Burak YILMAZ 3 maç 5 gol
Nobre 3 gol
.
.
.
. falan kişiler
burak böyle devam aslanım benim gelecek haftaki satılmışşehir maçınıda koparır alr hırsıyla burak. o maçtada 1 gol bekliyorm ondan
beyler bırakın şu karabük macını artık. lille sayfasına gelin.. ben bu macı sadece takımımız lille macına moral kazansın dıye kazasın istiyorum kazandık da.... ayrıca bırakın bu sene ligi pis fenerbahce için hazırlanmış play off lu ligi çok da takmayın derimmmm
Burak YILMAZ 3 maç 5 gol
Nobre 3 gol
.
.
.
. falan kişiler
burak böyle devam aslanım benim gelecek haftaki satılmışşehir maçınıda koparır alr hırsıyla burak. o maçtada 1 gol bekliyorm ondan
Burak Bu Sene 25 Golü Bulur Allah Sakatlık Aksilik Vermezse.
Sevinemiyorum ilk defa bir galibiyetimize sevinemiyorum... Karakola saldırı 5 şehit sabahda 15 şehit haberi gelmişti... sayı toplam 20 ye çıktı... Üzlüyorum gerçekten....
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Orta alanda Sapara-Adrian değişikliği ardından Serkan'ın orta alana geçmesi oyunu bizim lehimize çevirdi haftalardır orta alanda oynayan oyuncularımızın top tutamamasından ve top çıkartmakta sıkıntı yaşamasından dolayı bir türlü hücmda çoğalamıyorduk Adrian bu görevi iyi yaptı umarım Hoca yine forvete çekmez kendisini. Volkan bu maçta çok istekliydi çok da iyi işler yaptı yanlız biraz yardımlaşarak oynayabilse hem kendi yorulmaz hem de takım daha net pozisyonlar bulur. Bura'a diyek laf bulamıyorum müthiş konsantre oluyor maçlara temposu da iyi olunca karşısında rakip dayanmıyor. Defansta yine sıkıntı yaşadık umarım Glowacki'nin bir şeyi yoktur şuan en verimli stoperimiz onun yokluğu kötü etkiler bizi.
Sevinemiyorum ilk defa bir galibiyetimize sevinemiyorum... Karakola saldırı 5 şehit sabahda 15 şehit haberi gelmişti... sayı toplam 20 ye çıktı... Üzlüyorum gerçekten....
Bu sabah mi 15 sehit verdik?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yok 15 şehit falan.
Gerçi 1 tane bile yıkıyor bizi ama yanlış haber bu.
Oyun olarak kötü sonuç olarak iyi bir maç .Orta saha çok dirençsiz, avni akerde karabükten baskı yemek bu kadar pozisyo vermek...Volkan,alan ve burak haricinde büyük takım oyuncusu yok,giray berbat oynuyor iki maçtır. Baskı ve pres yapamazsak bu takım orta sıra takımı olur bir galibiyet moral için çok iyi ;ama güçlü takımlar bu orta alan ve defans kurgusuyla bzizi yenerler bu çok açık nediyeyim güven vermeyen bir takımımız var.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum