İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Henrique'nin, eğer sakat değilse, bu maçta kadroda olmaması bana göre Şenol Hoca'nın yanlışıdır.
Ayrıca Tolga'ya da sallanmaya başlamı benim fikrim net, Onur bugün iyileşmiş olsa, Tolgadan kaleyi kolay kolay alamaz.En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 21:03.''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
YUMLU'dan İydir İçin Rahat olsun kardeşim.. Adam solda başladı , Sağbek ve stopere geçti.. Zamanla libero , sağ açık hatta forvet bile olabiliRİlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlu almak yerine Celutska stoper almak hangi akla hizmettir ?
)
ÖYLE YETENEKLİ
Bir Doğrunun İmanı Bin Eğriyi Düzeltir, Mukaddes Davalarda Ölüm bile Güzeldir.
Yorum
-
Karabük şampiyon takım mı?İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece onlari mi goruyorsun? Pawel ve Burak'in kacirdigi pozisyonlarda maci izlemiyordun herhalde. Volkan'in direkte patlayan vurusu da var.
Şampiyonlar liginde mi oynuyor?
Arada kalite farkı yok. Takımlar denk. Lille galip gelir, bu zihniyet ile.
Unutmayın biz şampiyon takımız ama şampiyon takım gibi oynamıyoruz.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Deneme maksatli olmasin?İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlu almak yerine Celutska stoper almak hangi akla hizmettir ?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak lazapti61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYUMLU'dan İydir İçin Rahat olsun kardeşim.. Adam solda başladı , Sağbek ve stopere geçti.. Zamanla libero , sağ açık hatta forvet bile olabiliR
)
ÖYLE YETENEKLİ
Herkes yeri neyse orada oynamali.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum