Sapara fizik olarak hiç hazır değil.. Şimdilik ancak 65'ten sonra girebilir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Yani kisaca rezillik otesi bir durum.Takimin 11ini sokaktan olustursak en azindan mucadele ederlerdi.Pawel ve Sapara 2.yari basinda oyunda olmamali.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi sahamızda Karabük takımı topla oynamada bize %67 - 34 üstünlük kuruyor akıl alır gibi değil..
Yorum
-
Sadece onlari mi goruyorsun? Pawel ve Burak'in kacirdigi pozisyonlarda maci izlemiyordun herhalde. Volkan'in direkte patlayan vurusu da var.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük az dikkatli olsa maç
1-3 idi
Yorum
-
karabük'e yenil de az kişilikli oyna@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Fazlalık % 1 faiz mi?İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi sahamızda Karabük takımı topla oynamada bize %67 - 34 üstünlük kuruyor akıl alır gibi değil..
Yorum
-
aynen öyle!!!!!İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar rotasyona gerek yok...
Zaten yeni bir takım ideal bir on bir belirleyip sürekli aynı adamlarla oynamalıyız.
Yorum
-
Orta sahayi üclememiz gerekiyor. Bence Serkan orta sahaya gecmeli. Celustka sag beke ve Mustafa oyuna girmeli.
Pawel --->
Mustafa <---
----------------------Tolga---------------------
Celustka------Mustafa-------Giray---------Ferhat
----------Serkan------Zoko-----Sapara----------
Burak-----------------Alan----------------Volkan
------------------------------------------------
Böyle devam etmeliyiz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Evet o kadar çok kötü var ki.İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleferhat fena oynamiyor
Şu berbat haliyle bile iyi gözüküyor.
Yorum
-
Alanzinho > Messiİlk olarak delete777 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePawel > Falcao
Giray > Puyolİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Orda Celustkaya niye veriyor? Hep geriye oynuyor.Karabük hep onun tarafindan geliyor.Ferhati Karadenisporda oynatmamİlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleferhat fena oynamiyorPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Bu bile, son 3 yılda topa sahip olan ve iyi pas yapan takımın tamamen ortadan kalkdığının kanıtı. Ne zamandır böyle sönük ve kötü bir takım izlememiştim.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi sahamızda Karabük takımı topla oynamada bize %67 - 34 üstünlük kuruyor akıl alır gibi değil..
Takımdaki tek orta saha oyuncusu Zokora.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
HAkem az dikkatli olsa 5-1 idiİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKarabük az dikkatli olsa maç
1-3 idi
Yorum
-
- Bu Stad'dan cil kurtulmalıyız , rizede oynayalım daha iyi ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Yalnız bu kural sizin de yazdığınız gibi kaleciler için geçerli. Ben zaten bu durumu "geri pas" olarak değerlendirmiştim.İlk olarak dd061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEndirekt Serbest Vurus
Kalecinin kendi ceza alaninda asagidaki dört ihlalden birini yapmasi halinde rakip takim
lehine bir endirekt serbest vurus verilir:
• topu oyuna birakmadan önce eliyle alti saniyeden daha uzun süre kontrol ederse,
• topu oyuna biraktiktan sonra, top baska bir oyuncuya degmeden önce topa tekrar
eliyle dokunursa,
• takim arkadasi tarafindan ayakla bilerek kendisine verilen topa eliyle dokunursa,
• takim arkadasinin taç atisindan dogrudan gelen topa eliyle dokunursa
TFF Futbol Oyun kurallarindan alintidir.
Giray a topu Ferhat ayagiyla atti ve topu Giray eliyle kesti.
Dolayisiyla EN DIREKT SERBEST VURUS olmasi gerekiyor.
Eger durum boyleyse macta KURAL IHLALI VAR.
Bana gene de gol nizami gibi geliyor. Bilmem diğer arkadaşlar ne yazar?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum