Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Asist Sapara gol Burak yazın lütfen.
    Fatih Abi onu yazarız eyvallahta ben son 15 dakka sendromundan korkuyorum
    Entropi İyidir.

Yorum

• Zokora ile Sapara süper oynayacaklar gibi bir his var içimde.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biletlerin beleş alındığını nerden çıkardın abi, o biletlerin parası kulübe ödenerek alındı, beleş kriterlerin ne senin abi.

Geçn Samsun'a gittik paşalar gibide cebimizden verdik yol ve bilet paralarını, TG Samsun bilet alabilmek için gişelerde yattı.
        kardeşim ben size bişe söylicem TG nedir (trabzonlu gençler) amaç ne trabzonspor peki kim kime hizmret ediyor şahsi birinin sırf egolarını tatmin edebilmek için kullanılan bir grup benim gözümde

bu söledim her taraftar grubu için geçerli başlarında bir çoban ve egolarını tatmin etmeye kullandı koyunları biirleşip tek bir çatı altında olmadı sürece trabzondaki taraftardan cacık olmaz dost acı söler

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Helal olsun Şenol Hocaya cesurca bir kadro koymuş ortaya inş. utandırmazlar onu...
          Birde brozek formayı bir daha çıkartmam dercesine oynar ve gol atar inş...
          inşallah ta ben bu brozek te hiç o hırsı göremedim he iyi topçumu evet iyi topçu..
          "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• siz ne kadar sevmesenizde en sağlam grup TG şuan..Adamlar Avni Akerde takımı 90 dk bir taraflarını yırtarak destekliyo diğer taraftarlar uyurken..bu sene sayıları geçen senekinden 2 misli fazla ahh bide kale arkasının üstü kapalı olsa cehenneme çevirir Jan Başkan orayı...
            Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Biletlerin beleş alındığını nerden çıkardın abi, o biletlerin parası kulübe ödenerek alındı, beleş kriterlerin ne senin abi.

Geçn Samsun'a gittik paşalar gibide cebimizden verdik yol ve bilet paralarını, TG Samsun bilet alabilmek için gişelerde yattı.
              - Biz niye kombine alamadık o zaman , ben diğer stadlardan bahsetmiyorum , ben Tg'nin Allah bir dediğine inanırım artık gerisi boş benim için ...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Yedekler kim bilen varmi ??
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih Abi onu yazarız eyvallahta ben son 15 dakka sendromundan korkuyorum
                  Çözümü basit son 15 dakikaya 2 fark önde gireceğiz.
                  Bordomavi.net

Yorum

• Bakalım bu rotasyon nasıl etki edecek. Glowacki dinlenir diyorduk ama belli ki Mustafa hocanın kafasında istenilen düzeye henüz gelemedi. Colman, Lille maçına saklandı mı yoksa başka sebepler mi var bilemiyorum. Cech iyi bir görüntü verirken Ferhat'a şans verilmesi garip olmuş. Demek ki o da Lille maçına saklanıyor. Pawel'in oynaması güzel ama keşke Adrian'la birlikte yer alsalardı...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• - Karabük baya bir küçümsenmiş , acaip bir şok yaşayabiliriz bu akşam...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        - Biz niye kombine alamadık o zaman , ben diğer stadlardan bahsetmiyorum , ben Tg'nin Allah bir dediğine inanırım artık gerisi boş benim için ...
                        siz kombine alamadınız ve Tg nin beleş bilet aldığına kanaat getirdiniz..Bu kadar kolaymıdır yani insanlara leke sürmek ?
                        Sadece Trabzonspor !

Yorum

• Şenol hocanın ligi pek önemsemediğinin daha doğrusu Ş.ligini daha önemsediğinin kantııdır bu kadro

Zira Ş.liginde oynayacak Colman adrian cech gibi oyuncuları kesmiş.İlkkez yanyana oynayan oyuncular yine çoğunlukta ve yine baskı yiyeceğiz malesef.Bence ideal 11 imizle çıkmalıydık.Lille maçı benim içinde daha önemli ancak bu maç kazanmak zorunda olduğumuz bir maç lig için.

Bu arada bizim taraftarın PAWEL konusundaki yorumlarına anlam veremedim.

Bence PAWEL vasat bir oyuncu.Ve muhtaç olmasa şenol hocanın oynatacağını düşünmüyorum.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne bileyim abi, TG yol tarafında değil ki deniz tarafında.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Saparadan umutluyum ama böyle değişik kadrolara güvenemiyorum takım olarak çıkmıcaz sahaya....
                              Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                siz kombine alamadınız ve Tg nin beleş bilet aldığına kanaat getirdiniz..Bu kadar kolaymıdır yani insanlara leke sürmek ?
                                - Ya konuşturmayın adamı şimdi seçim zamanı tepki verirken ampül tişörtlerini kim giydi benmi giydim , o zaman herkes destek verirken pankart açan kimdi ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X