Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Glowacki'nin rakibi sakatlık geçen sene iyi giderken sakatlandı sonra temposu düştü bu sene inşallah sakatlanmaz.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• Şimdi maçın tekrarını izliyorumda vurgulamak istediğimiz besteler çok net geliyor bir aferinde o zaman taraftara bize
      Yaşam kimliği: Trabzonspor .
      Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Maçın tekrarını izleme Fırsatı olanlar Pawel Brozeki Topsuz Alanda izlemelerini tavsiye ederim..
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• bunca zaman maç oynamamıs birinden cok ütopik seyler beklemek lazım zaten..Bende paweli beğendim attığı paslar bugün çok kaliteliydi..Fizik olarak yerlerde sürünmesine ragmen...
          Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kim demişti bilmiyorum ama benim için en doğru yorum şuydu; Alanzinho piyango gibi, çıkabilir de çıkmayabilir de ama önce bilet almak lazım
            En azından kulübede hep olmalı.
            Kesinlikle doğru
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Gürcan abi Lille macina bekliyoruz.

Yorum

• Herkes biseyler diyor bende Burak Yilmaz diyorum,arkadas bu forumda bu adama cok saydirdim zamaninda ve beni cok saglam utandirdi ve hala bu forumda Senol Gunese zerre laf atan adama yuh diyorum hemde okkali yuh.
                Takimin aldigi kotu sonuclar normal yeni bir kadromuz var ve zamana ihtiyac oldugunu cocuklarin bile bilmesi lazim,kaldiki kotu oynadigimiz maclarda direkten donen kale onunde sifirda kacirdigimiz pozisyonlar var demek ki yeni bir takim olmasina ragmen bissuru pozisyona giriyor, demekki Senol gunese iki mactan sonra saydiranlar haksizligin daniskasini yapiyor, bu nedir boyle ya 3 mac icin adama sylemediginiz kalmadi

oyle ise burada surekli Senol Hocamiza saydiran sahte ve aslinda cahil olan futbol ulemalari "sussun" susun artik susun lutfen ve susun.

Su Burak Yilmaz ornegi gozunuze girsin sadece bu ornek bile ona saygi duymamiza yeter, o gunleri hatirliyorumda kafayi yemek uzereydim gazetelerde; kaybolup giden "sahte" yetenek Burak icin Senol hocamizin israr ettigi soyleniyordu hatta ustune para bile verelim diyormus,

Burak geldi Senol Hocaya saydirdik,
                Burak oynadi baslarda sacmladi saydirdik,
                Burakta israr etti saydirdik,israr - saydirdik
                vee Burak Yilmadi Golleri siraladi YINE SAYDIRDIK.

Ben artik tam manasiyla bir seye kanaat getirdim Trabzonspor en buyuk zarari bazi taraftarlari veriyor.

bakin Ergun ata o kadar carpici bir sey yazmis ki

"Bu ülkeye İnter zaferini yaşattıktan sadece 2 gün sonra oynanan İBB maçı için satışa çıkarılan 7 bin 500 dolayında biletin sadece 2 bin 300’ünü satın alan... Dün itibarıyla oynanmayan Bilbao maçına ait biletlerin 22 bini aşkın bölümünü iade eden..."
                yazinin tamami http://fanatik.ekolay.net/Trabzonspo..._238686_14.htm

bu adami sevmem ama dogrulari soylemis.

cok degil daha 4 ay once burada "bazi bmn yoneticileri dahil" bizim futbol ulemalari Sadri Senere sike ve uckagitci sikebahce gibi neden hakkimizi aramiyor diye onu hain ilan ettik,biz de gerekirse Trabzonun menfaatleri icin sikenin kralini yapmaliymisiz " diyorlardi.
                Ne oldu peki ?
                azize iceri alindi sus pus oldular ne oldu peki Sadri Sener gozaltina alindi "insallah" birsey yapmamissindir sadri dediniz...

Eger kayitlarda duruyorsa bu muhtesem yazilari bulabilirsiniz....
                En son memmedaga tarafından düzenlendi; 25.09.2011, 01:36.
                sakin olun...

Yorum

• izledinizmi bilmiyorum ama yeni yapılan bir video ve cok başarılı bir video cok gzl olmus

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Glowacki'nin rakibi sakatlık geçen sene iyi giderken sakatlandı sonra temposu düştü bu sene inşallah sakatlanmaz.
                    Bazen eleştiriyoruz ama belli bir standartı var. Ne yapıp ne yapmayacağını aşağı yukarı biliyoruz. Giray-Glowacki ikilisi kadromuz içinde en iyi ikili.
                    Glowacki'nin transfer olduğu sezonun hazırlık kampında bir kaç idman izlemiştim. O günlerde serbest vuruş ve-veya cezasahası dışından şut ile gol atabileceğine inanmıştım. Ama hiç öyle olmadı. Oysaki idmanlarda topa en sert ve isabetli vuran oydu. Burak kadar sert ama Burak'tan isabetli vuruyordu.

Yorum

• senol hoca top bızım kontrolumuzdeyıdı hep demiş. anlayamadım.
                      aşk-ı bordo ü mavi

Yorum

• Macin Geni$ özetini izledim demin...yenmeye yendik ama abi bu kadar defans hatasini Lille kesinlikle affetmez...yani Karabük'te cok pozisyon kacirdi...bizde yine cok kacirdik...7-1 bitecek bir macti ama diger yandan 1-4 bitecek de bir macti...galip gelmek güzel...umarim bir seri yakalariz...Burak'a da bir$ey demiyorum artik...YUH YANI!
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gürcan abi Lille macina bekliyoruz.
                          Allah'ın şanslı kulu, demek orada olacaksın. Ne yazık ki benim iş durumum gereği mümkün gözükmüyor. Gerçi kafamın bir tarafında maçtan hemen önce ve hemen sonra uçak bileti olursa gelme fikri de yok değil. Ama kimseye söylemiyorum

Yorum

• İlk olarak pekdemir21 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            senol hoca top bızım kontrolumuzdeyıdı hep demiş. anlayamadım.
                            saha zemini kaymak gibi olsa bu takım cok iyi top oynuyor ınter macında gördk eski zemin olsa döktürür takımda cok sıklıkla mac yapıoruz su zemini nasıl adam edicez bilmiyorum bi çare bulmaları lazım takımk top oynama anlayısı cok iyi futboldan anlayan anlar bunu istediklerini yapamamak için en iyi açılım bu olur zemin kötü ama iyi oynamak isteyen bir takım var

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah'ın şanslı kulu, demek orada olacaksın. Ne yazık ki benim iş durumum gereği mümkün gözükmüyor. Gerçi kafamın bir tarafında maçtan hemen önce ve hemen sonra uçak bileti olursa gelme fikri de yok değil. Ama kimseye söylemiyorum
                              Demek buluşacağız abi,öyle görünüyor.

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herkes biseyler diyor bende Burak Yilmaz diyorum,arkadas bu forumda bu adama cok saydirdim zamaninda ve beni cok saglam utandirdi ve hala bu forumda Senol Gunese zerre laf atan adama yuh diyorum hemde okkali yuh.
                                Takimin aldigi kotu sonuclar normal yeni bir kadromuz var ve zamana ihtiyac oldugunu cocuklarin bile bilmesi lazim,kaldiki kotu oynadigimiz maclarda direkten donen kale onunde sifirda kacirdigimiz pozisyonlar var demek ki yeni bir takim olmasina ragmen bissuru pozisyona giriyor, demekki Senol gunese iki mactan sonra saydiranlar haksizligin daniskasini yapiyor, bu nedir boyle ya 3 mac icin adama sylemediginiz kalmadi

oyle ise burada surekli Senol Hocamiza saydiran sahte ve aslinda cahil olan futbol ulemalari "sussun" susun artik susun lutfen ve susun.

Su Burak Yilmaz ornegi gozunuze girsin sadece bu ornek bile ona saygi duymamiza yeter, o gunleri hatirliyorumda kafayi yemek uzereydim gazetelerde; kaybolup giden "sahte" yetenek Burak icin Senol hocamizin israr ettigi soyleniyordu hatta ustune para bile verelim diyormus,

Burak geldi Senol Hocaya saydirdik,
                                Burak oynadi baslarda sacmladi saydirdik,
                                Burakta israr etti saydirdik,israr - saydirdik
                                vee Burak Yilmadi Golleri siraladi YINE SAYDIRDIK.

Ben artik tam manasiyla bir seye kanaat getirdim Trabzonspor en buyuk zarari bazi taraftarlari veriyor.

bakin Ergun ata o kadar carpici bir sey yazmis ki

"Bu ülkeye İnter zaferini yaşattıktan sadece 2 gün sonra oynanan İBB maçı için satışa çıkarılan 7 bin 500 dolayında biletin sadece 2 bin 300’ünü satın alan... Dün itibarıyla oynanmayan Bilbao maçına ait biletlerin 22 bini aşkın bölümünü iade eden..."
                                yazinin tamami http://fanatik.ekolay.net/Trabzonspo..._238686_14.htm

bu adami sevmem ama dogrulari soylemis.

cok degil daha 4 ay once burada "bazi bmn yoneticileri dahil" bizim futbol ulemalari Sadri Senere sike ve uckagitci sikebahce gibi neden hakkimizi aramiyor diye onu hain ilan ettik,biz de gerekirse Trabzonun menfaatleri icin sikenin kralini yapmaliymisiz " diyorlardi.
                                Ne oldu peki ?
                                azize iceri alindi sus pus oldular ne oldu peki Sadri Sener gozaltina alindi "insallah" birsey yapmamissindir sadri dediniz...

Eger kayitlarda duruyorsa bu muhtesem yazilari bulabilirsiniz....
                                Yukarı da karaladığım, özellikle altını çizdiğim kısmı ben bu forumda HİÇ görmedim. Şike döneminin en hararetli anlarında sürekli bu forumu takip eden birisi olarak "Trabzon'un menfaati içinse şike yapmışlardır" gibi birşey söyleyen tek bir kişi hatırlamıyorum.. İçimize sızan bazı Trabzonsporlu görünen fenerliler hariç !

Burak Yılmaz konusunda hem fikiriz. Hatta ve hatta ben bu sene Burak Yılmaz'ın geçen seneyi mumla aratacağına inanıyordum ama 3 maçta 5 golle beni çok güzel utandırdı sağolsun. Huzurlarınızda bir özürü borç bilirim. Özür dilerim Burak Yılmaz.

Şenol Güneş konusun da ise, hocamız gerçekten çok kıymetli, çok değerli bir insan herşeyden önce. Yeri geldiğinde bilinçli bir şekilde eleştirilecektir de. Ama bazılarımızın yaptığı gibi vur deyipte öldürmemek gerekir. Doğruları, yalnışları vardır elbette kişiye göre de yorumlar farklılık gösterebilir. Kimsenin eleştirisine karşı çıkmıyorum bu konu da ama SAYGI ! Bu adam her türlü saygı görmeyi hak ediyor.. 20 yaşında ki adam şenol diye hitap etmesin. Bu işi bilmiyor, vizyonu yok, karizması yok demesin kafidir benim için..
                                Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X