Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Orta sahamız evlere şenlik. Rakip her pozisyonda sadece 4 kişilik savunma ve kaleciye hücum ediyor.

Geçen sezon maç boyu ortalama 400 pas yapan takım bu maçta ilk yarıda sadece 100-110 pas yaptı.

Oyuncularımız birbirini tanımıyor. Kim nereye kaçacak, nasıl pas yapacaklar bunların hepsi muallak.

Futbol oynamadığımız bir maçı biz kolay kolay kazanamayız. Umarım ikinci yarı sahada futbol görürüz. Bir duvar pası,bir kanat organizasyonu, orta alanda yapılan paslar...
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Karabük az dikkatli olsa maç

1-3 idi
      bazı arkadaşların ironi yaptığını düşünüyorum

zira burak 6 kez ofsayta yakalandı ve hepsi mili sadece %50 sinde dikkatli olsa yada hakem vermese maç 4-5 0 dı

ayrıca ben bu yorumların tamamen puan kayıpları yüzünden oldugunu dusunuyorum

zira illk yarı diğer maçlara göre fena oynamadık

bu arada sapara > adrian değişikliği geldi

doğru bir hamle
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Sapara çıktı Adrian girdi.
        ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Sapara çıktı Adrian girdi umarım faydalı olur.

Yorum

• karabüğün deumi kanadında büyük açıklar var birazda rakibi konusalım oraya yüklenirsek ilk 15 dakikada gol bulabiliriz.

Yorum

• volkan sapara serkan ferhat hatta zorlasan giray celutska yokları oynarken pawel kötü diyenleri anlamıyorum.adama top mu atıldı ki.defansa bile geldiğini gördüm birkaç kere top almak için.kafa pozisyonunda topu geçeceğini beklemiyordu bence o yüzden kötü vurdu.beklese kötü vursa da birşey değişmez.burak'ın pozisyonundan net pozisyon değildi.
              ve son bir soru pawel'in yerine burak olsa pas verir miydi pawel'e aynı pozisyonda.bu adam takım oyununa önem veriyor ve ilerde top tutması falan fena değil bence

Yorum

• Orta saha yine bombos kalacak

Yorum

• Adrian-Pawel ikilisini cok merak ediyorum. Bakalim ilk izlenimler nasil olacak.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• sapara, volkan, pawel, ferhat

4 kişi eksik oynuyor takım
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yan hakem bir facia,bizim oyun da bir facia.Eşittir kabus.İlk yarı için bu...Orta saha evlere şenlik...Hakkımızda hayırlısı bakalım...
                      Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                      UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pawel > Falcao
                        Giray > Puyol
                        Pawel-----Jaja
                        Giray-----Egemen

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Henrique gibi hızlı adam yedeklerde yok (sanırım) bu maçı yürüyerek alabilecek Colman yok kim var Trabzonspor forması giymiş adamlar.

Hizli mi?
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• öyle veya böyle bu maç kazanılmalı

Yorum

• tam adrianlık maç shov başlıyor demedi demeyin
                              tatanga

Yorum

• İlk olarak alfadog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Orta saha yine bombos kalacak

Aynen öyle olacak. Karabük akilli olursa kazanir, olamazsa biz kazaniriz.
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X