Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Henüz değil.Yenilgi sonrası takımı yerden yere vurmak da doğru değil bir galibiyetle takımı çok övmekte.Malesef hiçbir zaman ortasını bulamıyoruz.
    ben takımı yerden yere vurmadım hiç Ama az önceki arkadaşın dediği de doğru. Her takım ofsayt taktiği yapmaz. Bu yedek sayılabilecek kadroyla ben iyi oynadığımızı, en azından yakaladıklarımızı attmaya başladığımızı düşünüyorum.

Yorum

• Şenol hocam Allah senden razı olsun.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        rıdvandan burak hamlesi..bu sene zor tutarmışız..fener mi alacak..yalaka...
        Yorumculuğu bırakacağını açıkladığı halde yorumculuk yapan kişinin sözünden ne bekliyorsun

Ayrıca başkan yarın açıklama yapar zaten. ''30 milyon euro veren burakı alır ''
        En son Berkan tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 22:22.
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• bu macın bize getirisi...alanzinho volkan ve paweldir...volkan özellikle cok diriydi...hırslıydı...böyle işte..

Yorum

• Goller:
            1.Gol

2.Gol

3.Gol
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Allah'ım Umutun bu takımdan gittiğini bize gösterdiğin için teşekkür ederim.

Resmen bütün pozisyonlar gol olmaya yakın ve gol oluyor , ya halen daha eziyet çekiyor olsaydık.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Umut Gol Atmamış Ki
                Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstediğini de , yaptığı basit hatalar çok fazla.

Örneğin, sağda Serkan'a attığı pasda Burak solda çok iyi kaçmıştı görmemişti.
                  Sol açıkta top sürerken 2 kişinin arasına girdi gereksiz yere kaybetti topu.
                  Sağ kenardan çizgiye girdi yine 85-90 arası dk, ortaya çevirecek topu saklayamıyor kornere attılar.
                  Yine aynı dk larda sağ taç çizgisinde ayağında top adam geldi dokundu direk aldı ayağından.

TOP SAKLAMAYI BİLMİYOR, Fizik açıdan yetersiz. Yoksa umutluyum kendisinden, Potansiyelinin çok altında oynuyor. Alanzinhoyu kesecek düzeyde değil benim için.
                  ikinci yarı adrian girmesiyle oyunun ve takımın rengi tamamen degisti..

Kötü hali buysa ben razıyım...

Gücsuz olduguna katılmıyorum ve bence cok iyi top saklıyor
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Taraftarlar harikaydı.

Takımın sesini duyabilene helal olsun ne diyelim.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• bugunn sahanın en ıyısı tartısılmaz burak derım fakatburak olmadııgı zaman bu takım nasıl gol atacak onu dusunuyorum 5 gol atmısız 5 ı de buraga aıt hanı bı yrede guzel ama bıraz dusundurucu ve korkutucu gelıyo bana Allah buraga zeval vermesın ayrıca volkanın bıraz kıpırdadıgını gordum ama daha cok seyler beklıyorum kendısınden ben brozek yerıen halılı oynatırdım kı hocada ole dusunmustur ama lılle macını dusundugu ıcın halılı oynatmadı galıba defansımız evlere senlık ne mustafa ne gıray ne glowackı bu takımın topcusu deıl zokora bı masestro gıbı sahada takımın hocası gıbı guven verıyor ben adrıanıın hala zamana ıhtıyacı oldugunu dusunuyorum alanzınyonun ne kadar onmelı bı oyuncu oldugunu bugun gormussunuzdur
                      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Taraftarlar harikaydı.

Takımın sesini duyabilene helal olsun ne diyelim.

Aynen katiliyorum.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Taraftar çok uzun zaman sonra bu kadar iyiydi..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Adrian iyimi idi?

Nerdeyse hiç olumlu pas yapmadı,topları ezdi iyi oynadı diyorsunuz.

ilginç..
                            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Burak adamsin adam
                              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• pawel ilerde pası düşünen bir oyuncu kendini biraz daha geliştirirse çok faydası olur tek eksiği ilerde rakibe pres yapmaması...onuda zaten umut alıştırdı bize
                                181' PARS Squadron

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X