Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• topu Pawel ile bulusturamiyoruz.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Rotasyon yapılan takım bu kadar oynar iki üç tane net kaçırdık.
      Bordomavi.net

Yorum

• Selçuk'un gideceği belli olduktan sonra orta sahamızın ne hal alacağını çok merak etmiştim. Oyuna hükmedemiyoruz. Göbekteki oyuncularımız baskı yediği anda top yapamıyor. 35 e 65 lik bir oran olur mu Allah aşkına
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Taktik olduğu gibi Burak üzerine kurulmuş. Öne ara paslarla Burak'ı kaçırma planı
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Takımda bir eksiklik var!!!

Yorum

• Pawel efendi sanki gunesleniyor.Volkan Sen berbat.Sapara sanki Vittek yerine sezonu kapamis.Celustka hala Inter macinda.

Yorum

• ya arkadaş delirecem ya

para verdik digiturkwebtv ye abone olduk zırt pırt donmaktan izleyemedim
                korsan bir siteye girdim şu an oradan izliyorum bir kere bile donmadı

ne la bu ?
                elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• bence bizimkilerin hepsi sarhoş olabilir
                  Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taktik olduğu gibi Burak üzerine kurulmuş. Öne ara paslarla Burak'ı kaçırma planı

Karabük defansini önde kuruyor, bu yüzden oynadigimiz sistem ise yariyor.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Sapara çok çok kötü oynuyor. Takım durdu valla kondisyon sıfırın altında. Kaleye gelen adamın karşısında kaleci gibi durup ellerini açıyorlar adım atmaya halleri yok.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ulan amtörde yemezler bu golü be..
                        "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• cernat ın önünü bize gol at diye mi boş bırakıyoruz?

Yorum

• pawel sapara disari halil henriqe iceri
                            # 61 Onur Recep Kivrak
                            " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selçuk'un gideceği belli olduktan sonra orta sahamızın ne hal alacağını çok merak etmiştim. Oyuna hükmedemiyoruz. Göbekteki oyuncularımız baskı yediği anda top yapamıyor. 35 e 65 lik bir oran olur mu Allah aşkına
                              Sadece Selçuk değil bence. Jaja müthiş bir güçtü bizim için. Durur durur manyak bir hareket yapar maçı alırdı ama bu sene tüm dengelerimiz alt üst olmuş. Sabır edicez mecburen.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Senol durma şişir Burak ' a

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X