Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son 3 yıldır bulduğumuz gollerin çok büyük kısmı defans arkasına atılan toplarla.

Bugün herkesin ölümüne savunma yaptığı takım olan barcelonanın gollerinin çok büyük kısmı defans arkasına atılan toplardan.

Arkaya koşacak adamın ve oraya topu doğru gönderecek elemanın olduğu sürece isterse rakip 90 dakika kale çizgisinden çıkmasın...
    Umut arkaya koşan bir oyuncuydu attığı 15 golün 10'u falan arkaya koşulardandı doğrudur.
    Burak keza aynı şekilde arkaya çok koşan bir oyuncu olduğu için aynı şekilde atıyor gollerini. Milli takımdada aynı golleri izlemeye başladık Burak'tan. Selçuk bu pasları çok iyi atıyordu kendisine.

Bugunki olayın Brozekle hiçbir alakası yok, zaten bu şekilde pozisyon buluyorduk, Bu sefer adamlar savunmayı öyle öne çıkardıki arkada çok boşluk kaldı , alıp gittik sürekli kaçan adamla.

90 dk kale çizgisinden çıkmazsa bunu yapamazsın, Defans hattını 15 m ye kuran takıma karşı bunu yapamazsın kendini kandırmayın. Adamlar 30-35 m de kurdu defans hattını, Hiç ceza sahası yayından top uzaklaştırdılar mı ? Hep orta saha civarındaydı defansları. Dediğim gibi Attığımız 3 goldede kaleye meseafe 30 m den fazla (Kaçırdığımız adamlar) Son gol ise herşeyin kanıtı orta sahadan aldı topu Burak.

Rakibin taktiksel hatasını, Brozek'in faydasına bağlayanlara gülüyorum

Tekrar söyliyeyim Brozek kötü berbat bir oyuncu değil, bazen faydalı işler yapacak veteran forvet ama bizim yedeğimiz daha agresif olmalı, klübe agresif ve hareketli olursa oyuna koyduğunda hareketlilik getirir. Brozek buz gibi, sonrada oyuna koy hiçbirşey olmaz %90 da böyle oluyor.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @PinkFloyd Celustka insan değil mi kardeşim. Kaç maçtır oynuyor.Yorgunluk olacak tabiki .
      Yanlız bana mı öyle geldi bilmiyorum ama celutska sağ bekte oynarken ileri çıkışlarında arkasını çok boş bırakıyor.Geri dönüşlerinde aksama oluyor. Onun için ilk defans sonra ofans olmalı...

Yorum

• Trabzonspor bu oyuncu seçimleri/oyun kurgusuyla pas falan yapamaz .
        Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
        Real Madrid
        Manchester United
        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Son 3 yıldır bulduğumuz gollerin çok büyük kısmı defans arkasına atılan toplarla.

Bugün herkesin ölümüne savunma yaptığı takım olan barcelonanın gollerinin çok büyük kısmı defans arkasına atılan toplardan.

Arkaya koşacak adamın ve oraya topu doğru gönderecek elemanın olduğu sürece isterse rakip 90 dakika kale çizgisinden çıkmasın...
          kardeş 18 içinde çakılı stoperler arasında burak maalesef pek bişe yapamıyo, ha o durumda o stoperleri sağa sola kaydıracak bir umut olduğu zaman işler değişir...
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Celustka'nın oynamasını yanlış buldum ben Hazard'a karşı oynayacak Salı günü dinlenmiş bir Celustka daha iyi olurdu.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• Barcelona da hep defans arkasına top atıp gol buluyor, kötü takım ne de olsa. Daha bi saat önce iki tane gol attılar öyle. Bu sistemle olmaaz (!)
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Sezon başında Celustka stoper olmaz dediğimde, sanki bu iş Footbal Manager miş gibi , "Yok ya onun gerçek yeri stoper" falan diyenler vardı. Celustka stoper olmaz olur ama sırıtır heleki yanında gerçek sağlam bir stoper yoksa göze batar. Kuvvetli değil çok, çabukluğu ile tam bir bek işte adam, Stoper daha yapılı olur. Celustka sağ bekte çok iyi oynuyor zaten, bugun bence yorgundu ve vasattı.

Giray'a da kızamıyorum sürekli partneri değişiyor ama kendine çeki düzen vermeli artık bu ne hal yahu, o 45.dk da ki hatası neydi öyle ya, 2 olsa o maç çok ama çok zor dönerdi.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor bu oyuncu seçimleri/oyun kurgusuyla pas falan yapamaz .
                  Neden ?
                  .....(Forum bu kadar net ve kısa sorular sormaya izin vermiyor , o sebeple bu notu ekledim )

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Barcelona da hep defans arkasına top atıp gol buluyor, kötü takım ne de olsa. Daha bi saat önce iki tane gol attılar öyle. Bu sistemle olmaaz (!)
                    Barcelona defansın arkasına top atıp gol buluyor demek çok doğru değil , Barcelona forvet oyuncularını kanatlara gönderip yan toplar atıp goller atıyor.

Bütün takımlar bunu yiyior - Valencia hariç -
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Barcelona da hep defans arkasına top atıp gol buluyor, kötü takım ne de olsa. Daha bi saat önce iki tane gol attılar öyle. Bu sistemle olmaaz (!)
                      Evet , o goller öncesi kaç pas yapmışlar onu da görmüşsündür heralde. Yada İlk 45 dk da %90 a %10 topla oynamayı gibi gibi...

Top sürekli rakipte, savunma arkasına toplarla gol atabiliriz ama oyunu hep rakip oynuyor yani her takım bize gol atabilir bana göre hele bu defansla her takım atabilir.
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        niye şart anlamıyorum ben

--------------burak(henruqie)---------------
                        henruqie(halil) adrian(alanzinho) volkan(serkan)
                        --------colman---------zokora-----

şuan pawel in henruqie dışında kesebileceği birisi yok.halil bugün lille maçı düşünülerek yedek bırakıldı.

Şenol hoca pawelde ışık görseydi bugüne kadar oturtmazdı.

devre arasınad çok iyi bir yabancı forvet hamlesi bekliyorum

burak'ın yabancısı lazım bize.sahada varlığını belli edecek.
                        İyi yada kötülüğünü tartışmıyorum.

Kadroda gol atmak için cezasahasını zorlayan çok az oyuncumuz var ve Pawel bunlardan biri bu yüzden gerekli.

Forvet diye Halil'i aldık ama adam cezasahasına neredeyse Giray'dan daha az giriyor

Yorum

• Karabük'ten Cernat'ı çıkarınca geriye kötü bir takım kalır. Umarım düzelirler.
                          Takım oyunu oynamadığımız halde oyuncu kalitesiyle bol pozisyon bulduk.
                          Maçın hiç bir anında puan kaybederiz hissini yaşamadım. Pek ölçü olacak bir maç değildi.

Yorum

• Barcelona'yı durdurmak bu kadar kolay ama ne hikmetse kimse bunu başaramıyor.Dünya futbolunun en büyük sorunu bu beceriksiz teknik direktörler.Barcelona'yı hep bunlar başımıza çıkarıyor, iş bilmez adamlar..
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlız bana mı öyle geldi bilmiyorum ama celutska sağ bekte oynarken ileri çıkışlarında arkasını çok boş bırakıyor.Geri dönüşlerinde aksama oluyor. Onun için ilk defans sonra ofans olmalı...
                              valla ne yalan söyleyeyim ben celutskayı sol bekte daha çok beğenmiştim..
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Barcelonanın en büyük farkı takımdaki her oyuncunun Burak kadar topsuz alanda etkili oluşu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X