İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
- Karabük'üde tebrik etmek gerek galibiyet için oynadı , çirkef A.Avcı denen karakter yoksunundan bahsedileceğine Yücel Hoca'dan bahsedilmeli...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yok abi ya çok sönükİlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Brozek kötü oynamadı üzerinde durulursa Burak ile iyi bir ikili olabilirler...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sağol renkdaşİlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaat 22:30 da TRT-3 te geniz özeti var maçın...
''Adalet yumruklarının gücü kadardır''
Yorum
-
Nedir bu direklerden çektiğimiz arkadaş ya her maç 2 kere direğe çarpıyor okumak lazım bu direkleri.. =)
Hele şükür maçın ikinci yarısında gerçek Trabzonspor'u gördük bundan sonra hep böyle olması dileğiyle helal olsun..#25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#
Yorum
-
Orta sahada sadece Zokora kalmisti, bu durumda ya Aykut girecekti yada Mustafa. Hoca Mustafa'yi aldi Celustka kendi yerine gecti ve Serkan'da Zokora'nin yanina.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Pawel kenara beni alın işareti yapmış ama zaten oynadığı futbol kenara beni alın diye bas bas bağırıyordu
yerine Halil alınmalıydı Mustafa değil ...
Cok yerinde bir degisiklik bence.
İlk olarak debboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam,Golü nasıl bulacağınız? geriye gömülüp kontrataklarla gol mü arayacağız? geride kalırsak eden hazard gibi bir oyuncu için fırsat yaratırız.
Önemli olan gol degil, cünkü iceride zaten kötü maclar cikartiyoruz, bu yüzden ilk hedef kaybetmemek olmali. Ondan sonra ilerisini daha iyi görecegiz.
Hazard ofansif oynarsak daha cok ve net firsatlar bulur. Bana kalirsa hersekil bir iki firsat bulacaktir. Kesinlikle önlem alinmasi gereken bir isim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Brozek kötü oynamadı üzerinde durulursa Burak ile iyi bir ikili olabilirler...- Ciddimisiniz siz , Pawel alda at denilen topa bile kafa vuramadı başkada hiç yoktu zaten , eksik oynattı bizi , Halil Pawel'in yanında baya bir topçu...İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHalilden kat kat iyi bence.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Messi kim be yaaİlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur mu onlar dünya kulübü . Alex mi Messi mi
As kalsın Barça'ya rakip oluyorlardı dünyada da UEFA engelledi
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
gazete ana manşeti gibi oldu be renkdaş, dikkat çalabilirler.İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselçuksuz burak 3 maç 5 gol..hikmeti selçukta gören medyaya kapak olsun
Emekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
İkinci yarı futbol oynama isteği ve futbol oynamaya çalışarak ilk 3 puanımızı aldık. Karabük'ün uyguladığı ofsayt taktiği de bize yardımcı oldu unutmamak lazım.
Orta alanımızı çok çabuk geçtiler, orta alanda çok dirençsizdik.Hücumda ise Burak dışında alternatifimiz yok gibi. Açık oynadığımızda savunmamız evlere şenlik."Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum