sapara colman ikilisini görmek isterdim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
nerede yazıyor bu ben bulamadım da..İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Ferhat, Sapara, Zokora, Volkan Şen, Alanzinho, Pawel Brozek, BurakEmekleri çaldın yine.
Günahkarsın Fenerbahçe !
Ama bu dünyada, ama Ahirette,
Yakandayız Fenerbahçe !
Yorum
-
- Umarım Stad dolar ve çoşkulu bir seyirci olur umarım , o sürekli oturan maratona uyuz oluyorum adeta...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
kaiserslauternde halil bundesligayi kasip kavurdu tek basina ayakta tuttu takimi, ondan sonra düsüs yasadi ne oldugunu kendisi bile bilmiyodur.İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBayağı varmış Metin abi sağol
11 Maç kariyeri boyunca ben bu kadar beklemiyordum
Yorum
-
İlk olarak ONUR BEKAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerede yazıyor bu ben bulamadım da..
haber61.........
Yorum
-
- Alanzinho'nun Karabük duvarına çarpıp kaybediceği topları hayal bile edemiyorum...Nerde Eren Albayrak ? ondan sonra bizi niye tercih etmiyorlar , niye etsinlerki ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum