Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yarın yada pazartesi gazetelerde eve gelen misafir ve babasını öldüren fanatik trabzonsporlu diye bi haber çıkarsa o benimdir rentaşlarım.Eve gelen misafir ve babam eşim ve çocuklarımdan sonra çok sevdiğim trabzonsporuma laf atıp duruyorlar.neymiş geçen yıl şike yapmışızda o kadar puan toplamışız
    sende onlara inat he yaptıkta topladık de sizin takım gibi elimize yüzümğüze bulaştırmadık de biz kar üstünde yürür izimizi belli etmeyiz de iyice delilensinler...
    t.akyildiz

Yorum

• 8 dk lık macın geniş özeti izliyemeyen olmuştur belki yardımımız dokunur belki

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yukarı da karaladığım, özellikle altını çizdiğim kısmı ben bu forumda HİÇ görmedim. Şike döneminin en hararetli anlarında sürekli bu forumu takip eden birisi olarak "Trabzon'un menfaati içinse şike yapmışlardır" gibi birşey söyleyen tek bir kişi hatırlamıyorum.. İçimize sızan bazı Trabzonsporlu görünen fenerliler hariç !

Burak Yılmaz konusunda hem fikiriz. Hatta ve hatta ben bu sene Burak Yılmaz'ın geçen seneyi mumla aratacağına inanıyordum ama 3 maçta 5 golle beni çok güzel utandırdı sağolsun. Huzurlarınızda bir özürü borç bilirim. Özür dilerim Burak Yılmaz.

Şenol Güneş konusun da ise, hocamız gerçekten çok kıymetli, çok değerli bir insan herşeyden önce. Yeri geldiğinde bilinçli bir şekilde eleştirilecektir de. Ama bazılarımızın yaptığı gibi vur deyipte öldürmemek gerekir. Doğruları, yalnışları vardır elbette kişiye göre de yorumlar farklılık gösterebilir. Kimsenin eleştirisine karşı çıkmıyorum bu konu da ama SAYGI ! Bu adam her türlü saygı görmeyi hak ediyor.. 20 yaşında ki adam şenol diye hitap etmesin. Bu işi bilmiyor, vizyonu yok, karizması yok demesin kafidir benim için..
        merhaba sevgili kardesim

icimizdeki fenerlileri bulayim derken insallah bizim icin birseyler ima etmemissindir.

"Trabzon'un menfaati içinse şike yapmışlardır " degil o sekilde degil.

yanlis hatirlamiyorsam gecen sezon son iki macimiz kalmisti yanilmiyorsam o sira Sadri Senerin yaptigi bazi aciklamalar ve yonetimin bazi konularda sessiz kaldigi icin ciddi elestiriler vardi forumda basliklarin birtanesinde azizin sike yaptigi soleniyordu ve neden Sadri Sener ve yonetimin bu konuda sessiz kaldigi sorgulaniyordu bazi uyelerimiz sadri senerin de gerekirse fener gibi masa bas oyunlara ve kisacasi fener ne yapiyorsa ondan fazlasini yapmamiz gerektigini soyluyordu ve bu yorumlara destek veren bmn yoneticileri vardi cok iyi hatirliyorum il temsilcimiydi yoksa diger yoneticilerdenmi hatirlamiyorum ilgil bolumu bulursam sana gonderirim tabi eger silinmemisse benim bazi yorumlarim ya silindi ya yayinlanmadi mesela...
        sakin olun...

Yorum

• Maçı izlemedim!
          Attığımız 3 gole de bakıyorum da savunma arkasına atılan toplar..
          Yaratıcı pozisyonumuz yok gibi görünüyor..
          Tartışmalı pozisyon oldu mu maçta hani penaltı,kırmızı kart olabilecek pozisyon..Savunma zaafımız varmıydı...
          Bu arada 2.golde Burak ofsayt gibi geldi bana
          ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçı izlemedim!
            Tartışmalı pozisyon oldu mu maçta hani penaltı,kırmızı kart olabilecek pozisyon..Savunma zaafımız varmıydı...
            2.golde burak ofsayt olsa ne olur Volkan ofsaytta değilki
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Maçı izlemedim!
              Maçı izlemelisiniz . Çünkü bu yorum yerinde olmamış .

Savunma arkasına atılan toplar hatta ofsayt mı olduğu tartışılır en az 3 pozisyon daha .

Hepsi de şu şekilde atılan toplar demek , rakibi öyle oynama mahkum bırakan girift halde bir birine bağlı pek çok taktiksel konunun göz ardı edilmesi anlamına geliyor ki , bence bu takımımıza haksızlık olur .

Yorum

• güzel galibiyet oldu
                ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Geçen seneki takımdan farklarımız var...

Hücum oyuncularımız Burak dışında yeterince hareketli değil. Derin koşuları yapamıyorlar, boş alanlara kaçıp kendilerine alan oluşturamadıkları gibi, ortasahayla da varyasyona girip pas trafiğine katılamıyorlar.

Oyun tempomuz çok yavaş. Böyle tın tın paslar rakip hataya zorlanmaz. Zokora da dahil ortasaha oyuncularımız öldürücü paslarda, derin paslarda ağır kalıyorlar.

Umut, Jaja gibi oyuncular şu ankilerden daha hareketliydi. Hücum hattına hareketlilik getiriyorlardı. Selçuk'un güzel pasları da eklenince pozisyon bulmak zor olmuyordu.
                  İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• Her bögleye transferler yapti bi bu defansa transfer yapmadi senol hoca tamam iyi hoca süper hocamiz ama orda glowackiye nasil güvenebildi, daha gecen sezon sakatliklarla ugrasiyordu belliki problemli futbolcu tabi futbolculuguna bisey demiyorum harika fubtolcu ama sürekli sakatlanan futbolcu e be hocam sen bunu bile bile neden yeni futbolcu istemedin oraya simdi mustafaya kaldik bence mustafada tam bir el bombasi duruyor cok kritik lille maci var defansda cok az hatalar yapmamiz lazim.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ......
                      cok degil daha 4 ay once burada "bazi bmn yoneticileri dahil" bizim futbol ulemalari Sadri Senere sike ve uckagitci sikebahce gibi neden hakkimizi aramiyor diye onu hain ilan ettik,biz de gerekirse Trabzonun menfaatleri icin sikenin kralini yapmaliymisiz " diyorlardi.
                      .......
                      Bu doğru mu? Bunlar söylendi mi?
                      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu doğru mu? Bunlar söylendi mi?
                        dogrudur hak veriyorum bir ara sampiyonluga birkac mac kala böyle bir muhabbet dönüyordu...
                        ...imza...

Yorum

• @memmedaga

Şenol hoca hakkında söylediklerinize katılıyorum. Takımın ileride çok daha iyi işler yapacağına da eminim.

Ancak bu birbirimizden intikam alma işi iyice farklı bir boyut aldı. Bahsettiğiniz dönemde yönetici değildim. Ama o dönem nasıl ağır bir psikoloji ile mücadele ettiğimizi hatırlatmak isterim. O gün yapılan yorumları, bu şekilde değerlendirmek gerekir.

Ayrıca genel olarak başkanın o dönem yaptığı açıklamalara eleştiri getirilmiş. İçlerinde 'şike neden yapmadın başkan' diye bir tepki yok. Herhangi bir yönetici ya da temsilcinin de bu yönde bir yazısı yok.

Belki ben görememişimdir, çok da önemli değil zaten. Artık geriye bakıp, birbirimizle uğraşma günü değil. Yeni bir arena bulduk kendimize. Daha adil ama çok daha güçlü rakiplerin olduğu bir arena. Birlik olamamız gerekiyor.

İyi geceler.
                          21.12.2009 Unutmayacağız...
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                          Cemil Usta
                          Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Senol Gunes:“Benim ülkeme verecek bir şeyim kalmadı. Vereceğimi verdim artık uzatmaları oynuyorum” dedi."
                            Bence ayrılık sınyalı bu sezon sonuna ama bılmem ınsallah ayrılmaz.
                            ------ Şanlı Yuva -

Yorum

• Şenol hoca açıklama yapıp daha sonra düzeltme işlerine bayılır.

Ülkeme vereceğim bir şey kalmadı demek hadi bana eyvallah demektir.

Ülkesine verecek bir şeyi olmayanın takımına verecek bir şeyi de olmaz.

Şimdi bu tarz eleştiriler gelecektir hocaya.

Sonra çıkıp yanlış anlaşıldım, şudur budur diyecek...

O zaman ayaküstü tuhaf açıklamalar yapmayacaksın.

Mesela burada hiç kimse ülkeme verecek bir şeyim kalmadı demez, ölene kadar vereceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X