Bakalım bu rotasyon nasıl etki edecek. Glowacki dinlenir diyorduk ama belli ki Mustafa hocanın kafasında istenilen düzeye henüz gelemedi. Colman, Lille maçına saklandı mı yoksa başka sebepler mi var bilemiyorum. Cech iyi bir görüntü verirken Ferhat'a şans verilmesi garip olmuş. Demek ki o da Lille maçına saklanıyor. Pawel'in oynaması güzel ama keşke Adrian'la birlikte yer alsalardı...
Cech oynasın, Colman oynasın, Adrian oynasın kaç yabancı olacak abi o zaman
- Ya konuşturmayın adamı şimdi seçim zamanı tepki verirken ampül tişörtlerini kim giydi benmi giydim , o zaman herkes destek verirken pankart açan kimdi ...
sizin gibilere inat TG de hayat...Madem çok ii biliyosunuz bu işi sizin gibileri tribünde görmek isteriz buradan herkez yazar !
Cech oynasın, Colman oynasın, Adrian oynasın kaç yabancı olacak abi o zaman
Colman oynarsa Sapara olmazdı. Ferhat yabancı kontenjanı sebebiyle şans bulmuş ama Alanzinho ile başlamamız şart değildi bence. İnşallah hepimizi utandırır...
1-0 öne geçince skoru korumayı bırakıp 2. gölü aramalıyız. Skoru korumayı pek beceremiyoruz çünkü.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
- Ya konuşturmayın adamı şimdi seçim zamanı tepki verirken ampül tişörtlerini kim giydi benmi giydim , o zaman herkes destek verirken pankart açan kimdi ...
Sedat abi bu konuyu kendilerinin yüzüne karşı söyledim hatta kendi içlerinde de çok tartışma konusu oldu bu durum Jan abi olayın bu kadar büyütüleceğini tahmin etmiyordu.
Ben kimseye gidin şu partiye oy verin demedim dedi bana yüzyüze.
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum