Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bakalım bu rotasyon nasıl etki edecek. Glowacki dinlenir diyorduk ama belli ki Mustafa hocanın kafasında istenilen düzeye henüz gelemedi. Colman, Lille maçına saklandı mı yoksa başka sebepler mi var bilemiyorum. Cech iyi bir görüntü verirken Ferhat'a şans verilmesi garip olmuş. Demek ki o da Lille maçına saklanıyor. Pawel'in oynaması güzel ama keşke Adrian'la birlikte yer alsalardı...
    Cech oynasın, Colman oynasın, Adrian oynasın kaç yabancı olacak abi o zaman
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Asist Sapara gol Burak yazın lütfen.
      1 tek bunu yazarsak yine ayvayı yedik demektir.

Sapara asist- Burak gol

Volkan asist- Pawel gol

Burak'tan topu alabilirse Sapara frikikten gol.

Bir tane de Giray asist- Shelton gol
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu oyuncuların yabancı sınırlaması yüzündenmi kesildiğini düşünüyorsunuz

3 gün sonra ş.ligi maçı var tek sebebi bu
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Colman yedekmi kadrado hicmi yok?
          twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Takimimiz Karabukspor macinda Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat, Sapara, Zokora, Volkan, Alanzinho, Pawel, Burak onbiriyle mucadele edecektir. (Buymuş 11, Facebook Trabzonspor Sayfası'ndan alıntıdır.)
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Ya konuşturmayın adamı şimdi seçim zamanı tepki verirken ampül tişörtlerini kim giydi benmi giydim , o zaman herkes destek verirken pankart açan kimdi ...
              sizin gibilere inat TG de hayat...Madem çok ii biliyosunuz bu işi sizin gibileri tribünde görmek isteriz buradan herkez yazar !
              Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman oynarsa Sapara olmazdı. Ferhat yabancı kontenjanı sebebiyle şans bulmuş ama Alanzinho ile başlamamız şart değildi bence. İnşallah hepimizi utandırır...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yedekleri buldum:

Zeki Ayvaz
                  Marek Cech
                  Mustafa Yumlu
                  Adrian Mierzejewski
                  Serkan Balci
                  Sezer Badur
                  Halil Altintop
                  En son Yasin Altuntas tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 19:14.
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Ali'nin yerine Adrian olsaydı daha iyi olurdu sanki.Pawel iyi oyuncu.

2-0 temiz bir galibiyet alırız.

Yorum

• 1-0 öne geçince skoru korumayı bırakıp 2. gölü aramalıyız. Skoru korumayı pek beceremiyoruz çünkü.
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Ya konuşturmayın adamı şimdi seçim zamanı tepki verirken ampül tişörtlerini kim giydi benmi giydim , o zaman herkes destek verirken pankart açan kimdi ...
                        Sedat abi bu konuyu kendilerinin yüzüne karşı söyledim hatta kendi içlerinde de çok tartışma konusu oldu bu durum Jan abi olayın bu kadar büyütüleceğini tahmin etmiyordu.

Ben kimseye gidin şu partiye oy verin demedim dedi bana yüzyüze.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1 tek bunu yazarsak yine ayvayı yedik demektir.

Sapara asist- Burak gol

Volkan asist- Pawel gol

Burak'tan topu alabilirse Sapara frikikten gol.

Bir tane de Giray asist- Shelton gol
                          Pawel'i ceza alanında havadan yerden topla buluşturursak gol olur zaten iş oraya getirmekte...
                          Bordomavi.net

Yorum

• Sapara oynuyor muymuş ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yunus Emre Sel'in dediğine göre Colman ve Henrique hafif sakatlıkları nedeniyle riske edilmemiş. Aykut olsaydı keşke. Eren de aynı şekilde.. Ah ah.
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• bence ferhat ve alanzinho tercihleri çok yanlış, ferhat çok yetersiz bir oyuncu, alanzinho'nun ilk 11 başlaması şimdiye kadar iyi sonuç vermedi...
                                Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X