Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türk futboluna gereken tepkiyi ve ilgisizliği gösterecek kişilerin futbolun başkenti Trabzondan çıkacağını bilmek o kadarda zor olmasa gerek. Bu yüzden maç biletlerine olan ilgisizliği normal olarak görüyorum.

Bulunduğumuz sosyal ağ kalabalığı içinde atışmak bir kural olduğu için atışmalarımızıda kaale almıyorum ama süreç bellidir biri nerdesiniz ey Trabzondakiler diyecek diğerleri size ne la diycek sonra bildiğimiz mevzular sürüp gidecek. Ama kimse futbolun ve futbol izlenilebilirliğinin nasıl bir dereceye geldiğini konuşmaz. Bu derecede futbol izleyicisi olarak kalmak gerkeçten çok zor. Çok duygusuz ve kahpece bir olay , öyle ki takımınız puan kaybettiğinde bile birşey hissetmiyorsunuz. İnsanı vurdumduymazlığa vuruyor bu süreç. Bunu yalnızca benim yalnızca bizim yaşadığımızı düşünmüyorum , adil ve adaletli bilince sahip ve doğruları olan bir insan bu konuma gelebilir. 2+2 = 4 bu kadar basit , şike yapıldı ve şike yapanlar ceza almadı ve oyun kaldığı yerden devam ediyor , insan nasıl heyecanlanabilir ki artık.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Çok Kötü Oynasakda Kazanmamız Gereken Bir Maç..
      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bugün bir yerde bir yazı gördüm çok da hoşuma gitti.

"Aykut Kocaman bilicanın elini oradan göremedim diyor peki geçen hafta semihin son dk vuruşu için golümüz verilmedi dedin o anda tam hizada mıydın nasıl gördün?"

Yorum

• İlk olarak LaZCiHaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bugün 4 macta 10 puan aldiysalar, o "tenekeler" sayesindedir..Peki bizim 3 macta 2 Puan almamizin sebebi nedir? Sadece Senol Günesmi? Hic sanmiyorum..Sadece Futbolcularmi? Hic sanmiyorum..

Bizim o sampiyonlar ligine girdigimiz icin, havalara girip, Ligi "ciddiye" almayan o "büyük" taraftarimizmi?

Yoksa takimin kötü gidecegini ligin daha ilk macntan anlayipta, takima karsi "soguyan", bir macta 1000 bileti zor alan o "büyük" taraftarimizmi?

Yoksa ligimizde HER takim, ama HER takimda oldugu gibi bir türlü BIR olamayan o "büyük" tarafarimizmi?

bir TAKIM olmayi beceremeyen taraftar, takimindan hangi hakla TAKIM olmasini beklerde, göremeyince küser? sogur?

Bize Sampiyonluktan ziyade taraftarligimizin BIRLIGI lazim BIRLIGI..

Futboldan sogumamin nedeni §ikecilerin ligte olmasi degil, ya arkadas bir bursa macinda daha fazla keyf aliyorum ya.. Biz ekran basinda maca bakarken, atmosfer yüzünden mactan keyf alamiyorsak, bizim futbolcular napsin allah askina?
          Sevgili lazcihan ne de güzel özetlemişsin.durumumuzu özellikle taraftar konusundaki görüşlerinze tamamıyla katılıyorum.yüreğinize sağlık
          En son Tevfik Kılıç tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 15:35.

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Değerli kardeşim, tenekeler sayesinde değil. TFF sâyesinde. TFF işini doğru düzgün yapsaydı bugün FB'nin Bank Asya'da kaç puan aldığı umrumuzda olmazdı. Tenekelerin fonksiyonu çok ses çıkarıp bu pisliğin üstünü mümkün olduğunca örtmeye çalışmak. Taraftar olsalardı takımlarına sahip çıkıp Aziz'i istifâya dâvet ederlerdi. Aklanın da gelin derlerdi. Taraftarımızın hatâları olsa bile hiçbiri boş tenekelerle kıyaslanmayı hak etmiyor. Arada Himalayalar kadar fark var.

Diğer dediklerine katılıyorum. Trabzon'daki maçlarda yaşadığımız puan kayıplarının taraftarla bir ilgisinin olup olmadığı konusunu açtığımda çok sert cevaplar almıştım, önem verdiğim konuları bu forumda konuşamayacağımı düşünüp ayrılmaya karar vermiştim.
            Tamam abim haklisin..

Ne yapmamiz gerek? Elimden geleni yapmak isterim, toplayalim grup liderlerini bir araya..ya bukadar zor olurmu ya? Söz konusu Trabzonspor olunca gerisi teferruattir derdik, noldu ?

Nekadar daha kapatacaz bu konuyu allah askina??? Kendi sahamizda daha kac puan kaybina sebeb olacaz..Abi bu ört bas edilecek bir konu degil, cok ciddi bir konudur diye düsünüyorum..

Yorum

Tamam abim haklisin..

Ne yapmamiz gerek? Elimden geleni yapmak isterim, toplayalim grup liderlerini bir araya..ya bukadar zor olurmu ya? Söz konusu Trabzonspor olunca gerisi teferruattir derdik, noldu ?

Nekadar daha kapatacaz bu konuyu allah askina??? Kendi sahamizda daha kac puan kaybina sebeb olacaz..Abi bu ört bas edilecek bir konu degil, cok ciddi bir konudur diye düsünüyorum..
              Benim için en önemli üç konudan biridir...

1. Şike soruşturması

2. Bilinçli, birlik içinde taraftar

3. Altyapı

Bunlar çoğunluk için önemli olur, üzerimizdeki bu ölü toprağını da atarsak anca o zaman bir şeyler olur. Yoksa yaz, çiz, şikayet et dur, bir şey olmuyor.
              En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 15:43.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim için en önemli üç konudan biridir...

1. Şike soruşturması

2. Bilinçli, birlik içinde taraftar

3. Altyapı

Bunlar çoğunluk için önemli olur, üzerimizdeki ölü toprağını da atarsak anca o zaman bir şeyler olur. Yoksa yaz, çiz, şikayet et dur, bir şey olmuyor.
                kisacasi ne yazikki, ic sahada puan kaybina ayni sekilde devam..

Insallah gün gelirde taraftar konusunda herkes senin, ve benim gibi düsünürde, düzeltmeye calisir..

Yorum

• Hakemler hiç gözaltına alınmayınca tekrardan fenere yaranmaya devam ediyorlar.Dün bilica'nın pozisyonunu yan hakem ve orta hakem nasıl görmez.Kuddusi gitti tam tersine fenere verdi faulü hem de kayserili oyuncuya sarı kart gösterdi.

Bizim samsun maçında da kemal tokak elle oynadı yan hakemin gözü önünde hiç bir şey demedi.Hakemler çok artniyetli.

Yorum

kisacasi ne yazikki, ic sahada puan kaybina ayni sekilde devam..

Insallah gün gelirde taraftar konusunda herkes senin, ve benim gibi düsünürde, düzeltmeye calisir..
                    İnşâallah kardeşim. Eleştiriden ziyâde sıkıntının kaynağı nedir, nasıl çözülür, bunlar önemli.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Sabah bir yerde okudum satışa çıkan 6bin(tam emin değilim) biletin 500'ü(bu sayıda çok eminim) satılmış.Eğer gerçekse çok yazık o stad dolmazsa yazıklar olsun trabzondaki taraftara.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En uygun kadro ve diziliş bu bencede.
                        Sapara'yı artık monte etmeliyiz takıma serbest vuruşlar dahil herşey için çok önemli bir oyuncu.
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kadro çok ideal bence mesela samsun maçında halil solda burak en uçta oynadı çok güzel ortalar geldi hiç kafa vuramadı halil olsa en az 2 kafa golü atardı orada.Şenol hocamızın bunları hesaba katması lazım.Böyle bir cümle kurdum diye şenol hocayı savunmak adına bana ahkam kesmeyin.Arada ayarında eleştirmek de gerekir.Hakaret değil eleştirmek.

Yorum

• Artik yeter yenmemiz lazim.Lig maci icin ilk defa heyecanliyim bu sezon.Taraftarda 90 dakika susmamali.

Yorum

• Aslında Zokora'nın dinlendirilmesi iyi olur ama o olmadan da orta saha denen birşey olmaz, adam tek başına evirip çeviriyor orta alanı.
                              Eğer Sapara'nın her hangi bir sakatlığı vs yoksa bu maçta yeterli süreyi alması gerek.

İnşallah Henrique ileride tek forvet olarak görevlendirilmez.

Yorum

• İlk olarak maydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1-0 olsun bari

bence ne yapip edip 2 yi bulmamiz lazim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X