Brozek'e oynayamadı diyenler açşın maçı tekrar izlesin. Fazla adrenalinden anlayamamışlar maçı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Alanzinhoyla volkan şenin performansı çok sevindirdi beni...İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel ağır adam Vittek de ağırdı ama önündeki adama basıyordu...HAMİ_41
Yorum
-
hakemin bayrakla bir problemi vardı adam zırt bırt bayrak kaldırdı ya,İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburak ilk yarım saatte 6 defa ofsayta düştü deniyor ama bunların 3 ü kesinlikle ofsayt değildi. ayrıca brozekin pozisyonu da ofsayt değildi. aynı çizgiden çıktılar ama hakem hep kaçırdı maaalesefEmekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
Tabi öyle oldu . ''Beni tek sevdam olan şampiyonlar liginden kopardılar'' . hahahaİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMessi kim be yaa
As kalsın Barça'ya rakip oluyorlardı dünyada da UEFA engelledi 
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Katılıyorum galip geldik ama bazı eksiklikler can sıkıyor.İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte skor yazarlığına başladık.takım savunması çok kötü.takım mücadele gücü zayıf.inşallah yorgunlukla alakalıdır.
Defansın ortasındaki zaafiyet devam ediyor daha kötüsü oynayacak başka stoperimiz yok.
Zokora ve Burak takımın herşeyi bu ikilinin yokluğunda naparız bilmiyorum.Afrika Kupası da yaklaşıyor....Bordomavi.net
Yorum
-
- Brozek ne yaptı yahu bir anlatında bilelim hele , aklımda kalan tek hareketi 1 metreden dışarıya vurduğu kafa topu
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Aynen öyle.Yerimden kıpırdamıyorum gol yeriz diyeİlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 maçtır uğur yapıyorum...
yer değiştirdim olmadı...
en sonunda acı çeke çeke maçı seyretmemeye karar verdim...
bu uğurum tuttu şimdilik...
ama bir sonraki maçı kesin seyredecem...
)))
Ne yapacağım bilmiyorum artık
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Burak: Söylenecek laf yok. 3 maç oynadı 5 gol attı! ADAMSIN!
Adrian: Yavaş yavaş kendine geliyor.
Alanzinho: Takımı onsuz düşünemiyorum. O estetik hareketler, çalımlar, ince paslar.
Volkan: Çok hırslı, istekli ve teknik. Direkte patlayan bir şutu var yine. Alıştı artık şehre ve takıma.
Zokora: "Selçuk kimdi?" dedirtiyor bize. Pas alıp vermesi, oyunu açması. İleriye top taşıması ve daha fazlası.
Serkan: Bu maçla birlikte eski serkan da geri döndü.
Tolga: Yorum yok!
TRABZONSPOR: 2010-2011'deki takım geri döndü.
FORMAN İÇİN, ARMAN İÇİN AYNI TARİFE LİLLE'E!
Yorum
-
İstediğini de , yaptığı basit hatalar çok fazla.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdrian konusunda sana yalnızca hadi ordan diyorum..
Örneğin, sağda Serkan'a attığı pasda Burak solda çok iyi kaçmıştı görmemişti.
Sol açıkta top sürerken 2 kişinin arasına girdi gereksiz yere kaybetti topu.
Sağ kenardan çizgiye girdi yine 85-90 arası dk, ortaya çevirecek topu saklayamıyor kornere attılar.
Yine aynı dk larda sağ taç çizgisinde ayağında top adam geldi dokundu direk aldı ayağından.
TOP SAKLAMAYI BİLMİYOR, Fizik açıdan yetersiz. Yoksa umutluyum kendisinden, Potansiyelinin çok altında oynuyor. Alanzinhoyu kesecek düzeyde değil benim için.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 diyorum..Ben kazandım Fatih sökül paraları..İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtırıyorum 4 diyorum.
Özkan SÜMER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum