TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
genel olarak kötü top oynuyoruz evet ama zaman zaman da potansiyelimizi gösteriyoruz, bu potansiyelin veri haline gelmesi sadece biraz daha kondisyon ve uyumla mümkün olur, uyum ise zamanla kazanılır...
özelde trabzon gündeminde şenol hoca ile ilgili olumsuz bir esinti var (henüz rüzgar değil)...takım biraz daha sallansa bu fırtınaya dönüşecek ve eski hesaplar gün yüzüne çıkacak!!
albayrak döneminde nasıl siyaset doğrudan kullanılmış ise bugün de aynı yöntem trabzonun değişmez gerçeği olarak karşımıza çıkacak, şenol hocanın sol eğilimli olması yaptıklarının göz ardı edilmesine sebep olacak...nuri albayrak dönemi başarısız bir dönemdi evet ama kendisi kötü niyetli bir adam değildi, o zaman için albayrak gibi düşünmeyenler siyasi kimlikleri rehberliğinde mücadele ettiler kendisiyle ve kaybeden klüp oldu...bugün şimdiden uyarıyorum aynı oyuna gelmeyelim, istikrar sözcüğünün bir futbol takımı için hayati olduğunu görelim artık ve bazen de kaybetmenin sonraki kazanmaları anlamlı kılacağını bilelim. tarihimizin önemli anlarından birini yaşadığımız milano zaferinin interin içinde bulunduğu istikrarsız ortamın sonucu olduğunu, teknik ekibin, oyuncu kadrosunun en önemli ihtiyacının bu olduğunu öğrenelim...ünal hocaya sahip çıkalım, ilk başarısızlığında kaybetme yerine kazanmayı ve yürekten motive etmeyi deneyelim...
üç yıl önce bu kadroyla şampiyonluk imkansız arkadaş diyenler bugün o kadronun elde tutulamamasından şikayet ediyor ama kadro istikrarının nasıl önemli bir paya sahip olduğunu bir türlü idrak edemiyor, etse de genetik asabiyeti susmasını engelliyor.
genetik? özelliklerimizi yalnızken dışa vuralım, ne bileyim, kedi-köpek-kuş-balık besleyelim-boks ya da taekvando kursuna gidelim, daha çok halı saha maçı yapalım ama ne olursa olsun elimizdeki kadroya (yönetim,teknik ekip,oyuncular,diğerleri) karşı kırıp dökmeyelim...eleştirelim ama kalp kırmayalım. kalp kırdıkça sezon sonlarında en çok biz üzülüyoruz ve 28 defa tecrübe ettik; artık değişelim! lütfen!!
Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur.... Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Volkan Halil Bİ toparlasalar kendilerini bi patlama yapsalar takımı götürüceklerde bi tutukluk var ben anlamadım gitti.Herkesmi durgun olur.
Halil , Volkan , Henriqe ,Adrian, herkeste bi ölü topragı var.
Yorum