İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Adrian'a çok iyi top saklıyor diyen birisi ile futbol tartışmam. Sapara çok kötüydü, elbette onun yerine girdiği her hali takımı daha iyi yapacaktı, Adrian fena oynamayınca takım üstüne koydu ama abartılacak bir top oynamadı. Beğendiğim tarafı oyunu dinlendirdi zaten bunu yapmasını istiyorum ama İyi top saklıyor diyen birisi ile asla futbol tartışmam. Kendisine kim pres yapıp mücadeleye girerse topu kaybediyor. Gidip maçı izlesinler tekrar göremeyenler.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
-
Sabir sabir sabir. Bu takim is yapacak, daha kadro oturmadi maalesef. Ama oturdugu zaman adrian, sapara, Volkan cok is yapacak. Bence artik alanzinho bu takimda hep ilk 11 cikmali. Ozellikle ic Saha maclarinda.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
Arkadaşlar iyi demiş ama iyi'den kastları nedir anlamadım.Protesto etmemeleri mi? Geçen hafta Samsun'da gördük bizim futbolcular topu ayaklarına aldıklarında kopan uğultuyu. Bugün top rakipteyken ıslık sesi duyan varsa bir şey demiyorum. Olimpiyat'ta bunu yapabiliyoruz ancak Avni Aker'de karma karışık bir ses bulutu var.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaş Normalde Maratondan Daha Çok Ses Çıkmalı Ama Neyse Konuşmıyacağım Bizim Taraftarı Gördükçe Çıldırıyorum''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
Karabük'ün Oyun Tarzı Ofsayt Üzerine Kurulu Değildi ! Biz Çok Açık Oynadığımız İçin Onlarda Açıldı Buda Arkalarına Sarkmamıza Neden Oldu.
Başka Zaman Colman-Zokora İkilisi Ortasahayı Çok Kapattığı İçin Rakiple Açılamıyor Fakat Buhun Bitek Zokora Vardı Bunu Gören Karabüklü Oyuncularda Açık Oynadılar.
Yorum
-
Ben futboldan anlamıyorum beyzadem napalım,İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz Skor Elinizdeyken Topu Ayağında Tutan Oyuncuya Topu Ezdi Diyorsanız Futboldan Anlamıyorsunuz Demektir.
Adrian Bugun Mükemmeldi. Alanzinho'da Öyle.
Topu ezip rakibe vermesi için önce ayağında tutması lazım doğru!10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Bende Umut a kızardım ama adam resmen rakip defanslara pas yaptırmıyordu bu senede en çok bunun eksikliğini çekiyoruz. Bence satılmamalıydı, adama haksızlık etmişimİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççççççSana katılıyorum desem .Umutcular çıkar kızar bize.
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Umrumda değil doğru bir tane kısa ve öz.İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleççççççSana katılıyorum desem .Umutcular çıkar kızar bize.
Şu maçta umut olsaydı burağın attığı gollerden 1 tanesini atar diğerlerini taça atar son saniyeye kadar riskle oynardık , yıllarca bu riskli skorlara muhtaç bıraktı bizi.
Allaha şükrediyorum kurtulduğumuz için bu Allah'ın bir lütfu , artık kim vursa gol olur çünkü gol pozisyonu yakalamak takımımız için yıllardır sıkıntı değil atmak sıkıntı kim vurursa atar arkadaş. Çok mutluyum bu açıdan.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
kardeş sakin...Yoksa cezaevinde avrupa maçlarımızı seyredemezsin...Vazgeçtin değil mi?İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın yada pazartesi gazetelerde eve gelen misafir ve babasını öldüren fanatik trabzonsporlu diye bi haber çıkarsa o benimdir rentaşlarım.Eve gelen misafir ve babam eşim ve çocuklarımdan sonra çok sevdiğim trabzonsporuma laf atıp duruyorlar.neymiş geçen yıl şike yapmışızda o kadar puan toplamışızVakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
İnşallah resmileşir ve bırakır . Çünkü onun adına üzülüyorum, bu kirli lige oldukça fazla .İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol hoca ropörtajinin sonunda yine ayrilik sinyalleri verdi..
Bence sampiyonluk resmilesirse birakir..Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
3 maç kardeşİlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi Ya 2 Maçmıydı O
Bide Şu Var Uefada Adrian Dirsek Atar 2 Maç Ceza Alır
Dün Uğur Borala Yaptılar Bişey Olmadı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum