topu Pawel ile bulusturamiyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
Selçuk'un gideceği belli olduktan sonra orta sahamızın ne hal alacağını çok merak etmiştim. Oyuna hükmedemiyoruz. Göbekteki oyuncularımız baskı yediği anda top yapamıyor. 35 e 65 lik bir oran olur mu Allah aşkına3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaktik olduğu gibi Burak üzerine kurulmuş. Öne ara paslarla Burak'ı kaçırma planı
Karabük defansini önde kuruyor, bu yüzden oynadigimiz sistem ise yariyor.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Sapara çok çok kötü oynuyor. Takım durdu valla kondisyon sıfırın altında. Kaleye gelen adamın karşısında kaleci gibi durup ellerini açıyorlar adım atmaya halleri yok.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sadece Selçuk değil bence. Jaja müthiş bir güçtü bizim için. Durur durur manyak bir hareket yapar maçı alırdı ama bu sene tüm dengelerimiz alt üst olmuş. Sabır edicez mecburen.İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk'un gideceği belli olduktan sonra orta sahamızın ne hal alacağını çok merak etmiştim. Oyuna hükmedemiyoruz. Göbekteki oyuncularımız baskı yediği anda top yapamıyor. 35 e 65 lik bir oran olur mu Allah aşkınaHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum