Bu arada ışıklandırma hep dikkatimi çekmişti geçen hafta ışıklar kesilince daha dikkatli baktım diğer stadlara göre çok çok karanlık iyi aydınlatmıyor sanki...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
spiker bile anlamış dediğimizi diyor göbekten çalışmalardan ben de bıktım hatırladığı sol kanat iskender oldu ben bari lee yi hatırlamıştım kanatsız uçmaya çalışıyoruzUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Beğenemedim efenm. Mesela fb aleyhine tezahürat yapmayın dememesini isterim.İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Beğenemedinizmi , yahu siz bu adamden ne istiyorsunuz ...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Yine önde baskı ve felç olan Trabzonspor. Evdeki maça başlayaşımıza bakın yaa bıktım, usandım artık ya.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
kontenjana takılmıştır.İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarek sakat mı?
Yorum
-
Edit: Sapara anlamışım.İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarek sakat mı?
Cech'i dinlendiriyordur abi.Yedekte de kontejandan yoktur.
Edit:Varmş yedekte.
En son Hürgün Aygün tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 20:26.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
- Pawel patlıcak gibi !! elimizde patladı...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Cech'i diyor abimiz galibaİlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğil abi varsa da çok çok hafiftir şuan sahada çünkü.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum