Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Brozek'e oynayamadı diyenler açşın maçı tekrar izlesin. Fazla adrenalinden anlayamamışlar maçı.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pawel ağır adam Vittek de ağırdı ama önündeki adama basıyordu...
      Alanzinhoyla volkan şenin performansı çok sevindirdi beni...
      HAMİ_41

Yorum

• Burak-Burak-Burak .
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• alanzinho bugün beni şaşırttı çok iyiydi çalışkandı hatta güçlüydü

Yorum

• Pawel bir kere takımı rahatlatıyor. Burağın önünü açıyor.

Duvar oluyor kısacası. Hani o çok dediğiniz "duvar olan santrafor" deyimi var ya aha bu adam işte.
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              burak ilk yarım saatte 6 defa ofsayta düştü deniyor ama bunların 3 ü kesinlikle ofsayt değildi. ayrıca brozekin pozisyonu da ofsayt değildi. aynı çizgiden çıktılar ama hakem hep kaçırdı maaalesef
              hakemin bayrakla bir problemi vardı adam zırt bırt bayrak kaldırdı ya,
              Emekleri çaldın yine.
              Günahkarsın Fenerbahçe !
              Ama bu dünyada, ama Ahirette,
              Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Messi kim be yaa As kalsın Barça'ya rakip oluyorlardı dünyada da UEFA engelledi
                Tabi öyle oldu . ''Beni tek sevdam olan şampiyonlar liginden kopardılar'' . hahaha
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak jacek cyzıo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  işte skor yazarlığına başladık.takım savunması çok kötü.takım mücadele gücü zayıf.inşallah yorgunlukla alakalıdır.
                  Katılıyorum galip geldik ama bazı eksiklikler can sıkıyor.

Defansın ortasındaki zaafiyet devam ediyor daha kötüsü oynayacak başka stoperimiz yok.

Zokora ve Burak takımın herşeyi bu ikilinin yokluğunda naparız bilmiyorum.Afrika Kupası da yaklaşıyor....
                  Bordomavi.net

Yorum

• - Brozek ne yaptı yahu bir anlatında bilelim hele , aklımda kalan tek hareketi 1 metreden dışarıya vurduğu kafa topu
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• karabük amatörlük edip defansını öne cıkarmasaydı biz yine zor ulaşırdık gole...tamda bizim istediğimiz gibi oynadılar...ofsaytların sayısı oyüzden yüksek...

Yorum

• İlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        3 maçtır uğur yapıyorum...
                        yer değiştirdim olmadı...
                        en sonunda acı çeke çeke maçı seyretmemeye karar verdim...
                        bu uğurum tuttu şimdilik...
                        ama bir sonraki maçı kesin seyredecem...)))
                        Aynen öyle.Yerimden kıpırdamıyorum gol yeriz diye Ne yapacağım bilmiyorum artık

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Skor yanıltmasın Burak olmasa bu takımın gol atması çok zor. Taktik diye birşey yok topu alan Burak'a şişiriyo her takım Karabük gibi ofsayt taktiği yapmaz.
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Burak: Söylenecek laf yok. 3 maç oynadı 5 gol attı! ADAMSIN!
                            Adrian: Yavaş yavaş kendine geliyor.
                            Alanzinho: Takımı onsuz düşünemiyorum. O estetik hareketler, çalımlar, ince paslar.
                            Volkan: Çok hırslı, istekli ve teknik. Direkte patlayan bir şutu var yine. Alıştı artık şehre ve takıma.
                            Zokora: "Selçuk kimdi?" dedirtiyor bize. Pas alıp vermesi, oyunu açması. İleriye top taşıması ve daha fazlası.
                            Serkan: Bu maçla birlikte eski serkan da geri döndü.
                            Tolga: Yorum yok!

TRABZONSPOR: 2010-2011'deki takım geri döndü.

FORMAN İÇİN, ARMAN İÇİN AYNI TARİFE LİLLE'E!

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adrian konusunda sana yalnızca hadi ordan diyorum..
                              İstediğini de , yaptığı basit hatalar çok fazla.

Örneğin, sağda Serkan'a attığı pasda Burak solda çok iyi kaçmıştı görmemişti.
                              Sol açıkta top sürerken 2 kişinin arasına girdi gereksiz yere kaybetti topu.
                              Sağ kenardan çizgiye girdi yine 85-90 arası dk, ortaya çevirecek topu saklayamıyor kornere attılar.
                              Yine aynı dk larda sağ taç çizgisinde ayağında top adam geldi dokundu direk aldı ayağından.

TOP SAKLAMAYI BİLMİYOR, Fizik açıdan yetersiz. Yoksa umutluyum kendisinden, Potansiyelinin çok altında oynuyor. Alanzinhoyu kesecek düzeyde değil benim için.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                3 diyorum..
                                İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Artırıyorum 4 diyorum.
                                Ben kazandım Fatih sökül paraları..
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X