babalari aziz mamalamistir bunlari yine.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta | Eskişehirspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Yeri değil ama bjk maçında hakem son dakika pozisyonun da penaltıyı neden vermedin diye soran Deniz Barış a avantaja bıraktım demiş sonra Deniz i kırmızı kartla dışarı attı.Şimdi aziz içeride şikeciler içeri de ama bu hakemlerin hepsi dışarıda.Vitek i saktlayan adam ve hocası sahada bilicanın smacının vermeyen hakem sahada febeş her maç yatan sivas ligde.
Yorum
-
eskişehirde yaşayan arkadaşlar şehirde gündüz yapılabilecek şeyler nelerdir? benim aklıma porsuk çayı geliyo orda maça kadar nargile iyi gider gibime geliyo
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Ben her zamanki gibi yemekten giriyim konuya.İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskişehirde yaşayan arkadaşlar şehirde gündüz yapılabilecek şeyler nelerdir? benim aklıma porsuk çayı geliyo orda maça kadar nargile iyi gider gibime geliyo

Geçen sezon maçtan önce çiğ börek yedim tadı damağımda hâlâ meşhurmuş.
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Genel anlamda maçın fiyatını soruyosanız geçen sene yanılmıyorsam 800.000 $ karşılığında aziz almıştı maçı.. Bilet fiyatını soruyorsanız 30 lira..İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın fiyatı ne kadar acaba bilen var mı ?Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum