İlk olarak Chiko tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Karabükspor
Daraltma
X
-
tamam haklisin, genelleme yapmamak gerek..ama benim anlamadigim, bu inat nedir`? Neden süper ligte, hatta bosver süper ligi bank asyada bile her takimin taraftari BIR olupta, bizim taraftardan daha fazla destek veriyorda, bizimkiler BIR olamiyor? Ya görmüyorlarmi bunlari? Ne var aralarinda? Kan davasimi var? brakin allah askina, ne var anlayamiyorum, ne yalan söyliyeyim icim yaniyor arkadas ya... Süper ligin ve bank asyanin tüm takimlarinin taraftari bizim taraftardan daha fazla destek veriyor..ic sahada yani.. ALlah askina biri bana cikip desinki yok bu böyle degil diye.. Ha bagiran cagiran taraftarlarimizda var, onlara can feda, sakin alinmasinlar lütfen, ama sadece benmi böyle düsünüyorum ya? Yok takima sogumuslar felan, helede böyle günlerde böyle seyler olurmu ya? Ezikler bizim maclarimiza bakip gülüyor ya, futbolumuzdan degil, "bizim taraftar sizin taraftari coktan yendi" misali...ayip ya..
-
şampiyonlar ligine katılarak haklılığımız ortaya çıktı.zaten lig sonunda geçen yılın şampiyonluğuda bize verilecek.bizim sakin olmamız normal.diğerlerindeki zor bundan kaynaklanıyor.biz şu an ligin geçen yılki şampiyonuyuz.maça gelirsek trabzonspor tüm organlarıyla şampiyonlar ligine kenetlenmiş onu düşünüyor taraftar dahil.bizim akıl kargaşamız şampiyonlar ligi bitene kadar devam eder.bence doğrrusuda bu.artık süper lig şikeciler bu ligde olduğu sürece hep şaibeli olacak.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
peki ya şampiyonlar liginde finale kadar gidersek ozaman ligde küme düşeriz...bence olmaz madem geniş bi kadro kurduk her kulvarda iddalı olmamız lazım...İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyonlar ligine katılarak haklılığımız ortaya çıktı.zaten lig sonunda geçen yılın şampiyonluğuda bize verilecek.bizim sakin olmamız normal.diğerlerindeki zor bundan kaynaklanıyor.biz şu an ligin geçen yılki şampiyonuyuz.maça gelirsek trabzonspor tüm organlarıyla şampiyonlar ligine kenetlenmiş onu düşünüyor taraftar dahil.bizim akıl kargaşamız şampiyonlar ligi bitene kadar devam eder.bence doğrrusuda bu.artık süper lig şikeciler bu ligde olduğu sürece hep şaibeli olacak.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Bugünkü maç oyuncularımızın konsantrasyonu ve ligdeki geleceğimiz açısından çok önemli.
3 puan hiç bu kadar değerli olmamıştı.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Saraçoğlu tribünlerini dolduranlara taraftar demeyin. Onlar taraftar değil başka bir şey.
Bizim taraftar olarak göreceklerimiz "AKLANIN DA GELİN" diyenlerdir.
"2010 -2011 Şampiyonu Trabzonspor'u Tebrik Ediyoruz" diyenlerdir.
Öbürleri boş tenekedir.
Boş teneke çok ses çıkarır.
Sorunlarımızı çözerken taraftarımızı boş tenekelerle kıyaslamaya ihtiyacımız yok.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
haklısın da 5 gün kala şampiyonlar ligine gideceğimiz belli oldu.ve şampiyonlar ligine katılana kadarda anlamadığımız şekilde yönetim sanki küme düşecekmişiz gibi davranıyordu.şenol hocada nedense yönetime küsmüş gibi transfere hiç müdahale etmedi. yani bu kargaşa bizim bu yıl güçlü kadro kurmamıza engel oldu.ama genede lig için şampiyon olacak kadromuz var.sıkıntımız artık marşı olan ligde oynuyor olmanın mutluluğuİlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki ya şampiyonlar liginde finale kadar gidersek ozaman ligde küme düşeriz...bence olmaz madem geniş bi kadro kurduk her kulvarda iddalı olmamız lazım...YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaraçoğlu tribünlerini dolduranlara taraftar demeyin. Onlar taraftar değil başka bir şey.
Bizim taraftar olarak göreceklerimiz "AKLANIN DA GELİN" diyenlerdir.
"2010 -2011 Şampiyonu Trabzonspor'u Tebrik Ediyoruz" diyenlerdir.
Öbürleri boş tenekedir.
Boş teneke çok ses çıkarır.
Sorunlarımızı çözerken taraftarımızı boş tenekelerle kıyaslamaya ihtiyacımız yok.
bugün 4 macta 10 puan aldiysalar, o "tenekeler" sayesindedir..Peki bizim 3 macta 2 Puan almamizin sebebi nedir? Sadece Senol Günesmi? Hic sanmiyorum..Sadece Futbolcularmi? Hic sanmiyorum..
Bizim o sampiyonlar ligine girdigimiz icin, havalara girip, Ligi "ciddiye" almayan o "büyük" taraftarimizmi?
Yoksa takimin kötü gidecegini ligin daha ilk macntan anlayipta, takima karsi "soguyan", bir macta 1000 bileti zor alan o "büyük" taraftarimizmi?
Yoksa ligimizde HER takim, ama HER takimda oldugu gibi bir türlü BIR olamayan o "büyük" tarafarimizmi?
bir TAKIM olmayi beceremeyen taraftar, takimindan hangi hakla TAKIM olmasini beklerde, göremeyince küser? sogur?
Bize Sampiyonluktan ziyade taraftarligimizin BIRLIGI lazim BIRLIGI..
Futboldan sogumamin nedeni §ikecilerin ligte olmasi degil, ya arkadas bir bursa macinda daha fazla keyf aliyorum ya.. Biz ekran basinda maca bakarken, atmosfer yüzünden mactan keyf alamiyorsak, bizim futbolcular napsin allah askina?En son Cihan Ince tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 15:14.
Yorum
-
Değerli kardeşim, tenekeler sayesinde değil. TFF sâyesinde. TFF işini doğru düzgün yapsaydı bugün FB'nin Bank Asya'da kaç puan aldığı umrumuzda olmazdı. Tenekelerin fonksiyonu çok ses çıkarıp bu pisliğin üstünü mümkün olduğunca örtmeye çalışmak. Taraftar olsalardı takımlarına sahip çıkıp Aziz'i istifâya dâvet ederlerdi. Aklanın da gelin derlerdi. Taraftarımızın hatâları olsa bile hiçbiri boş tenekelerle kıyaslanmayı hak etmiyor. Arada Himalayalar kadar fark var.İlk olarak LaZCiHaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün takimlarinin
bugün 4 macta 10 puan aldiysalar, o "tenekeler" sayesindedir..Peki bizim 3 macta 2 Puan almamizin sebebi nedir? Sadece Senol Günesmi? Hic sanmiyorum..Sadece Futbolcularmi? Hic sanmiyorum..
Bizim o sampiyonlar ligine girdigimiz icin, havalara girip, Ligi "ciddiye" almayan o "büyük" taraftarimizmi?
Yoksa takimin kötü gidecegini ligin daha ilk macntan anlayipta, takima karsi "soguyan" ove bir macta 1000 bileti zor alan o "büyük" taraftarimizmi?
Yoksa ligimizde HER takim, ama HER takimda oldugu gibi bir türlü BIR olamayan o "büyük" tarafarimizmi?
bir TAKIM olmayi beceremeyen taraftar, takimindan hangi hakla TAKIM olmasini beklerde, göremeyince küser? sogur?
Bize Sampiyonluktan ziyade taraftarligimizin BIRLIGI lazim BIRLIGI..
Futboldan sogumamin nedeni §ikecilerin ligte olmasi degil, ya arkadas bir bursa macinda daha fazla keyf aliyorum ya.. Biz ekran basinda maca bakarken, atmosfer yüzünden mactan keyf alamiyorsak, bizim futbolcular napsin allah askina?
Diğer dediklerine katılıyorum. Trabzon'daki maçlarda yaşadığımız puan kayıplarının taraftarla bir ilgisinin olup olmadığı konusunu açtığımda çok sert cevaplar almıştım, önem verdiğim konuları bu forumda konuşamayacağımı düşünüp ayrılmaya karar vermiştim.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 24.09.2011, 15:26.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum