Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet konuşmaya da devam ediyosun.
    Gerçek şeylerin fazla üzerinde dururum ben böyle..

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gerçek şeylerin fazla üzerinde dururum ben böyle..
      O zaman mensubu olduğun grubun 'gerçek'lerini bir araştır derim.

Olumlu birşeyler yazdım.Artist artist cevap vermene gerek yoktu.

Yorum

• Özellikle 2. yarı cok güzel oynadık. Pozisyonlarımızda vardı. Fakat tribün olarak vasatı aşamıyoruz hiç birlik beraberlik yok. Yine boş kesimler vardı.
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• Manisa,Belediye,Samsun maclarında cok daha ıyı top oynamıstık ve cok daha fazla pozısyona gırmıstık.Bu mac bu uc macın ıcınde en kotusuydu,ama Takım kazandı.
          Futbol boyle bır oyun ıste.

o uc macta takımı yerden yere vurulurken,bu takım cok yeni ve zamana ıhtıyacı var dıyordum,6 ay sonra Trabzonspor yenılmez dedım...

Gecen hafta Sana 3 hafta onceden konsantıre olan bır Samsun takımı vardı karsında,futboldan cok oynatmaayı dusunen,ama senın sumrunda bıle degıldı Samsun macı rotasyonlu kadro ve net 4 gol pozsıyonu,bır gole oynadın.ama bu takım elestırldı Hoca ıstıfa etsın dıyen sıvrı zekalı ergenler bıle vardı.
          Bugun kotu oyunla 3 puan aldık,ama o arkadaslarımız sımdı takımı ovuyorlar.

Futbol gercekten cok garıp bır oyun.
          En son Napoli tarafından düzenlendi; 25.09.2011, 12:47.
          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Sabah konuşuyorduk evde. Dedim ki acaba bu Burak Yılmaz , Barcelona da oynasa ne kadar gol atar.

Barcelona orta sahası ve forvette Burak ... Nasıl olur sizce ?

Yorum

• Trabzon'daki taraftar yine kötüydü dimi

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Manisa,Belediye,Samsun maclarında cok daha ıyı top oynamıstık ve cok daha fazla pozısyona gırmıstık.Bu mac bu uc macın ıcınde en kotusuydu,ama Takım kazandı.
                Futbol boyle bır oyun ıste.
                kesinlikle katılmıyorum

biz örneğin geçen hafta samsuna 50 dakika baskı yapma imkanı verdik 1-0 a yattık

oysa 2-1 öndeyken biel giray ilerde gol arıyordu.dün baskı yemedik oyunun insifiyatifi kesinlikle bizdeydi.

daha fazla pozisyon olayınada kesinlikle katılmıyorum bugün maç 5-6 olabilirdi.
                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kesinlikle katılmıyorum

biz örneğin geçen hafta samsuna 50 dakika baskı yapma imkanı verdik 1-0 a yattık

oysa 2-1 öndeyken biel giray ilerde gol arıyordu.dün baskı yemedik oyunun insifiyatifi kesinlikle bizdeydi.

daha fazla pozisyon olayınada kesinlikle katılmıyorum bugün maç 5-6 olabilirdi.

dunku mac ılk yarı ıtıbarıyle 0-2 bıle olabılırdı..Manısa macında pozsıyonn vermedık.Samsun macında zenkenın tac atısndan baska yakaldıgı pozsıyonu yoktu 90 dakıkada.Beledıye macında keza aynı.tek hata tek gol.
                  dun Karabuke verılen pozıyonlar haddınden fazlaydı.
                  ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• -------Onur------

Serkan-Giray-Yumlu-Cech

----- Zokora--Adiran-----

--------Colman-------
                    volkan-------------Henrique

---------Burak-----------
                    En son karaman6106 tarafından düzenlendi; 25.09.2011, 13:06.

Yorum

• İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol hoca açıklama yapıp daha sonra düzeltme işlerine bayılır.

Ülkeme vereceğim bir şey kalmadı demek hadi bana eyvallah demektir.

Ülkesine verecek bir şeyi olmayanın takımına verecek bir şeyi de olmaz.

Şimdi bu tarz eleştiriler gelecektir hocaya.

Sonra çıkıp yanlış anlaşıldım, şudur budur diyecek...

O zaman ayaküstü tuhaf açıklamalar yapmayacaksın.

Mesela burada hiç kimse ülkeme verecek bir şeyim kalmadı demez, ölene kadar vereceğiz.

Şenol Hoca anlayana konuşur. Ülkeme verecek bir şeyim kalmadı demek gerçekten verecek bir şeyi kalmadığı anlamında değildir ! Onu almaya hevesli insan yok demektir...

Hoca'nın ruhsuz falan diye eleştirildiği, kulübeden çıkmıyor diye yerin dibine sokulduğu olayın özü de budur zaten.

Daha önce de demiştim; Şenol Güneş play-off dan, şike yapan takımların hala ligde olmasından, TFF'nin müthiş derecedeki yaltaklığından büyük ölçüde rahatsız.

İşte zeminmiş, yok takımın yarısı gitmiş, yok istediği topçular alınmamış... Geçelim bunları. Büyük düşünelim...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• bize karşı kapanan takımlara karşı oyunlarımızda pozisyona girmekte zorlandığımız gibi defansımızın saçma hatalarındanda gol görüyoruz,karabük gibi açık oynayan takımlara karşı burak gibi forvetiniz varsa gol atmamak imkansız gibi oldu.dünkü maçta ofsayt pozisyonlarını tekrar izledim yan hakemin tren garında gelip giden trenler için bayrak kaldıran bir görevliden farksız olduğunu gördüm.son sözümde defansa olmadık basit hatalar yapıyoruz,şenol hocanın bu duruma acil müdahale etmesini bekliyorum

Yorum

• her sey iyi giderken MUSTAFA nin oyuna girmesiyle moralmen gene coktum... bu demekki kalan 5 mactada Serkani hep orta saha da gorecegiz... Ve serkanin bu sene ki formu ile ne ofansta ne savunmada bu takima katacagi hic bir sey yok!!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pawel, Burak'a alan yaratmadı Burak zaten hep kaçıyordu , defansı da Karabük öne kurunca ekmeğine yağ sürdüler Brozek le alakası yok.
                            Brozek al da at demedi, adamın gerisine attı topu, Koşu yoluna atmalıydı.
                            Bomboş kafa vuruşunu bile yapamadı.

Daha ilk maçı derken sanki Trabzona yeni geldi adam. Bizim seviyemizde oyuncu değil, iyi niyetli, iyi çocuk tamam sorun çıkarmayacak adam ama bizim seviyenin oyuncusu değil.
                            Koşu yoluna atsa kaleci alırdı çok öndelerdi sadece top önünde zıpladı ve gol olmadı o kadar, bütün yazıları okumadım ama Pawel'in kaçırdığı boş kafa vuruşunda da top önündeki adamdan son anda sekti o topa o şekilde Messi olsa vuramazdı o kadar kısa mesafede top bir anda önünüzdeki adamdan sekip gelirse hiçbirşey yapamazsınız. Vittek sakatlanmasa iyiydi ama Pawel'de akıllı oyuncu biraz daha baskı yapsa ve kondisyonu olsa daha da iyi olabilir.

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              her sey iyi giderken MUSTAFA nin oyuna girmesiyle moralmen gene coktum... bu demekki kalan 5 mactada Serkani hep orta saha da gorecegiz... Ve serkanin bu sene ki formu ile ne ofansta ne savunmada bu takima katacagi hic bir sey yok!!
                              Serkan La ilgili kısımlarına kesinlikle katılıyorum umarım düzelir demekten başka yapabilecek birşey yok

Yorum

• Serkan ıyı oyucudur.Düzelir merak etmeyin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X