Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Maratonda çekirdek çitleyenler en azından para verip klübe katkı yapıyorlar , siz ne yapıyorsunuz , geçen sene maçalrın birinde maçı bırakıp başka bir gruba sallayan siz değilmisiniz ...
    Peki en son belediye maçında maç sonu futbolcuları ıslıklayan kimdi ? bu çekirdekçiler değilmiydi? vee peki bunun ardından takımı tribünlere çağıran kimdi bi düşün istersen..?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Evet , Dijitürk web resmi sayfasından cüzzi bir ücret karşılığında takip edebilirsiniz , artık futbol konuşacak

yok birader para bizi bozar beleş yokmu ==)

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• haydi brozek, göreyim seni
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki en son belediye maçında maç sonu futbolcuları ıslıklayan kimdi ? bu çekirdekçiler değilmiydi? vee peki bunun ardından takımı tribünlere çağıran kimdi bi düşün istersen..?
          - Bana kimse gelip kolpa gençleri anlatmaısn kardeşim , işte tribünlerin hali ortada, tg' ayak oyunlarıyla tüm grupları sildi tribünlerden , daha neyi anlatıyosun sen , Trabzona asılan bir bayrağı bile hazmedemiyoruz artık , sen bunları mahallede misket oynayan uşaklara anlat belki onlar inanır bu dediklerine...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Anlamıyorum taraftar gruplarını siz niye savunuyorsunuz ?? Hepsi çıkarcı olmuşlar .

Öyle olmasaydı hepsi tek çatı altında birleşirdi.Benim için önce TRABZONSPOR diyecek kişi ve kişiler gerekli ..

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• sadece tg grubu deil üm grupların hepsi aynı b..k biribirnden ayırmaya gerek yok

Yorum

• - Arkadaş şu ligtv nerde dangalak var gelmiş bizi yorumlatıyor , yahu bari Uğur Meleke'yi getirin daha iyi be...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Lig TV'de bir yukarıya Hamdi Aslan'a bir aşağıya Serdar Bali'ye bağlanıyor. Bölmeden ikisini eşit olarak konuşturun işte. Serdar Bali de Lig TV beni kovdu diyordu ama 2 maçtır ekranlarda gözüküyor. Yine de günahını almayalım belki hayrına çıkıyordur...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlamıyorum taraftar gruplarını siz niye savunuyorsunuz ?? Hepsi çıkarcı olmuşlar .

Öyle olmasaydı hepsi tek çatı altında birleşirdi.Benim için önce TRABZONSPOR diyecek kişi ve kişiler gerekli ..
                    Katılıyorum. Neden bir araya gelen her 10 kişi grup olmak ister hiç anlamıyorum.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• taraftar 204 kanalı açıldımı yoksa sadece benmi bu durumdayım ?

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Anlamıyorum taraftar gruplarını siz niye savunuyorsunuz ?? Hepsi çıkarcı olmuşlar .

Öyle olmasaydı hepsi tek çatı altında birleşirdi.
                        Benim için önce TRABZONSPOR diyecek kişi ve kişiler gerekli ..

Yorum

• Yenelim artik yeter.

Yorum

• bizim maratonun çoğunu yaşlı başlı adamlar ve kadınlar oluşturuyor..

Yorum

• hangi sitemde oynayacagımızı tahmin etmek cok guc

---------------tolga--------------------
                              celustka----giray-----glowacki-----ferhat
                              ---------sapara--------zokora------------
                              burak-------------alanzinho----------volkan
                              ------------pawel-------------------------

gibi gözüküyor.

Alanzinho ilk 11 asla baslamamalı.Sonradan girince cok etkili oluyor.
                              Volkan sol tarafta verimli olamıyor.Kaybolup gidiyor.

-----------------tolga----------------
                              celustka------giray-----glowacki------ferhat
                              ----sapara--------zokora------colman-----------
                              volkan---------burak----------------henrique

onur,bora,sapara,pawel,cech,serkan,mustafa,adrian,halil,eren,sercan

bence rotasyon boyle olmalı ve 4-6-0 CL 4-4-2 TSL ideal sistem.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizim maratonun çoğunu yaşlı başlı adamlar ve kadınlar oluşturuyor..
                                o yaşlı başlı dedin adamlar emin ol senden benden daha cok sayip cıkıyor takıma hiç yoktan bilet alıp takıma en büyük desteyi yapıolar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X