İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Evet , Dijitürk web resmi sayfasından cüzzi bir ücret karşılığında takip edebilirsiniz , artık futbol konuşacak
yok birader para bizi bozar beleş yokmu ==)
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
- Bana kimse gelip kolpa gençleri anlatmaısn kardeşim , işte tribünlerin hali ortada, tg' ayak oyunlarıyla tüm grupları sildi tribünlerden , daha neyi anlatıyosun sen , Trabzona asılan bir bayrağı bile hazmedemiyoruz artık , sen bunları mahallede misket oynayan uşaklara anlat belki onlar inanır bu dediklerine...İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki en son belediye maçında maç sonu futbolcuları ıslıklayan kimdi ? bu çekirdekçiler değilmiydi? vee peki bunun ardından takımı tribünlere çağıran kimdi bi düşün istersen..?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Anlamıyorum taraftar gruplarını siz niye savunuyorsunuz ?? Hepsi çıkarcı olmuşlar .
Öyle olmasaydı hepsi tek çatı altında birleşirdi.Benim için önce TRABZONSPOR diyecek kişi ve kişiler gerekli ..
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
- Arkadaş şu ligtv nerde dangalak var gelmiş bizi yorumlatıyor , yahu bari Uğur Meleke'yi getirin daha iyi be...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Lig TV'de bir yukarıya Hamdi Aslan'a bir aşağıya Serdar Bali'ye bağlanıyor. Bölmeden ikisini eşit olarak konuşturun işte. Serdar Bali de Lig TV beni kovdu diyordu ama 2 maçtır ekranlarda gözüküyor. Yine de günahını almayalım belki hayrına çıkıyordur...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Katılıyorum. Neden bir araya gelen her 10 kişi grup olmak ister hiç anlamıyorum.İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamıyorum taraftar gruplarını siz niye savunuyorsunuz ?? Hepsi çıkarcı olmuşlar .
Öyle olmasaydı hepsi tek çatı altında birleşirdi.Benim için önce TRABZONSPOR diyecek kişi ve kişiler gerekli ..''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamıyorum taraftar gruplarını siz niye savunuyorsunuz ?? Hepsi çıkarcı olmuşlar .
Öyle olmasaydı hepsi tek çatı altında birleşirdi.Benim için önce TRABZONSPOR diyecek kişi ve kişiler gerekli ..
Yorum
-
hangi sitemde oynayacagımızı tahmin etmek cok guc
---------------tolga--------------------
celustka----giray-----glowacki-----ferhat
---------sapara--------zokora------------
burak-------------alanzinho----------volkan
------------pawel-------------------------
gibi gözüküyor.
Alanzinho ilk 11 asla baslamamalı.Sonradan girince cok etkili oluyor.
Volkan sol tarafta verimli olamıyor.Kaybolup gidiyor.
-----------------tolga----------------
celustka------giray-----glowacki------ferhat
----sapara--------zokora------colman-----------
volkan---------burak----------------henrique
onur,bora,sapara,pawel,cech,serkan,mustafa,adrian,halil,eren,sercan
bence rotasyon boyle olmalı ve 4-6-0 CL 4-4-2 TSL ideal sistem.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
o yaşlı başlı dedin adamlar emin ol senden benden daha cok sayip cıkıyor takıma hiç yoktan bilet alıp takıma en büyük desteyi yapıolarİlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim maratonun çoğunu yaşlı başlı adamlar ve kadınlar oluşturuyor..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum