacki Ferhat

------- Colman Zokora -------

Volkan ----- Adrian ----- Halil

----------- Burak -----------
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Artık Lille maçını bırakıp bu maça konsantre olmalıyız. Bu maçtan alınacak 3 puan öyle önemli ki. Taraftar için ne ifade ettiğini geçtim, milli takım arasına 3 puanla ve puan tablosunda daha iyi bir yerde girerek, eksiklerimizi kapaatırsak, dönüşümüz muhteşem olur diye ümit ediyorum
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ----------- Tolga -----------

Celustka Giray Glowacki Ferhat

------- Colman Zokora -------

Volkan ----- Adrian ----- Halil

----------- Burak -----------

Glowacki oynamasa??
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Volkan-Adrian-Burak 3lüsü ile sonuca gideceğimizi düşünüyorum. Bu 3lü ile işi bitiririz diyorum 3'ü de ŞL'de yoktu. Ne garip ve geniş bir takımız
                            Més Que Un Club

Yorum

• Bu arada Cech in durumu nedir Önemli bir şeyi var mı acaba?
                              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Glowacki oynamasa??
                                Evet aynen insallah oynamaz. Mustafa ile idare ederiz bence.
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X