Bence Halil - Burak ikilisi çok iş yapar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Burak'ın gol atması güzel oldu ve Selcuk gitti Burak artık gol atamaz diyenleri susturdu...En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 22:11.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Orta açılmasını bekliyordu heralde ki genelde öyle olurdu ama sernat mıdır serhat mıdır nedir akıllılık edip şut çekti ve gol olduİlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületolga yerdiği golde niye tekli baraj yaptırdı anlamadım, ikili baraj olsaydı o golü yemezdi.
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk galibiyeti 4.haftada aldık ancak halen daha Burak dışında hücümda bir alternatif seçeneğimiz yok, Hocanın Henrique'yi Lille maçına sakladığını düşünüyorum. Bu takımda JAJA olacaktı varya çok büyük güç kaybımız oldu JAJA'nın gitmesi ile.
Tolga 7 , Frikikte hata yapsada ilk yarı sonunda ve ikinci yarıda köşeye giden bir topta çok başarılıydı.
Celustka 6 , Çok yorgun gibi geldi bana, ileri çıkacak gücü yoktu bile.
Giray 6 , 2 çok ciddi hatası olsada, her maç başka partner ile oynuyor, her topa o koşuyor, işi en zor olanlardan.
Glowacki 6 , Ne kadar ağır falan olsada duracağı yeri biliyor.
(Serkan) 5.5 , Oyuna sonradan girdi ama yinede temposuzdu ve 80. dk da nefes alamıyordu.Son asisti yaptı galiba.
Ferhat 6.5 , Şansı fena kullanmadı , özgüven aşılanırsa bence Cech ile dönüşümlü iyi olur Piotr gelene kadar.
Zokora 8 , Çok iyiydi ama yoruldu Lille maçında temposu 2.yarıda düşmez umarım.
Sapara 5 , Hiç hazır değil ama Sapara bu değil.
(Adrian) 6 , Top saklamayı hiç bilmiyor, saklayabilse oyun görüşünü de geliştirecek topu saklıyayım derken oyunu da okuyamıyor, o sırada güçsüzlükten topu kaybediyor.
Alanzinho 7 , Ben beğendim , özellikle ilk yarı çok iyyidi. 2. yarıda fena değildi. Ama daha dikkatli olmalı.
Volkan 8.5 , Çok hırslıydı, pozitif bir görüntü çizmesi umut verici.
Pawel 5 , Hırslı da değildi, şansı hiç değerlendiremedi.
Burak 10 , Helal olsun.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Pawel ağır adam Vittek de ağırdı ama önündeki adama basıyordu...İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan asisti yaptı ama brozek hakkındaki dileklerimiz olmadı malesef :sBordomavi.net
Yorum
-
İkinci yarıdaki oyunu beğendim.Ondan daha önemlisi son ana kadar mücadele isteğiydi.Herşeyden önemlisi bu.Burak'a diyecek birşey yok zaten.Nazar değmesin.Didier Zokora...Harika bir transfer.Model profesyonel, uluslarası tecrübesi,kalitesi,mücadelesi ve liderlik vasıflarıyla çok faydalı bir transfer.Daha da iyi olacak.Daha da iyi...Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!
Yorum
-
yarın yada pazartesi gazetelerde eve gelen misafir ve babasını öldüren fanatik trabzonsporlu diye bi haber çıkarsa o benimdir rentaşlarım.Eve gelen misafir ve babam eşim ve çocuklarımdan sonra çok sevdiğim trabzonsporuma laf atıp duruyorlar.neymiş geçen yıl şike yapmışızda o kadar puan toplamışız[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
3 maçtır uğur yapıyorum...İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağol renkdaş
yer değiştirdim olmadı...
en sonunda acı çeke çeke maçı seyretmemeye karar verdim...
bu uğurum tuttu şimdilik...
ama bir sonraki maçı kesin seyredecem...
)))
''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
çalsınlar yeterki adamın hakkını teslim etsinlerİlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegazete ana manşeti gibi oldu be renkdaş, dikkat çalabilirler.

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum