Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kale arkası tribünlerinde bilet satışı olmuyor. Tümü kombine olarak taraftar gruplarına verildi. Şuan bakıyoruz iki kale arkasınında yarısı boş. Nasıl açıklanır bu durum!?
    Sadece kalearkasını katmamak lazım aslında. Toplam 16bin kombine satıldı. Hani bu millet.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim aklıma takılan, bu stadyum niye boş?
      Ya yeter ama maç kazanamıyoruz boş olması çok normal aynı şeyi yazıp durmayın..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bomboş stad ne biçim taraftarımız var çözebilmiş değilim lille maçına gelseler baride bizi rezil etmeseler.

Yorum

• ilac varmi beyler lutfen..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadri Şener var ya yeter daha ne taraftarı arıyorsunuz beyler!
            - Beğenemedinizmi , yahu siz bu adamden ne istiyorsunuz ...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Maçtan sonra mangalda kül bırakmayan taraftar!sakin burda Trabzonspor luluk taslamayın. Baska takimlarada bok atmayın sen takımını yalnız birak sonra klavye taraftarı ol! Yok boyle bisey ayıp cok ayıp.

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                o yaşlı başlı dedin adamlar emin ol senden benden daha cok sayip cıkıyor takıma hiç yoktan bilet alıp takıma en büyük desteyi yapıolar
                bursanın maratonu stada bedavaya mı giriliyor, adamlar parasını da veriyor desteğini de yapıyor, ama bizim taraftar 2-3 kuruş verip kendilerini kulübün başkanı zannediyorlar sanırım..

Yorum

• Sorun tek sadri şenerdemi Şenol hoca 4 haftada 2 puan aldı ben severim şenol hocayı ama bize sert oynadılar diyor 3 haftadır.
                  Sen profesyonel takımsın katlanacaksın kazanacaksın
                  Bu maç benim için önemli artık şeytanın bacağını kırıp seri galibiyetlere başlamalıyız.

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tribünlerin bu kadar boş olmasının hiçbir açıklaması olamaz bana göre.
                    Özge abla,bence, sana göre değil,kimseye göre bunun bir açıklaması yok,olmamalı.Ancak kılıf uydurmak olur anlatılan şeyler.

Yorum

• Trt radyo'da maçımızı Erdoğan Arıkan anlatıyor.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• bmn de tribünler gibi bugün az başarılar TRABZONSPOR um haydi sapara haydi haydi ferhat haydi pawel
                        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• maç başlarken ayağa kalkın bare !

Yorum

• hayır garip olan kombinesi olan da maca gıtmemiş..

Yorum

• bana da ilac
                              BEREM BORDO GÖZÜM MAVI.
                              TRABZON Kelle verir mac vermez

Yorum

• Uzun zamandir böyle bir bosluk görmedim stadda..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X